İçeriğe Yönlendir

2011 Beyaz Titanium+x Paket 1.6 95 Hp

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Uğraş Özyurt
Alalı 1.5 ay kadar oldu florya da yolda giderken, sahil görüntüsü hoşuma gitti, hazır yanımda makina varken 1-2 kare çektim, çok fazla yüklemedim, artık tipi bayağı biliniyor zaten...İzlenimlerimide yazayım. Bana göre artıları; güzel iç mekan, iyi yol tutuş, düşük tüketim ,yüksek torkun verdiği zevkli sürüş,ara hızlanmalar iyi, 1.6 motor hiç bir yerde, yokuşta klima falan dinlemiyor bayılmıyor, motor sesi güzel, Daha önce kullandığım dizellerin aksine 1 ve 2. vitesi de tatminkar, sakin sürüşte motor sesi çok az, idare ederler listesi : ses sistemi fena değil, geri görüş bence yazıldığı kadar kötü değil ama iyide değil, son hız idare eder düzde 180 sanırım ama 160 a kadar çok iyi hızlanıyor Ayrıca belirteyim yol sesi alma olayını tam değerlendiremiyeceğim çünkü ben aldığım gün zibartta yalıtım yaptırdım, şu an iyi.Aracın eksisi... şu ana kadar beni rahatsız eden bi eksiklik açıkcası göremedim, tabi bunu verdiğim paraya ve aracın sınıfına göre değerlendiriyorum, yoksa tabiki s3 gibi hızlanamıyor, sicirocco gibi yol tutamıyor:) a1 gibi bi gündüz farıda iyi olurdu
:D

konuyu iş yerindeki laptop tan yüklemiştim. Şimdi evdeki bilgisayaradan baktımda fotoğraflara ,22 inç monitörden; güzel araba ya... insan kendi arabasını bukadar severmi he he:) aynı araba 1,4 iş yerindeki bi abimde var bu gün e-5 te yan yana denk geldik tesadüf ;birbirimizi izleye izleye taksime işyerine kadar sürdük :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun çok güzel, 1.6 motor çok isabetli olmuş, ST spoyler olayını mutlaka yapın, çok ayrı bir hava katıyor.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

DPF olması biraz düşündürücü. Uzun vadede baş ağrıtabilir, 5 yıl garanti varsa güzel. :D

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)
:D Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle. Benim şu an düşündüğüm araç. Bu yeni 95 ps. motor yakıt ve emisyon değerleri, diğer 1,6 tdci motorlara göre çok daha düşük. Aracınızda DPF bulunmakta bilginize. Güvenlik paketi var mı?

Bir de Econetic var henüz Türkiye' de satışı yok. Fuarda sergilemişlerdi. 1,6 tdci motor 90 ps. DPF' li 175*65*14 lastik ve Spor versiyonda kullanılan amortisörlerle, şehir dışı yakıt 3,1 karbon salınımı 98 g/km.

Bence de ciddi bir şekilde düşünün zaten fiyat ve donanım olarak altarnatifi olmayan bir araba, dpf yi biliyorumda tam olarak ne işime yarayacağını çözemedim. ben biliyorum da servis biliyor mu acaba:) arabanın en güzel yanı şu; yada en kötü yanı, 3000 i yeni geçtiğim için yakıt tam olarak oturmadı ama; sakin kullanınca istanbul şehir içi;5,2 ki sanırım 5 e kadar düşebilir, ortalama kullanımda yani ara agresif 5,4 agresif ve 120- 170 kullanımda 5,6. Ben daha fazla yakamadım .Dayıma verdim arabayı. Onun arabayı arada ben kullandığımdan( 3.16 t) kıramadım:) İzmir yaptı geldi 120 altına düşmeden 160 ortalama 180 e kadar çıkmış ,115 lik yakıtla 600 km 5,8 lt. Kötü yanıda bu:) ( alt segment de olsa bmw si olan birinin arabanın ürkütücü bir çekişi var demeside hoş oldu ...) çok sakin kullansanızda , istediğiniz kadar agresif; sanırım 1 lt oynamıyor, arabanın sahibide sakin kullanamıyor bu veriler ışığında:) Ama biraz bu konuda hırs yaptım 3000 i yeni geçmişken bir depo aldım 116 tl lik bakalım ne olacak sakin kullanıyorum.

