Hakan Salman 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Dün İskitlerden Triger seti+ v kayış seti + devirdaim hepsini 225 Tl ye aldım 6 taksit. Pazar günüde özel bir ford serviste çalışan tanıdığımıza kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım. Bugatti marka devirdaim pompası hakında bilgisi olan varmı acaba? Sizce fiyat nasıl ve değişim yapılırken antfriz değişimide yapmalımıyım? Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 Dün İskitlerden Triger seti+ v kayış seti + devirdaim hepsini 225 Tl ye aldım 6 taksit. Pazar günüde özel bir ford serviste çalışan tanıdığımıza kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım. Bugatti marka devirdaim pompası hakında bilgisi olan varmı acaba? Sizce fiyat nasıl ve değişim yapılırken antfriz değişimide yapmalımıyım? fiyat iyiymiş bugatti marka devirdaim pompasını ben hiç duymadım kullanan arkadaşlar bilgi vereceklerdir mutlaka devirdaimi değişirken; motor soğutma suyu, dolayısyla antifrizde değişmek zorunda değil mi zaten? Yorum bağlantısı
Rıdvan Bakkal 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 (düzenlendi) bugatti italyan malıdır, iyidir herhalde. http://www.bugattiautoricambi.it/eng/ Benim arabaya da QAP marka takılmıştı, o da Polonya malı imiş. Bir problem yok. http://www.qap-auto.com/en/ 22 Aralık 2010 tarihinde R?dvan Bakkal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 zaman zaman bugatti taktıgım oldu. bir şikayet duymadım Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 22 Aralık 2010 Paylaş 22 Aralık 2010 ustamnormalde hangi marka kullaniyorsun mondeolarda özellikle mk2 kasalarda devirdaim-triger-v kayisi? ve fiyatlari alabilirmiyim kayış olarak contitech ve dayco, bilyaları ina. devirdaim bugatti ve kwp kullanıyorum. fiyat olarak 350 civarı çıkıyor. Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli 25 Aralık 2010 Paylaş 25 Aralık 2010 Dün İskitlerden Triger seti+ v kayış seti + devirdaim hepsini 225 Tl ye aldım 6 taksit. Pazar günüde özel bir ford serviste çalışan tanıdığımıza kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım. Bugatti marka devirdaim pompası hakında bilgisi olan varmı acaba? Sizce fiyat nasıl ve değişim yapılırken antfriz değişimide yapmalımıyım? Bencede fiyat gayet uygun. Hayırlı olsun güle güle eskitin parçaları. " kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım" merdiven altı dedikleri bu olsa gerek. Şaka biyana usta olana mekan, yer farketmez. Yorum bağlantısı
Fatih Karaca 25 Aralık 2010 Paylaş 25 Aralık 2010 Bencede fiyat gayet uygun. Hayırlı olsun güle güle eskitin parçaları. " kendi evlerininin orada değişimini yaptıracağım" merdiven altı dedikleri bu olsa gerek. Şaka biyana usta olana mekan, yer farketmez. Kimi ustalar, evinin garajını, bahçesini atolyeye çevirip haftasonları bu işi yapıyorlar. Ha tükkan ha ev, bence de farketmez. Garajımız olsa da kendimiz yapsak Yorum bağlantısı
Hakan Salman 27 Aralık 2010 Yazar Paylaş 27 Aralık 2010 Dün bakımı yapıldı. Sabah devirdaim szınıtı yapıyormu diye kontrol ettim şimdilik bir problem yok.herşey 250 Tl bitti. Arkadaşım 2004 fiestasının sadece trigerini 550 tl serviste taktırmş. vkayışı setide yok içinde.. yazık ya bu insanlardan alınan paralara.. Dışarıda bakım yapmanın en büyük sıkıntısı hava kompresör'ünün olmayışı onun dışında bir problem yok.. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Aytaç Bulgay 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Triger Seti + V Kayışı Ankara ACL İkiler serviste montaj dahil 180 Tl yaptırdım. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Dün bakımı yapıldı. Sabah devirdaim szınıtı yapıyormu diye kontrol ettim şimdilik bir problem yok.herşey 250 Tl bitti. Arkadaşım 2004 fiestasının sadece trigerini 550 tl serviste taktırmş. vkayışı setide yok içinde.. yazık ya bu insanlardan alınan paralara.. Dışarıda bakım yapmanın en büyük sıkıntısı hava kompresör'ünün olmayışı onun dışında bir problem yok.. Saygılarımla hakan bey ıletıyı yazalı epey zaman olmus gerci nedır bahsettıgınız bu hava kompresoru? benımde trıger set degısım zamanı geldı 90 bın bakım.