Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Alalı 1.5 ay kadar oldu florya da yolda giderken, sahil görüntüsü hoşuma gitti, hazır yanımda makina varken 1-2 kare çektim, çok fazla yüklemedim, artık tipi bayağı biliniyor zaten...İzlenimlerimide yazayım. Bana göre artıları; güzel iç mekan, iyi yol tutuş, düşük tüketim ,yüksek torkun verdiği zevkli sürüş,ara hızlanmalar iyi, 1.6 motor hiç bir yerde, yokuşta klima falan dinlemiyor bayılmıyor, motor sesi güzel, Daha önce kullandığım dizellerin aksine 1 ve 2. vitesi de tatminkar, sakin sürüşte motor sesi çok az, idare ederler listesi : ses sistemi fena değil, geri görüş bence yazıldığı kadar kötü değil ama iyide değil, son hız idare eder düzde 180 sanırım ama 160 a kadar çok iyi hızlanıyor Ayrıca belirteyim yol sesi alma olayını tam değerlendiremiyeceğim çünkü ben aldığım gün zibartta yalıtım yaptırdım, şu an iyi.Aracın eksisi... şu ana kadar beni rahatsız eden bi eksiklik açıkcası göremedim, tabi bunu verdiğim paraya ve aracın sınıfına göre değerlendiriyorum, yoksa tabiki s3 gibi hızlanamıyor, sicirocco gibi yol tutamıyor:) a1 gibi bi gündüz farıda iyi olurdu 2 Aralık 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Mesajı editlemek için 6 dakika süreniz var.. 6 dakika geçtikten sonra edit botonu kapanır. Birazdan bir yardım konusu hazırlayıp yayınlayacağım.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Sizin yerinize ben ekliyeyim. 2 Aralık 2010 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 Sizin yerinize ben ekliyeyim. Ayhan bey teşekkürler; nasıl yaptınız:) Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Konuda ilk mesajınızda resim açılmıyor ve X işareti çıkıyor. X işaretine sağ tıklayıp neyin açılamadığına baktım. Linki alıp resimlere ulaştım. Tekrar upload edip linki resim ekle seçeneğinden sayfada açılabilir şekle getirdim. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 Mesajı editlemek için 6 dakika süreniz var.. 6 dakika geçtikten sonra edit botonu kapanır. Birazdan bir yardım konusu hazırlayıp yayınlayacağım.. Mehmet bey konu başlığımda fotoğraf olmıycak anladığım kadarıyla, siz ekleyebilirmisiniz, yada silip fotoğrafıyla yeniden açsak olmazmı? Konuda ilk mesajınızda resim açılmıyor ve X işareti çıkıyor. X işaretine sağ tıklayıp neyin açılamadığına baktım. Linki alıp resimlere ulaştım. Tekrar upload edip linki resim ekle seçeneğinden sayfada açılabilir şekle getirdim. iyiymiş sitede acemi olunca:) motor fotoğrafını birazda sizin gibi ilgili kişiler için koymuştum bu arada:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Siz resimleri yükleyin ve yeni mesaj olarak buraya yazın.. biz ilk mesaja taşırız.. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 Bu fiesta 1.6 TDCI 95 bg mi ? evet, başlıkta yazdığı gibi...fakat görüntü olarak 1.4 ten bir farkı yok... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 Güzelll... teşekkürler,bencede:) Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Hayırlı olsun Güle güle kullanın Evet başlığı gördüm sadece şaşırdığım için sormak istedim... Ben 90bg çok aradım bulamadım ve 1.4 68bg Titanium X paket Buz Beyazı aldımda 95bg hangi ara geldi satıldı diye düşünmüştüm. Sizin için bi sakıncası yoksa aracınızı ne kadara aldınız? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 iyiymiş sitede acemi olunca:) motor fotoğrafını birazda sizin gibi ilgili kişiler için koymuştum bu arada:) Arabanızı iyi günlerde güle güle kullanın. Bende bugün bir fiesta almaya karar versem beyaz ve 1.6 tdci alırdım. Motor kapağı olması güzel. Motorda tertemiz. Mercekli farlar avantaj. Birde 95 hp olması arabayı çok zevkli hale getirir. Her zaman böyle tertemiz severek binerseniz çok keyifli bir arba. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Ayhan çok yakından tanıdığım birinde Çok temiz 1.4 TDCI 68bg Titanium X Buz Beyazı araç var kmsi de çok düşük sadece 4.500km de ve hep Shell GTL den mazot alınmış sorunsuz 10 numara bi araç :) Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 beyaz almadığıma ne kadar pişmanım ya , motor kapağı çok güzelmiş, acaba sonradan temin etsek takılır mı arkadaşlar? 2009 1.4 dizele.? Ayhan çok yakından tanıdığım birinde Çok temiz 1.4 TDCI 68bg Titanium X Buz Beyazı araç var kmsi de çok düşük sadece 4.500km de ve hep Shell GTL den mazot alınmış sorunsuz 10 numara bi araç Benimki ile takas olur mu? hem spor paket var üstünde benimkinin Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 beyaz almadığıma ne kadar pişmanım ya , motor kapağı çok güzelmiş, acaba sonradan temin etsek takılır mı arkadaşlar? 2009 1.4 dizele.?Benimki ile takas olur mu? hem spor paket var üstünde benimkinin Arkadaşa sordum sadece 2011 1.6 TDCI ile takas düşünürmüş ama Beyaz olacak üste 2.500 - 3.000 TL veririm diyor Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın teşekkürler Hayırlı olsun Güle güle kullanınEvet başlığı gördüm sadece şaşırdığım için sormak istedim... Ben 90bg çok aradım bulamadım ve 1.4 68bg Titanium X paket Buz Beyazı aldımda 95bg hangi ara geldi satıldı diye düşünmüştüm. Sizin için bi sakıncası yoksa aracınızı ne kadara aldınız? Şu an 1.6 lar euro 5 motor ve 95 bg olarak satılıyor. Sakıncası yok tabi 37,250 toplam maliyet :) Hayırlı olsun, güle güle kullanın... sağolunn Yorum bağlantısı
Ali Çukur 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Satış temsilcim ikna edici ve güvenilir olsa idi 45gün beklerdim ama olmadı... Ama Fiestamı alan olursa direk 95bg den sipariş veririm Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. Benim şu an düşündüğüm araç. Bu yeni 95 ps. motor yakıt ve emisyon değerleri, diğer 1,6 tdci motorlara göre çok daha düşük. Aracınızda DPF bulunmakta bilginize. Güvenlik paketi var mı? Bir de Econetic var henüz Türkiye' de satışı yok. Fuarda sergilemişlerdi. 1,6 tdci motor 90 ps. DPF' li 175*65*14 lastik ve Spor versiyonda kullanılan amortisörlerle, şehir dışı yakıt 3,1 karbon salınımı 98 g/km. 2 Aralık 2010 tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 fiesta denince bu gelmeli akla, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 Arkadaşa sordum sadece 2011 1.6 TDCI ile takas düşünürmüş ama Beyaz olacak üste 2.500 - 3.000 TL veririm diyor :D 4000 isterim Yorum bağlantısı
Recommended Posts