İçeriğe Yönlendir

Triger Seti+ V Kayış Seti + Devirdaim

Hakan Salman

Recommended Posts

Hakan Salman

Dün İskitlerden Triger seti+ v kayış seti + devirdaim hepsini 225 Tl ye aldım 6 taksit. Pazar günüde özel bir ford serviste çalışan tanıdığımıza kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım. Bugatti marka devirdaim pompası hakında bilgisi olan varmı acaba? Sizce fiyat nasıl ve değişim yapılırken antfriz değişimide yapmalımıyım?

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
Dün İskitlerden Triger seti+ v kayış seti + devirdaim hepsini 225 Tl ye aldım 6 taksit. Pazar günüde özel bir ford serviste çalışan tanıdığımıza kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım. Bugatti marka devirdaim pompası hakında bilgisi olan varmı acaba? Sizce fiyat nasıl ve değişim yapılırken antfriz değişimide yapmalımıyım?

fiyat iyiymiş :D

bugatti marka devirdaim pompasını ben hiç duymadım :D kullanan arkadaşlar bilgi vereceklerdir mutlaka :)

devirdaimi değişirken; motor soğutma suyu, dolayısyla antifrizde değişmek zorunda değil mi zaten? :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
ustam

normalde hangi marka kullaniyorsun mondeolarda özellikle mk2 kasalarda devirdaim-triger-v kayisi?

ve fiyatlari alabilirmiyim

kayış olarak contitech ve dayco, bilyaları ina. devirdaim bugatti ve kwp kullanıyorum. fiyat olarak 350 civarı çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Bencede fiyat gayet uygun. Hayırlı olsun güle güle eskitin parçaları. " kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım" merdiven altı dedikleri bu olsa gerek. Şaka biyana usta olana mekan, yer farketmez.

Yorum bağlantısı
Fatih Karaca
Bencede fiyat gayet uygun. Hayırlı olsun güle güle eskitin parçaları. " kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım" merdiven altı dedikleri bu olsa gerek. Şaka biyana usta olana mekan, yer farketmez.

:)

Kimi ustalar, evinin garajını, bahçesini atolyeye çevirip haftasonları bu işi yapıyorlar. Ha tükkan ha ev, bence de farketmez.

Garajımız olsa da kendimiz yapsak :nazar:

Yorum bağlantısı
Hakan Salman

Dün bakımı yapıldı. Sabah devirdaim szınıtı yapıyormu diye kontrol ettim şimdilik bir problem yok.herşey 250 Tl bitti. Arkadaşım 2004 fiestasının sadece trigerini 550 tl serviste taktırmş. vkayışı setide yok içinde.. yazık ya bu insanlardan alınan paralara.. Dışarıda bakım yapmanın en büyük sıkıntısı hava kompresör'ünün olmayışı onun dışında bir problem yok.. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Aytaç Bulgay

Triger Seti + V Kayışı Ankara ACL İkiler serviste montaj dahil 180 Tl yaptırdım.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Erdem Bozkurt

Dün bakımı yapıldı. Sabah devirdaim szınıtı yapıyormu diye kontrol ettim şimdilik bir problem yok.herşey 250 Tl bitti. Arkadaşım 2004 fiestasının sadece trigerini 550 tl serviste taktırmş. vkayışı setide yok içinde.. yazık ya bu insanlardan alınan paralara.. Dışarıda bakım yapmanın en büyük sıkıntısı hava kompresör'ünün olmayışı onun dışında bir problem yok.. Saygılarımla

hakan bey ıletıyı yazalı epey zaman olmus ;) gerci nedır bahsettıgınız bu hava kompresoru? benımde trıger set degısım zamanı geldı 90 bın bakım..

Yorum bağlantısı

Triger değişiminde hava kompresörü neden lazım olur ben anlamadım...

havalı tabanca ile sıkıyorlar ve açıyorlar vidaları,o yüzdenmi acaba

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

havalı tabanca ile sıkıyorlar ve açıyorlar vidaları,o yüzdenmi acaba

Günde 10 arabaya bakan teknisyen kullansın da tek arabaya triger değiştiren kullanmasa daha iyi olur... :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erdem Bozkurt

Dun ford ozel serviste triger v kayıs motor devır daım antifirizli motor suyu degısımını yaptırdım.parcalar 400 tl+ıscılık 100 tl verdım.

Yorum bağlantısı
Feridun Altıntaş

selamun aleylüm arkadaşlar 3 ay önce aldık bir ford olurmuyuz lord bilmem artık aracım garanti kapsamında 90000 bakımı yaklaşıyor  ÇETAŞ yaklaşık 1300 TL. gibi tutar dedi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum

Yorum bağlantısı
Feridun Altıntaş
(düzenlendi)

Bir fikri olan yok galiba ???

tarihinde Feridun Altıntaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

selamun aleylüm arkadaşlar 3 ay önce aldık bir ford olurmuyuz lord bilmem artık aracım garanti kapsamında 90000 bakımı yaklaşıyor  ÇETAŞ yaklaşık 1300 TL. gibi tutar dedi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum

fiyat çok yüksek,aracınızın garantisi yoksa özel servislerde yarı fiyatına yaptırabilirsiniz

ne taraflarda oturuyorsunuz,ona göre servis tavsiyesinde bulunabiliriz,güvenle yaptırabilirsiniz

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erdem Bozkurt
(düzenlendi)

triger set+v kayış+devir daim değişimindeki çektiğim resimler...4cy1v0W.jpg

fxqoJ72.jpgY5FuDIg.jpgXLGQr3h.jpgsVLm1eL.jpgbK407ZX.jpgm0V8ZP7.jpgbJWQKav.jpgH64kFTW.jpg

tarihinde Erdem Bozkurt tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Fatih Taktak

1 haftalığına İzmir'e kurs için geldim ve gelmişken bikaç iş halledeyim dedim.

Bugün triger seti değişimi için izmir ustaeller özel servise gittim.  km dolmadı ama 6 yıl olduğu için değiştirmek istedim. Sağ olsun Sabri usta ilgilendi ve ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Aracı bıraktım ertesi gün akşam aldım. (Kurs nedeniyle)

Triger seti değişirken devir daim pompası da terleme yaptığı ve ilerde de kaçırma ihtimali olduğu için kayışıyla birlikte değişti. Aracın Radyatör alt muhafaza kırıkmış onu da taktırdık. 

Triger seti + Devir daim pompası ve kayışı + radyatör alt muhafaza + antifrizli motor suyu + motor temizleme

Toplamda 650-660 civarı tuttu. Forum indirimiyle birlikte 590,00 TL ödedim.

Bu işler için Yetk. Serviste ne öderdim onu da arayıp öğreneceğim ve paylaşacağım en kısa zamanda. 

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Tolga Erdem

Aracın 2.kez triger değişimi yine 5 yıl ve 90binmidir?Sonuçta ilk takılan orjinali ve araç daha yeni oluyor 2. için daha erken bir vakit olması gerekir mi?.

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Mehmet Özet

selamlar 2009 c-max a trigger seti olarak üzerinde orjinal dayko var ancak özel servisle görüşmemde ına marka triger setinin daha iyi olduğu dayko markanın sorun çıkardığı belirtildi.ben de kararsız kaldım orjinal dayko mu? yoksa ına marka mı takmalıyız?(daykolar da iki çeşit biri orjinal ford kutulu diğeri dayko kutulu) forumdan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...