Yurdaer Elay 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 Merhabalar, İnternette belki bir çözüm bulabilirim diye aradım ancak somut bir şeye ulaşmak mümkün olmadı. Bundan 4 gün önce bilgisayarım run-time error vermeye başladı. Normal çalışıyorken run-time 9 error (Subscript out of range) uyarısı çıkıyor. Bilgisayarı ilk açarken ise aşağıdaki gibi uyarı mesajları çıkıyor. run-time error bazen 52, bazen de 9 oluyor. Sorun hakkında bilgisi olan vardır belki diye sizinle de paylaşayım istedim. Lütfen yardım Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 (düzenlendi) runtime error 52, yüklediğin bir programı windows açılırken çalıştırmaya çalışılıp hata verdiğinde alırsın, en son yüklediğin programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. vsj.exe ise bir malvare- > çalıştırıldığı yer; C:\documents and settings\jj\local settings\temp\vsJ.exe temizlemek için combofix.exe yi internetten indirip, bilgisayarı güvenli modda çalıştırdıktan sonra bu programcığı çalıştırıp temizleyebilirsin. 10dk da sorununu çözer. ayrıca çalıştır kısmına msconfig yazıp, başlangıçta çalışan programlardan tanımadığın birşey varsa iptal edersen de sorun çözülebilir. combofixi buradna indirebilirsin; http://www.gezginler.net/modules/mydownloa...ix&lid=7011 17 Kasım 2010 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 En son ne yüklediğimi bi hatırlasam Çalıştır kısmından vsj.exe'yi bulup iptal ediyorum ama her açılışta yine yerine geliyor. Malware olduğunu bilmiyorudum. Combofixi denerim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım 2010 Paylaş 17 Kasım 2010 En son ne yüklediğimi bi hatırlasam Çalıştır kısmından vsj.exe'yi bulup iptal ediyorum ama her açılışta yine yerine geliyor. Malware olduğunu bilmiyorudum. Combofixi denerim. Teşekkürler. Combofix iyi bişeydir... Daha önce de söylemiştim Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Kasım 2010 Yazar Paylaş 17 Kasım 2010 Combofix iyi bişeydir... Daha önce de söylemiştim Kullanmıştım daha önce üstad. Sorunumu da çözmüştü ama o eski bilgisayardaydı. Bu yeni alındı. Şirket belgeleri, kullandığımız 3-5 program var sadece. Kişisel olarak takip ettiğim bir iki forum sayfasından başka da bi faaliyetim yok. Ama geldi yine buldu işte beni Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Kasım 2010 Paylaş 18 Kasım 2010 Bir iki forumun niteliğine bakmak lazım, niceliğine değil Combofix'i deneyin, olmazsa google etmeyi denediniz mi problemi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts