Murat Kahraman 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 merhabalar bebek arabası alacağım ancak secmek cok zor normal araba almak daha kolay araba alırken nelere dikkat etmeliyim. marka model, kullanışlılık, servis garanti açısından önerileriniz Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Çıkarılıp araç arka koltuğuna monte edilebilen var ise çift masraftan kurtulmuş olursun. Gerisi boş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Çıkarılıp araç arka koltuğuna monte edilebilen var ise çift masraftan kurtulmuş olursun. Gerisi boş Tecrübe konuşmuş, bebek arabası + arabya geçmeli bir ana kucağı (otomobile bağlanabilen tipte) bir ikili çok güzel iş görecek.300-450 TL den de fazlası, fazla. Ben Graco marka kullanıyorum, alırken markasına da bakmamıştım 1+1 bebeği büyüttü, okula yolladı, hala 1 bebeği büyütüyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Gerçi şuana kadar anakucağı yerine direkt anneyi kullandım ama, elbet kullanırız Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 kraft yada chıcco alın yolda bırakmaz sizi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 İkiz arabası verelim.. Belki bir çocuğunuz daha olur Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 Bana kalırsa aracın bagajında az yer kaplaması da büyük bir kısas olmalı.Bebekli olunca otomatik olarak eşyanız da artıyor,bebek çantaları,sizin valizleriniz vs vs derken,arabaya yer kalmayabiliyor.Bunun için katlandığında az yer kaplayacak bir model tercih edin derim. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 Ben Kraft kullandım,gayet güzeldi. Hafif katlanabilir ve bagaja rahat girmesi önemli. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 5 Aralık 2010 Paylaş 5 Aralık 2010 kraft ve babymax aynı fabrikanın ürünü.. modellerde aynı.. fiyat baby max ta daha uygun... bizim ikizleri taşıdıysa her çocuğu taşır... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Araba olarak da c-max titanium verelim mi? Ulen herkes senin gibi zengin mi? Vay yavrum vaaay Çahdırma.... :lol: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 Ben Size alırken dikkat etmeniz gereken özellikleri sıralıyayım biz kullandıktan sonra eksileri gördük size ona göre yönlendirme yapayım. 1- Önler kesinlikle tek teker olmalı (bulmak zor ama ) çünkü manevra kabiliyetti çok güzel 2-Üst tentesi tamamen kapansın yağmur ve soğuk havalarda çok güzel oluyor. 3-Bebeğin oturma yeri geniş olmalı çocuk rahat rahat oturdun diye. 4-Tek tuşla kapansın.Örneğin üstte tutma yerinden düğmeye basıp toplanabilenden olsun. 5-ağırlığı 10-11 kg fazla olmasın bayanların kaldırıp indirmesi kolay olsun. 6-Çocuk yattığında önden ayağını koyduğu sehpa ayak altına gelecek şekilde kalkandan olsun. Aklıma gelenler bunlar. Bu dediklerimin hepsinin bulunduğu araba var ancak onda ilk madde yok Niye bu kadar irdelediğimi soracak olursanız bizler araba alırken rahatımızı düşünürken şimdi çocuklarımızıda düşünmeliyiz:) Bu maddeler kullanımlar sonucunda orta çıkan eksiklikleri göz önünde bulundurarak belirlenmiştir. Bunlara uyarak arkadaş aldı. Satıcı demiş " Abi nerden öğrendiniz bunları demiş" Hayırlı olsun diyelim. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 (düzenlendi) 1- Önler kesinlikle tek teker olmalı (bulmak zor ama ) çünkü manevra kabiliyetti çok güzel2-Üst tentesi tamamen kapansın yağmur ve soğuk havalarda çok güzel oluyor. 3-Bebeğin oturma yeri geniş olmalı çocuk rahat rahat oturdun diye. 4-Tek tuşla kapansın.Örneğin üstte tutma yerinden düğmeye basıp toplanabilenden olsun. 5-ağırlığı 10-11 kg fazla olmasın bayanların kaldırıp indirmesi kolay olsun. 6-Çocuk yattığında önden ayağını koyduğu sehpa ayak altına gelecek şekilde kalkandan olsun. McLaren. Adam baston şemsiye kadar kolay ve taşınabilir olsun diye kendi çocukları için tasarlamış. 