İçeriğe Yönlendir

Sonunda Mondeo Ghia- X'im Oldu Gibi Galiba

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Merhaba Arkadaşlar;

Aşağıda bulunan ilandaki araca baktırdım Sönmezler otokoç ta arkadaşlarım baktırdılar araç için arkadaşlar içi dışı altı çok temiz şanzuman çok iyi dediler. SErvistende tam not vermişler. Kusursuz demişler. Bakalım artık. Bende Allah izin verirse yarın yola çıkacam Çarşamba günü işlemleri yapacam inşallah.

Bu konuda yapmam gerekenler neler? Gidip Noterden satış alacam başka birşey yok değilmi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...35077489/detay#

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Hayırlı olsun, gerçekten temiz görünüyor. Kaça geldi sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz? Benide kaşıntı tuttu da bu aralar :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)

25250 anlaştık ama lpg yeni takılmış russata işletilmemiş ben devvrini alırken işletecem.

tarihinde Mehmet Kaya 2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

gayet temiz görünüyor.hayırlı yolculuklar olsun dikkatli olun.alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Hayırlı olsun, gerçekten temiz görünüyor. Kaça geldi sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz? Benide kaşıntı tuttu da bu aralar :D

Yıllık vergisi ne kadar bunların :D ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
gayet temiz görünüyor.hayırlı yolculuklar olsun dikkatli olun.alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

Oktay bey siz de öyle dediyseniz tamamdır. Çünkü Ankara macerasından sizin sayenizde kurtuldum.

Valla servistekiler bu arabanın altında hiçmi ezik çizik olmaz demiş.

Arkadaş direksiyondaki grilikler daha duruyor kapı içindeki tutacaklar Cd çalar pırıl pırl duruyor dedi sadece şöför koltuğunda çok küçük 2-3 leke gibi birşey var dedi. Servistekiler boyası çok temiz bakılmış. motor ve şanzuman iyi demişler. Hatta arkadaş alım satan bir arkadaşıyla gitmiş oda dedi hocam 3-5 bakma bu arabayı kaçırma otomatiği çok iyi araba gıcır gıcır dediler. Ben şimdi çoook sabırsızlandım. Araba tek el kullanılmış.

Varya artık iki gün uyku tutmaz beni Oktay bey :D

Yorum bağlantısı
Oktay bey siz de öyle dediyseniz tamamdır. Çünkü Ankara macerasından sizin sayenizde kurtuldum.

Valla servistekiler bu arabanın altında hiçmi ezik çizik olmaz demiş.

Arkadaş direksiyondaki grilikler daha duruyor kapı içindeki tutacaklar Cd çalar pırıl pırl duruyor dedi sadece şöför koltuğunda çok küçük 2-3 leke gibi birşey var dedi. Servistekiler boyası çok temiz bakılmış. motor ve şanzuman iyi demişler. Hatta arkadaş alım satan bir arkadaşıyla gitmiş oda dedi hocam 3-5 bakma bu arabayı kaçırma otomatiği çok iyi araba gıcır gıcır dediler. Ben şimdi çoook sabırsızlandım. Araba tek el kullanılmış.

Varya artık iki gün uyku tutmaz beni Oktay bey :D

Böyle heyecanlar hayatın tadı, tuzu. Alınca da devamlı kullanmak için sabırsızlanacaksınız. Belli bir süre sonra hayat normale dönecek ama o ilk zamanların lezzeti çok farklı oluyor. Tekrar hayırlı olsun, hayırlısı ise olsun Mehmet Bey.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Böyle heyecanlar hayatın tadı, tuzu. Alınca da devamlı kullanmak için sabırsızlanacaksınız. Belli bir süre sonra hayat normale dönecek ama o ilk zamanların lezzeti çok farklı oluyor. Tekrar hayırlı olsun, hayırlısı ise olsun Mehmet Bey.

Saygılarımla.

Evren bey sizi tanımak güzel. Çok sağolun inşallah hayırlısı olur. Bu arada 97 vectramla nezaman uzun yola çıksam (3 yıl boyuncailk günkü gibi) heyecanlanıyordum zevkle biniyordum. Bunada öyle olur inşallah

Yorum bağlantısı
Evren bey sizi tanımak güzel. Çok sağolun inşallah hayırlısı olur. Bu arada 97 vectramla nezaman uzun yola çıksam (3 yıl boyuncailk günkü gibi) heyecanlanıyordum zevkle biniyordum. Bunada öyle olur inşallah

fazlasını yaşayacagına eminim.yinede side iyice kontrol edin.gözünüzle görün tanıyın aracı.direksiyona oturun kapıyı kapatın ve inceleyin kimse binmesin ama.en son içinizden alıyorum hissi olursa alın. :D bende öyle olduda. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Hayırlı olsun, büyük araç siyah olur zaten...

siyah güzelde bakımız zor ama :D bir arkadaş demişti arabamın temiz kalma süresi yıkamacıdan eve kadar demişti :D

Yıllık vergisi ne kadar bunların :) ?

bildiğim kadarıyla toplam 814 tl olacak ocaktan sonra

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Şimdiden hayırlı olsun güzel araba, kazasız belasız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
fazlasını yaşayacagına eminim.yinede side iyice kontrol edin.gözünüzle görün tanıyın aracı.direksiyona oturun kapıyı kapatın ve inceleyin kimse binmesin ama.en son içinizden alıyorum hissi olursa alın. :D bende öyle olduda. :D

Valla ben temizliğine bakarım içime siner gibi arkadaşın anlattığına göre o benden daha titiz çok fazla titiz anlatırken adamın heyacını bir başkaydı yanında alım satan öğretmen arkadaşının anlatımı da çok heyacanlıydı. bakayım dediğiniz gibi. Tek korkum ve anlamadığım otomatik şanzuman onuda beğenmişler ama ben anlamıyorum işte sorun orda ama dedikleri kadar temiz oda temizdir galiba.