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Triger değişiminde hava kompresörü neden lazım olur ben anlamadım... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Triger değişiminde hava kompresörü neden lazım olur ben anlamadım... havalı tabanca ile sıkıyorlar ve açıyorlar vidaları,o yüzdenmi acaba Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 havalı tabanca ile sıkıyorlar ve açıyorlar vidaları,o yüzdenmi acaba Günde 10 arabaya bakan teknisyen kullansın da tek arabaya triger değiştiren kullanmasa daha iyi olur... Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Dun ford ozel serviste triger v kayıs motor devır daım antifirizli motor suyu degısımını yaptırdım.parcalar 400 tl+ıscılık 100 tl verdım. Yorum bağlantısı
Feridun Altıntaş 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 selamun aleylüm arkadaşlar 3 ay önce aldık bir ford olurmuyuz lord bilmem artık aracım garanti kapsamında 90000 bakımı yaklaşıyor ÇETAŞ yaklaşık 1300 TL. gibi tutar dedi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum Yorum bağlantısı
Feridun Altıntaş 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 (düzenlendi) Bir fikri olan yok galiba ??? 10 Aralık 2013 tarihinde Feridun Altıntaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 selamun aleylüm arkadaşlar 3 ay önce aldık bir ford olurmuyuz lord bilmem artık aracım garanti kapsamında 90000 bakımı yaklaşıyor ÇETAŞ yaklaşık 1300 TL. gibi tutar dedi sizinde görüşlerinizi almak istiyorum fiyat çok yüksek,aracınızın garantisi yoksa özel servislerde yarı fiyatına yaptırabilirsiniz ne taraflarda oturuyorsunuz,ona göre servis tavsiyesinde bulunabiliriz,güvenle yaptırabilirsiniz Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 (düzenlendi) triger set+v kayış+devir daim değişimindeki çektiğim resimler... 12 Ocak 2014 tarihinde Erdem Bozkurt tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 1 haftalığına İzmir'e kurs için geldim ve gelmişken bikaç iş halledeyim dedim. Bugün triger seti değişimi için izmir ustaeller özel servise gittim. km dolmadı ama 6 yıl olduğu için değiştirmek istedim. Sağ olsun Sabri usta ilgilendi ve ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Aracı bıraktım ertesi gün akşam aldım. (Kurs nedeniyle) Triger seti değişirken devir daim pompası da terleme yaptığı ve ilerde de kaçırma ihtimali olduğu için kayışıyla birlikte değişti. Aracın Radyatör alt muhafaza kırıkmış onu da taktırdık. Triger seti + Devir daim pompası ve kayışı + radyatör alt muhafaza + antifrizli motor suyu + motor temizleme Toplamda 650-660 civarı tuttu. Forum indirimiyle birlikte 590,00 TL ödedim. Bu işler için Yetk. Serviste ne öderdim onu da arayıp öğreneceğim ve paylaşacağım en kısa zamanda. Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Aracın 2.kez triger değişimi yine 5 yıl ve 90binmidir?Sonuçta ilk takılan orjinali ve araç daha yeni oluyor 2. için daha erken bir vakit olması gerekir mi?. Yorum bağlantısı
Mehmet Özet 30 Mart 2015 Paylaş 30 Mart 2015 selamlar 2009 c-max a trigger seti olarak üzerinde orjinal dayko var ancak özel servisle görüşmemde ına marka triger setinin daha iyi olduğu dayko markanın sorun çıkardığı belirtildi.ben de kararsız kaldım orjinal dayko mu? yoksa ına marka mı takmalıyız?(daykolar da iki çeşit biri orjinal ford kutulu diğeri dayko kutulu) forumdan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Yorum bağlantısı
Mehmet Yılmaz Ak 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Bugatti marka devir daim set ve işçilik 260 tl Yorum bağlantısı
Recommended Posts