6 Aralık 2010 tarihinde Hasan Aks tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 7 Aralık 2010 Paylaş 7 Aralık 2010 Yenidoğan bebek ise, mutlaka çift yönlü olsun. Yani sürüş esnasında bebek ister karşıya isterseniz de size dönük duruyor vaziyette olabilsin. Şahsen çift yönlü almadık diye, hanımın dilinden kaç ay kurtulamadım. Üstü sökülüp anakucağı olandan olması şart değil bence; çok fazla bir getirisi yok ve bu sistemler genelde çok pahalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2010 Paylaş 7 Aralık 2010 Yenidoğan bebek ise, mutlaka çift yönlü olsun. Yani sürüş esnasında bebek ister karşıya isterseniz de size dönük duruyor vaziyette olabilsin. Şahsen çift yönlü almadık diye, hanımın dilinden kaç ay kurtulamadım. Üstü sökülüp anakucağı olandan olması şart değil bence; çok fazla bir getirisi yok ve bu sistemler genelde çok pahalı. bunu unutmuşum kesinlikle çok doğru rüzgarda arka arka gitmek zorunda kalabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Ya da güneşe karşı gitmek problem olabilir ama çok sıkı saydam çadırları olan ve güneşlikleri geniş, çok açılı ayarlanabilen modeller de var. Yorum bağlantısı
Talip İnal 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Travel sistem tarzı ürünler kullanışlı oluyor. Chicco marka bir ürün beğenmiştim ama fiyatı 1.400 küsur TL idi. Hafif oluşu en büyük avantajı idi. Kraft Matrix Duo Travel System aldım. Bebek yeni doğduğu için henüz arabasını kullanmadım. Chicco'nun ürünüyle kullanışlılık bakımından aynı ama daha ağır. Bagajda kapladıkları alan bakımından Kraft, Chicco'ya göre biraz daha geniş ama çok değil. Bu arada, Kraft'ı 540 TL'ye aldım. Bebek arabasındaki bebeğinoturma bölümünü söküyorsunuz. Sadece iskeleti kalıyor. Bebek başlangıçta oturamayacağı için sökülen kısım başlangıçta kullanılmıyor. Oto koltuğu/puset'i iskeletin üzerine oturtup öyle kullanıyorsunuz. Gerektiğinde çocuğu rahatsız etmeden pusetiyle arabadan çıkarıp bebek arabasına yerleştirme avantajı var. Piyasada ürün çeşitliliği bol. Her birinin ayrı avantaj ya da dezavantajı var. İnsanın kafası karışıyor. Araştırmalarım sonucunda, ihtiyaç ve fayda/maliyet açısından Kraft Matrix Duo ürününde karar kıldım ve memnunum. İhtiyaç ve bütçenize göre, bu konuya geniş bir zaman ayırıp araştırmanızda fayda var. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 12 Aralık 2010 Paylaş 12 Aralık 2010 bence öyle büyük paraları o markalara bağlamaya gerek yok kraftın travel sistemi ilk bakmanız gereken araba ikinci olarakta sunny baby travel sistemleri bana sorarsanız ocak ayını bekleyin çünkü 2011 sezon ürünleri bu ay tanıtıldı kraft sunny chicco toplantılarına katıldım(ankara yetkili bayi olarak) kraft gerçekten malzeme açısından çok kaliteli metaryeller kullanmış sunny şu anda kraft ile başa baş çekişiyor fiyat olarak sunny daha uygun ayırdığınız bütçe ne kadar bilmiyorum ama ben olsam düşünmeden kraft alırım kraftın satış sonrası servisi kullanımı kesinlikle üzmez sizi sunny baby ürünlerinedede bakın kıyaslayın ve ona göre alın saygılarımla... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Aralık 2010 Paylaş 13 Aralık 2010 Bu nasıl peki?Taga marka bebek arabaları... ve nasıl kullanıldığı var.Tek kusuru biraz pahalı olması. Türkiye'de satılıyor mu ki? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 Beğendim, bizde maxi-cosi var, çok sağlam ve kullanışlı ve araba bagajı için katlandığında küçüçük oluyor. Ama bu tasarım olarak süper, bisiklet olayı gezintiye çıkmak için iyi düşünülmüş... Yorum bağlantısı
