İçeriğe Yönlendir

Motor üst Kapak Yağ Kaçırması

Özgür Arslan

Recommended Posts

Özgür Arslan

daha henüz bir yaşında olan connectte motor üst kapağının etrafını hep nemli görüyordum.bir kaç kez

servise sorduğumda bunun terleme olduğunu sıkıntı yaratmayacağını söylediler.en son geçen hafta

bir kez daha arabayı lifte kaldırıp baktığımızda yağın moturun altına kadar ince ince süzüldüğünü

gördük. servis yetkilisi üst kapağın sökülüp izolasyon yapılması gerektiğini söyledi. sizce bir yaşındaki

arabada normal bir durum mudur , izolasyon bu işi çözer mi .

teşekkür ediyorum..

Yorum bağlantısı
Ömer Mıcık

Canınızı sıkmayı olabilir aslında kullanıcı olarak olmasını istemediğimiz bizleri üzen bir durum. Sıfır bmw daha senesi dolmadan motor yapıldı. Sizinki gene iyi.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

garantili ise yaptırın, garanti harici bırakacaklarsa ford müşteri hizmetlerini arayın.

Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya

Benim aracımdada ilk zamanlar terleme olmuştu usta fazla zorlamışın demişti aracı bende sonra bıraktım zorlamayı ne terleme nede başka bişey görüldü sonra

siznki gibi süzülme falan yoktu

Yorum bağlantısı
Semih Candan
daha henüz bir yaşında olan connectte motor üst kapağının etrafını hep nemli görüyordum.bir kaç kez

servise sorduğumda bunun terleme olduğunu sıkıntı yaratmayacağını söylediler.en son geçen hafta

bir kez daha arabayı lifte kaldırıp baktığımızda yağın moturun altına kadar ince ince süzüldüğünü

gördük. servis yetkilisi üst kapağın sökülüp izolasyon yapılması gerektiğini söyledi. sizce bir yaşındaki

arabada normal bir durum mudur , izolasyon bu işi çözer mi .

teşekkür ediyorum..

üst vidaları gevşemiştir sıkınız bende 3 kişiye sordum içinin açılması lazım dedi tanıdık serviste vidaları sıktılar sorun çözüldü

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
üst vidaları gevşemiştir sıkınız

Sıkmayınız, sıktırınız... Torku önemlidir.. orantısız sıkarsanız daha çok kaçırır, fazla sıkarsanız, contayı ezersiniz..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Özer

Kaç tutuyorsa sık kardeşim sibop ayarı yapmıyoruz tork anahtarına gerek yok;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...