:D fiesta denince bu gelmeli akla, güle güle kullanın.

sağolun, memnunum gerçekten hoş araba :)

:D :D :D

:p

tarihinde Ula? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Bence de ciddi bir şekilde düşünün zaten fiyat ve donanım olarak altarnatifi olmayan bir araba, dpf yi biliyorumda tam olarak ne işime yarayacağını çözemedim. ben biliyorum da servis biliyor mu acaba:) arabanın en güzel yanı şu; yada en kötü yanı, 3000 i yeni geçtiğim için yakıt tam olarak oturmadı ama; sakin kullanınca istanbul şehir içi;5,2 ki sanırım 5 e kadar düşebilir, ortalama kullanımda yani ara agresif 5,4 agresif ve 120- 170 kullanımda 5,6. Ben daha fazla yakamadım .Dayıma verdim arabayı. Onun arabayı arada ben kullandığımdan( 3.16 t) kıramadım:) İzmir yaptı geldi 120 altına düşmeden 160 ortalama 180 e kadar çıkmış ,115 lik yakıtla 600 km 5,8 lt. Kötü yanıda bu:) ( alt segment de olsa bmw si olan birinin arabanın ürkütücü bir çekişi var demeside hoş oldu ...) çok sakin kullansanızda , istediğiniz kadar agresif; sanırım 1 lt oynamıyor, arabanın sahibide sakin kullanamıyor bu veriler ışığında:) Ama biraz bu konuda hırs yaptım 3000 i yeni geçmişken bir depo aldım 116 tl lik bakalım ne olacak sakin kullanıyorum.

sağolun, memnunum gerçekten hoş araba :)

:p

Yakıt olayına katılıyorum, bastırmanız 1 lt. civarı oynatıyor gerçekten, şu DPF olayı sizde nasıl acaba, kendiniz temizleyen tiptemi yoksa km sınırı varmı?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kitapçıkta kendini temizleyen sistemden bahsediyor. Uzun vadede sorun çıkarır mı acaba?

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
Yakıt olayına katılıyorum, bastırmanız 1 lt. civarı oynatıyor gerçekten, şu DPF olayı sizde nasıl acaba, kendiniz temizleyen tiptemi yoksa km sınırı varmı?

çok incelemedim açıkcası ama forumlarda kendisini temizlediğini ve ford taki dpf nin şu an en iyisi olduğunu bir çok kişi yazmış, biraz daha inceleyecğim , ww ve ford gurubu araçlarda var ford daha iyi diyor kullanıcılar ama sanırım bir katkı var ford da ona dikkat etmek gerekiyormuş... çetaştan almıştım ben ve servis müdürü tanıdık onla bi konuşmam lazım...

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
Hayırlı olsun çok güzel, 1.6 motor çok isabetli olmuş, ST spoyler olayını mutlaka yapın, çok ayrı bir hava katıyor.

spoyler tek düşündüğüm uygulama açıkcası zenonlara gıcığım veyahut diğer şekillere, 2 akşam önce bi 205 e sırf zenonları yüzünden yol vermedim, yanıma geldi bide hesap sorar gibi baktı, birazda tdci nin durduğu yerden 60 a fırlamasına şaşırdı belkide :) arkadaşım dedim, tüm farları beyazlamışsın ama aynalardan nerede olduğun,mesafen belli olmuyor... yol serserileri genelde normal şöförlerden daha şöfördür zaten, haklısın ,ayar yapacağım dedi ve gitti..

DPF olması biraz düşündürücü. Uzun vadede baş ağrıtabilir, 5 yıl garanti varsa güzel. :D

umarım çıkarmaz, acayip fiyatlardan bahsediliyor çünkü.. 3-4 gibi :p

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
Satış temsilcim ikna edici ve güvenilir olsa idi 45gün beklerdim ama olmadı...

Ama Fiestamı alan olursa direk 95bg den sipariş veririm :D

ben güvendim 35 gün bekledim:) bg fark etsede araç aynı araç tork değerleri birbirine çok uzak değil, ben 1.4 ü de kullandım yakın bir arkadaşımda var gayet keyifli. Sizde keyfini çıkarın sonuçta dizel araçlar ekonomi amaçlıdır farklı kullandığımızda... yolllarda şirket araçlarını apaçi kullanan birçok genç var ... motorlarımızın ömrünü bitiriyoruz, bir düre sonra duman ata ata gezen bir apaçi olmamak için iki seçenek var ;ya normal seyrü sefa etmek yada torbo benzinli bi araç alıp trafiği birbirine katmak , elinizdeki aracı satıp zarar edip bu aracı alırsanız, bunuda satıp zarar edip daha yüksek beygirli bi araç alırsınız:) bi de tabi kullanmak var... kullanmak var :D

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

evren hocam bu dpf de ne olaki?

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

hayırlı uğurlu olsun çok hoş görünüyor, kazasız belasız günlerde kullanasınız.

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

ugrs9544.jpg

benim aracım 1.4 benzinli, malumunuz resimdeki gibi bir motor kapağı mevcut değil. altta da karter muhafaza olmayınca motor leş gibi, acaba sonradan motor kapağı ve ya karter muhafazası yaptıran-taktıran oldu mu?