Hasan Kerik 14 Aralık 2010 Paylaş 14 Aralık 2010 First Wheel City elite. Arka lastikler şişme ve baya büyük , önlastiklerde irice . 4 lastiktede amortisor. Cocuğun oturma bölümü çift taraflı takılabiliyor (hem size dönük,hem öne dönük). Tamamen yatabiliyor. Ek aparatlalarıyla maxi-cosi cabrio fix oto koltuğu ile kullanılabiliyor. Yeni doğan için klasik ana kucağı var yanında ek olarak. Yağmurluğuda var.4x4 arazi aracı diyorum bozuk yollarda bile bebeği tam konforlu rahat bir şekilde gezdirebiliyoruz. Basamaklardan indirmek çıkarmak cok rahat. Arnavut kaldırımında toprakta bile cocuk cok rahat. Ama katlanınca cok küçülmüyor bagajda yer kaplıyor. Benimki bu; http://www.mypushchair.co.uk/firstwheels-city-eliteTN.jpg ve ayrıca buda var , http://www.mypushchair.co.uk/firstwheels-c...-carrycotTN.jpg birde maxi-cosi cabrio fix ilk altı ay için. Gerçi artık kullanmıyorum fazla , satıcam bende yakında arabayı , çocuk büyüdüğü için biraz daha ufak pratik olanlardan aldım, çoğu zaman yürüdüğü için velet çok ihtiyaç kalmadı. Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 (düzenlendi) Uzun süredir bebek arabası bakıyorum. bizim çocuk 6 aylık oldu hala araba almadım. havaların soğuk olmasından dolayı biraz erteledim. bu konuda deneyimli olanlardan bende araba tavsiyesi bekliyorum. fiyat aralığı 350-450 Tl. ben bunu gördüm ama bana çok sağlammış gibi gelmedi. acaba yanılıyor muyum Babyhope Kriterlerim 1-iki yönlü olacak 2-fiesta'nın bagajına sığacak 3-ön tekerler tekli olacak (üç tekerlekli de olabilir) 4-Güneşliği yeterli büyüklükte olacak 5-Tofaş Şahin Fiyatında olmayacak 28 Mart 2011 tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 Necati Hocam, bu başlığı o kadar aradım bulamadım ben, iyi oldu. Eline sağlık. Ben de engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Kraft veya Chicco marka seyahat sistemi almayı düşünüyorum. Fiyatları biraz tuzlu ama diğerleri ile kıyaslayınca arada ciddi kalite ve kullanışlılık farkı olduğunu gördüm. Malum Diyarbakır'dayım. Fazla seçenek yok elimde. Özellikle de Chicco çok hoşuma gitti. Mesela: Chicco üçlü sistem ve Chicco ikili sistem Ama bu seyahat sistemlerinde anlayamadığım bazı kısımlar var. Mesela yenidoğan için oto koltuğu da var ve çok hoşuma gitti. Ama bu koltuk ne zamana kadar kullanılabilir? Trio sistemin açıklamasında "3 yaşına kadar bütün ihtiyaçlarınızı karşılar" denilmiş ama onda da daha ilerki yıllarda kullanılabilecek bir oto koltuğu yok anladığım kadarıyla. Siz olsanız Trio'yu mu, yoksa Duo'yu mu seçerdiniz? Bu sistemleri kullanan varsa ve bilgi verirse çok makbule geçecek. Ayrıca başka önerilere de sonuna kadar açığım. Ben ikisini de incelemiştim. Trio gerçekten güzel bir araba ama çok pahallı bence. 1500 civarı. Birde gereksiz parçalar var. yeni doğan için koltuğu tam yatan yapsalar daha iyi olabilirdi. yani koltuğu yatmıyor. bebeğin yatması için ayrı bir parça takılacak oturması için ayrı bir parça. diğerinin fiyatını bilmiyorum ama klasik bir bebek arabası gibi görünüyor. Bu arada Diyarbakır'da burdan daha fazla seçenek vardır. Ne de olsa büyükşehir. 2 yıl görev yaptım orda Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 Hocam her yer Çin malı uyduruk arabalarla dolu. Fiyatları da hiç uygun değil. Sadece arabaya 400'den fazla fiyat çekiyorlar ki çok da kalitesiz arabalar. Chicco ikili sistem, kredi kartına taksitle 700, peşin 600-650 civarına geliyor. Bu açıdan bakınca bana ucuz bile geldi. Trio 1500 civarı ise zaten direk elerim. Ama duo cazip gibi geldi bana.Trio ile Duo aynı, sadece Trioda bir parça daha var. Trio katlandığında çok az yer kaplıyor ve sürüşü zevkli. tekerlerin tek olmasının avantajı var. Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 Dikkat etmemiştim, aynı sanmıştım.Teşekkürler. Ne demek ben uzun süredir inceliyorum. bir model buldum ama sağlam mıdır emin değilim Babyhope inceleyen varsa görüşlerini bekliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts