Özgür Arslan 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 daha henüz bir yaşında olan connectte motor üst kapağının etrafını hep nemli görüyordum.bir kaç kez servise sorduğumda bunun terleme olduğunu sıkıntı yaratmayacağını söylediler.en son geçen hafta bir kez daha arabayı lifte kaldırıp baktığımızda yağın moturun altına kadar ince ince süzüldüğünü gördük. servis yetkilisi üst kapağın sökülüp izolasyon yapılması gerektiğini söyledi. sizce bir yaşındaki arabada normal bir durum mudur , izolasyon bu işi çözer mi . teşekkür ediyorum.. Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 Canınızı sıkmayı olabilir aslında kullanıcı olarak olmasını istemediğimiz bizleri üzen bir durum. Sıfır bmw daha senesi dolmadan motor yapıldı. Sizinki gene iyi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 garantili ise yaptırın, garanti harici bırakacaklarsa ford müşteri hizmetlerini arayın. Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 Benim aracımdada ilk zamanlar terleme olmuştu usta fazla zorlamışın demişti aracı bende sonra bıraktım zorlamayı ne terleme nede başka bişey görüldü sonra siznki gibi süzülme falan yoktu Yorum bağlantısı
Onur Efe 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 ben sıfır ve garantili araç almış olsam uğrasır arabayı yenilerim Yorum bağlantısı
Semih Candan 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 daha henüz bir yaşında olan connectte motor üst kapağının etrafını hep nemli görüyordum.bir kaç kezservise sorduğumda bunun terleme olduğunu sıkıntı yaratmayacağını söylediler.en son geçen hafta bir kez daha arabayı lifte kaldırıp baktığımızda yağın moturun altına kadar ince ince süzüldüğünü gördük. servis yetkilisi üst kapağın sökülüp izolasyon yapılması gerektiğini söyledi. sizce bir yaşındaki arabada normal bir durum mudur , izolasyon bu işi çözer mi . teşekkür ediyorum.. üst vidaları gevşemiştir sıkınız bende 3 kişiye sordum içinin açılması lazım dedi tanıdık serviste vidaları sıktılar sorun çözüldü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Aralık 2010 Paylaş 23 Aralık 2010 üst vidaları gevşemiştir sıkınız Sıkmayınız, sıktırınız... Torku önemlidir.. orantısız sıkarsanız daha çok kaçırır, fazla sıkarsanız, contayı ezersiniz.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Özer 29 Aralık 2010 Paylaş 29 Aralık 2010 Kaç tutuyorsa sık kardeşim sibop ayarı yapmıyoruz tork anahtarına gerek yok;) Yorum bağlantısı
Recommended Posts