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)
Konuda ilk mesajınızda resim açılmıyor ve X işareti çıkıyor. X işaretine sağ tıklayıp neyin açılamadığına baktım. Linki alıp resimlere ulaştım. Tekrar upload edip linki resim ekle seçeneğinden sayfada açılabilir şekle getirdim. :D
hayırlı uğurlu olsun çok hoş görünüyor, kazasız belasız günlerde kullanasınız.

dizel partikül filtresi diye biliyorum... dpf olan araçlarda stoplarken dşğer dizellerde olduğu gibi belli süre beklememek lazım falan deniliiyor ama? bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim... Ayhan bey birşeyler yazabilir belki konu hakkında?

__

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)
Mesajı editlemek için 6 dakika süreniz var.. 6 dakika geçtikten sonra edit botonu kapanır.

Birazdan bir yardım konusu hazırlayıp yayınlayacağım..

Mehmet bey konu düzelmiş bu arada teşekkürler :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
evren hocam bu dpf de ne olaki?

Dizellerde gaza ani basınca siyah duman var ya, onu azaltmak için filtre yapmışlar. Kanser yaptığını görülmüş dizel partiküllerini yüzde 99 kesiyor. Sağlık açısından çok faydalı ama kötü mazot kullanımında ne olur bilinmez. Fiyatlar servislerde 4 bin TL civarı.( Diesel Particul Filter) :D

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar
Dizellerde gaza ani basınca siyah duman var ya, onu azaltmak için filtre yapmışlar. Kanser yaptığını görülmüş dizel partiküllerini yüzde 99 kesiyor. Sağlık açısından çok faydalı ama kötü mazot kullanımında ne olur bilinmez. Fiyatlar servislerde 4 bin TL civarı.( Diesel Particul Filter) :D

eyvallah hocam teşekkürler, benimki benzinli ya benzin var kanser yok o zaman allahın izniyle :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hocam , biz yağına ,suyuna bakalım, yılda bir bakıma girelim tamamdır ,inşallah. :D

Yorum bağlantısı
Onur Korhan Göytan

hayırlı olsun bende çok aradım 1.6 dizel bulmak için ama en az 1 ay süre verdiklerinden stoklardan 1.4 benzinliye razı oldum

aracımı seviyorum, kredi bitince belki satıp 1.6 dizele geçerim :D

Yorum bağlantısı
Fatih Cesko

araciniz hayirli ugurlu olsun :D

cok guzel gozukuyor

benden bundan istiyorum :D

Yorum bağlantısı
Ali Çukur
(düzenlendi)
4000 isterim :D

km?

3bin peşin 500, 500 2 taksit :rolleyes:

tarihinde Ali tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Çukur
ben güvendim 35 gün bekledim:) bg fark etsede araç aynı araç tork değerleri birbirine çok uzak değil, ben 1.4 ü de kullandım yakın bir arkadaşımda var gayet keyifli. Sizde keyfini çıkarın sonuçta dizel araçlar ekonomi amaçlıdır farklı kullandığımızda... yolllarda şirket araçlarını apaçi kullanan birçok genç var ... motorlarımızın ömrünü bitiriyoruz, bir düre sonra duman ata ata gezen bir apaçi olmamak için iki seçenek var ;ya normal seyrü sefa etmek yada torbo benzinli bi araç alıp trafiği birbirine katmak , elinizdeki aracı satıp zarar edip bu aracı alırsanız, bunuda satıp zarar edip daha yüksek beygirli bi araç alırsınız:) bi de tabi kullanmak var... kullanmak var :rolleyes:

Ulaş Bey ben aslında aracımdan gayet memnunum

Sadece yazın 0mt den 1200mt ye çıkıyorum haftada 4 gün 4. vites göreceğime 5 le çıkabilirdim. Onun dışında Shell GTL desteğiyle performanstan memnunum.

Ama dediğiniz gibi yüksek bg ve tork ihtiyacı için E220 CDI kullanıp kendimi sakinleştirebiliyorum :D

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt
(düzenlendi)
:D beyaz almadığıma ne kadar pişmanım ya :kafa: , motor kapağı çok güzelmiş, acaba sonradan temin etsek takılır mı arkadaşlar? 2009 1.4 dizele.?

Benimki ile takas olur mu? :) hem spor paket var üstünde benimkinin :fiuw:

belki yapar yav:) spor paket iyimiş:)... benim ilk tercihm maviydi,kısmet :rolleyes:

Kazasız, belasız kullanın. Hayırlı olsun :):rolleyes:

teşekkürler :rolleyes:

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın :nazar:

sağolunn :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...