Uğraş Özyurt 3 Aralık 2010 Yazar Paylaş 3 Aralık 2010 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın... Teşekkürler Maşallah sağolun hayırlı olsun bende çok aradım 1.6 dizel bulmak için ama en az 1 ay süre verdiklerinden stoklardan 1.4 benzinliye razı oldumaracımı seviyorum, kredi bitince belki satıp 1.6 dizele geçerim teşekkürler, bir ay kadarda ben bekledim arabayıda satmıştım bide araciniz hayirli ugurlu olsun cok guzel gozukuyor benden bundan istiyorum sağolunn Hayırlı olsun çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Çukur 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 4000 isterim Ulaş ne oldu yahu caydın mı Yorum bağlantısı
Sezai Özcan 3 Aralık 2010 Paylaş 3 Aralık 2010 Alalı 1.5 ay kadar oldu florya da yolda giderken, sahil görüntüsü hoşuma gitti, hazır yanımda makina varken 1-2 kare çektim, çok fazla yüklemedim, artık tipi bayağı biliniyor zaten...İzlenimlerimide yazayım. Bana göre artıları; güzel iç mekan, iyi yol tutuş, düşük tüketim ,yüksek torkun verdiği zevkli sürüş,ara hızlanmalar iyi, 1.6 motor hiç bir yerde, yokuşta klima falan dinlemiyor bayılmıyor, motor sesi güzel, Daha önce kullandığım dizellerin aksine 1 ve 2. vitesi de tatminkar, sakin sürüşte motor sesi çok az, idare ederler listesi : ses sistemi fena değil, geri görüş bence yazıldığı kadar kötü değil ama iyide değil, son hız idare eder düzde 180 sanırım ama 160 a kadar çok iyi hızlanıyor Ayrıca belirteyim yol sesi alma olayını tam değerlendiremiyeceğim çünkü ben aldığım gün zibartta yalıtım yaptırdım, şu an iyi.Aracın eksisi... şu ana kadar beni rahatsız eden bi eksiklik açıkcası göremedim, tabi bunu verdiğim paraya ve aracın sınıfına göre değerlendiriyorum, yoksa tabiki s3 gibi hızlanamıyor, sicirocco gibi yol tutamıyor:) a1 gibi bi gündüz farıda iyi olurdu hayırlı olsun beyaz cok guzel duruyor allah kaza bela vermesın renkte kararsızdım ama beyaz kesınlıkle Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 3 Aralık 2010 Yazar Paylaş 3 Aralık 2010 Ulaş ne oldu yahu caydın mı caydım mersoyla takasa girelim , ne takas olur ama Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 caydım mersoyla takasa girelim , ne takas olur ama Tamam o da olur üste 65bin Euro ver hemen bugün satış işlemlerini yapalım Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 4 Aralık 2010 Yazar Paylaş 4 Aralık 2010 hayırlı olsun beyaz cok guzel duruyor allah kaza bela vermesın renkte kararsızdım ama beyaz kesınlıkle teşekkürler, beyazın avantajları var, ama hep temiz olmalı; yaldır yaldır Hayırlı Olsun sağolun Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Ulaş hangi noterdesin :lol: hesapladım, uymadı böyle idare edicez Yorum bağlantısı
Ali Çukur 7 Aralık 2010 Paylaş 7 Aralık 2010 Pazarlık Sünnettir, Pazarlığa devam edebiliriz Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Aralık 2010 Yazar Paylaş 7 Aralık 2010 Pazarlık Sünnettir,Pazarlığa devam edebiliriz iyi sen sat arabayı, bende bunu sana satayım scirocco alayım, altarnatif olsun Yorum bağlantısı
Ali Çukur 7 Aralık 2010 Paylaş 7 Aralık 2010 iyi sen sat arabayı, bende bunu sana satayım scirocco alayım, altarnatif olsun Ya Ulaş bana sonunda 1.6 TDCI motoru getittireceksiniz Almanyadan Hani Merso ile takas edecektik? Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 7 Aralık 2010 Yazar Paylaş 7 Aralık 2010 Ya Ulaş bana sonunda 1.6 TDCI motoru getittireceksiniz Almanyadan Hani Merso ile takas edecektik? Mersonun tipini sevmiyorum dermişim ses sistemine eklediğin tizler iyi fikir bu arada bende düşünüyorum.Ben 3 sene kullanırım bu arabayı sonrasını bilemem Yorum bağlantısı
Ali Çukur 8 Aralık 2010 Paylaş 8 Aralık 2010 Mersonun tipini sevmiyorum dermişim ses sistemine eklediğin tizler iyi fikir bu arada bende düşünüyorum.Ben 3 sene kullanırım bu arabayı sonrasını bilemem Tizleri eklemek çok zor değil. Ama iyi bi marka kullan yapacaksan sonra sök tak yapma. İşimiz şaka maka da ben daha fazla kullanmayı düşünüyorum bundan önceki aile arabamızı 18,5 yıl kullandık dile kolay haa o araba mercedes falan da değildi Sıfır aldığımız 92 model Doğan L idi Belki ford Dizel otomatik vs getirise o zaman düşünürüm... Yorum bağlantısı
Recommended Posts