Şehit Mustafa Yaman 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 şimdiden bende araştırmaya başlasam iyi olur bu bebek arabalarını.. bakıyorumda bir çok özellik var.. ve daha da önemlisi kullanışlı olması daha önemli.. bu konuyu dikkatle takip edeceğim.. Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 (düzenlendi) oturulan kısımın altında herhangi bir destek göremedim. Tekerleklerden sorun çıkacağını sanmıyorum. bu arada ön tekerlekler yaylı 28 Mart 2011 tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Mart 2011 Paylaş 28 Mart 2011 Şu araba daha iyi sanki. Fiyatı da neredeyse aynı.Firmanın internet sitesine de baktım, yeterli açıklama ve resim bulamadım. Bu belden kırma. ama sistem aynı gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Necati Dur 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 (düzenlendi) Ben kararımı verdim ve bunu aldım. pierre cardin marka. kullanımı çok rahat. Tekerlekleriyle bagaja sığmadı. Koltuğu yatırmak zorunda kaldım. tekerlekleri tek tuşla çıkıyor. o zaman diğer arabalrala aynı boyutta oluyor. ve bagaja da rahat sığıyor. Çift yönlü olması tek elle katlanması çok güzel. birde bizim çocuk çok sevdi en önemlisi buydu. Aldım oldu : ) bu arada 475 Tl. 9 taksit 3 Nisan 2011 tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necati Dur 3 Nisan 2011 Paylaş 3 Nisan 2011 Hayırlı olsun hocam, güle güle kullansın ufaklık. Teşekkürler. Darısı başınıza Yorum bağlantısı
Recommended Posts