Şimdiden hayırlı olsun güzel araba, kazasız belasız.

sağolun inşallah bir pürüz çıkmaz.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Valla ben temizliğine bakarım içime siner gibi arkadaşın anlattığına göre o benden daha titiz çok fazla titiz anlatırken adamın heyacını bir başkaydı yanında alım satan öğretmen arkadaşının anlatımı da çok heyacanlıydı. bakayım dediğiniz gibi. Tek korkum ve anlamadığım otomatik şanzuman onuda beğenmişler ama ben anlamıyorum işte sorun orda ama dedikleri kadar temiz oda temizdir galiba.

sağolun inşallah bir pürüz çıkmaz.

forumumuzda otomatik şanzıman kullanımı bakımı ile ilgili ciddi güzel tavsiyeler yorumlar var.iyice okuyun.hiç korkmayın bence.96 model mondimin şanzıman inmemiş hala buna yemin ettiler ama hala taş gibi.ufak sorunlar muhakkak olacak.bu gayet doğal.yag degişimi olmuşmu ona bakın olmadısa alırsanız ki anlatımınız bu yönde bende heyecan yaptın inanın.forum nayloncularla dolunca bu güzel haber olur. :D:):D:) .en kısa sürede yağınıda degişirsiniz. :p

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, bu mondiyi Temmuz ayında ben alıcaktım, araca gidip baktırdım, boya yoktu temizdi, bagaj tampon yükleme eşiğinde çizikler vardı..

sahibi benden 2 hafta müddet istemişti, yeni araç bakmak için, ben de acelem yok diye vermiştim hatta forumda da konuşuldu, 20gün sonra ben vazgeçtim :D

ben alıyorum dediğim zaman satsaydı alıcaktım, kendisi 159 alıcaktı ama şimdi ne istiyor bilemiyorum..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
(düzenlendi)
forumumuzda otomatik şanzıman kullanımı bakımı ile ilgili ciddi güzel tavsiyeler yorumlar var.iyice okuyun.hiç korkmayın bence.96 model mondimin şanzıman inmemiş hala buna yemin ettiler ama hala taş gibi.ufak sorunlar muhakkak olacak.bu gayet doğal.yag degişimi olmuşmu ona bakın olmadısa alırsanız ki anlatımınız bu yönde bende heyecan yaptın inanın.forum nayloncularla dolunca bu güzel haber olur. :D:):D:) .en kısa sürede yağınıda degişirsiniz. :good1:

Alır almaz ilk bakım yapacam. Şanzuman yağı motor yağı balatalar filtreler 500 tl kadar onun içinda ayırdım.Alt takımlar.

Hayırlı olsun, bu mondiyi Temmuz ayında ben alıcaktım, araca gidip baktırdım, boya yoktu temizdi, bagaj tampon yükleme eşiğinde çizikler vardı..

sahibi benden 2 hafta müddet istemişti, yeni araç bakmak için, ben de acelem yok diye vermiştim hatta forumda da konuşuldu, 20gün sonra ben vazgeçtim :p

ben alıyorum dediğim zaman satsaydı alıcaktım, kendisi 159 alıcaktı ama şimdi ne istiyor bilemiyorum..

Araba dayısından kendisine geçmiş. şimdi elaman bmw bakıyor 520 mi 530 mu bakıyormuş. çizik falan yok tamponda bir sürtmeden dolayı çizik vardı onuda rütüşlattım dedi. Siz beğenmişmiydiniz? Fiyat ne demişlerdi size?

tarihinde Mehmet Kaya 2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

hayırlı olsun diyelim.tekrar iyi yolculuklar dikkatli gidip dönün evinize.

bu mondinin ayak altı ışığını mavi ledlerle parlatıca kapılar açıldığında gece süper görünür. :)

sizede azıcık şimdiden bulaştırayım dedim. :D:s

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
hayırlı olsun diyelim.tekrar iyi yolculuklar dikkatli gidip dönün evinize.

bu mondinin ayak altı ışığını mavi ledlerle parlatıca kapılar açıldığında gece süper görünür. :good1:

sizede azıcık şimdiden bulaştırayım dedim. :):flowers:

Ben burdan Murat Dere Hocamın yanına gidecem :)) Tüm aydınlatma tesisatını değiştirtecem.

Yorum bağlantısı
Ben burdan Murat Dere Hocamın yanına gidecem :nargile: ) Tüm aydınlatma tesisatını değiştirtecem.

selam söyle halleder sayın deli modumuz ve öğretmenimiz.. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
selam söyle halleder sayın deli modumuz ve öğretmenimiz.. :good1:

Biliyorum :nargile: Yardım eder. O vites topuzundaki rakamları aydınlatma ve aynayı geri viteste hareket etirme ... süper birşey di ya.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...