İçeriğe Yönlendir

Yeni Arabam Accent Era Team

Bedri Baki

Recommended Posts

Bedri Baki
Hayırlı olsun bizim buralardan aldınız galiba aracınızı.

Batman'dan aldım Onur hocam ama Mersin plaka. Batman plaka yapacaktım, sigorta poliçesi daha yüksek çıktığı için ellemedim plakayı :nazar:

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullanın...Bizimde takside kullanılan accent era 1.4 lpg li var.Aracı şöförü kullanıyor ve araca yaptığımız en büyük masraf trigerini değiştirmek ve 150.000 km de debriyaj baskı balatasını değiştirmek.Araç 180.000 km civarlarında ve sorunsuz 7 24 kullanılıyor.Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Bir sorum olacak. Bu accent era'ların yol tutuşunun iyi olmadığını biliyoruz. Lastik değişimi zamanında arabama 15-16 inç jant taksam ve lastik olarak continental kullansam yol tutuşuna faydası olur mu. Veya 1.4 motor olduğu için jantlar motor performansını düşürür mü :rolleyes: Şu an üzerine 185*65*14 lastikler var. Mesela 15 inç jant taktıktan sonra 195*65*15 lastik kullansam nasıl olur :)

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Yol tutuş için ebat değişikliği yapılacak ise kesinlikle 195/55 15 ebadı ve kaliteli bir lastik bu araç için en uygunu olacaktır.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Yol tutuş için ebat değişikliği yapılacak ise kesinlikle 195/55 15 ebadı ve kaliteli bir lastik bu araç için en uygunu olacaktır.

+1 ama konfor kaybolacaktır ve 55 yanaklı lastikleri kullanıyorum şöle kalitenin başlangıcını alayım der iseniz 150 TL başlıyor 210 TL ile michelinle bitiyor.

Yorum bağlantısı
Kadir Menteşe
Arakadaşlar sonunda kendime bir araba aldım gibi. Bir hyundai getz ilanı görmüştüm, bizim galerici arkadaşa söyledim. Gidip baktı. Daha sonra onun komşusunda beyaz accent era team varmış onu söyledi. Ben de tanıdığım ve karakterini bildiğim biri olduğu için tamam deyip araba için sözleştik. Araç 2010 model beyaz 9,000 km'de. Resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim.

hayırlısı olsun kazasız belasız.

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

hayırlı olsun kazasız belasız kunlanmanızı dilerim.beyaz güzel renktir. :):rolleyes::nazar:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Accent Era için şu jant çok hoşuma gitti :lol2:

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

ABS yok galiba lamba yanmıyor, keşke ABS de olsaymış.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
ABS yok galiba lamba yanmıyor, keşke ABS de olsaymış.

ABS malesef yok. Açıkçası alırken biraz acele oldu, çok da araştırma fırsatım olmadı. 2-3 sene kullanıp sonra daha donanımlısını alabilirim ya. Araba sevdim çünkü.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)
yakıt sonuçlarını bekliyoruz.

Yakıt sonuçlarını henüz bilmiyorum Fuat abi. Ama söyle söyliyeyim. 10,550 km'de full'ledim. 120 km Batman'dan Dargeçit'e geldim. Şu an şehir içinde de 80 km falan kullandım depo yarı olmadı. Bir depo ile şehir içi 400 km civarı gider herhalde. Depoyu 165'e doldurdum.

Ahmet abi gösterdiğinjantların ikisi de güzel. Dediğin gibi beyaz arabaya beyaz jant güzel olmaz ama görüntüsü hoşuma gitti. Gösterdiğin siyah daha güzel.

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

hayırlı olsun öncelikle :rofl: bu araç kadar açık hava filtresi seven bi araba bilmiyorum daha :) eğer severseniz bi filtre edinin derim çok hoş homurdanıyo :D

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

İyi günlerde kullanın :)

Fiestatı almadan önce baya bi incelemiştim aracı...

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Sigorta meselesine açıklık getireyim. Gelir idaresindeki değer ocak ayı itibariyle olan değeridir. Noterdeki ise o ay geçerli olan kasko değeridir. Sene içerisinde kasko değerleri oynar.

Arabayı aldıktan 2 gün sonra baktım arada 5 bin TL fark var Hakan abi. 2 gün de aracın kasko değeri 5000 tl artar mı? Mehmet abiye kasko hesaplatmak lazım :)

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Şu andaki değeri kaç? Arabayı aldığın zaman baktığın gib değeri sanırım Ocak/2010 değeri. Yani 11 ayda 5bin lira düşmüş :)

Şu an gib'de görürnen 25700 TL :)

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Evet öyle. Ama değer 2010 için olan değer. Yani ocak/2010 değeri. TSRSB'den ocak/2011 değerini aç 19950 gibi bir değer çıkıyor :)

Evet doğru 19.950 TL gözüküyor :) O zaman gib'deki veriler güncellenmemiş henüz.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)

Aracıma beyaz renkli park sensörü düşünüyorum. İki tane buldum ama hangisi daha kaliteli bilmiyorum.

1. http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-b...goryId=20024957

2. http://www.hepsiburada.com/Liste/autovisio...goryId=20024957

İkisinde de kargo ücreti yok. Modacar sürekli ismini duyduğum bir oto aksesuar markası ama diğerini pek duymadım.

tarihinde Bedri Baki tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Hayırlı olsun bizde de aynı aracın otomatiği var dedikleri gibi biraz fazla yakıyor biz lpg taktırdık lpg ye uyumlu bir araba atiker taktırdık 10000 km oldu bir sıkıntı yaratmadı

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Hayırlı olsun bizde de aynı aracın otomatiği var dedikleri gibi biraz fazla yakıyor biz lpg taktırdık lpg ye uyumlu bir araba atiker taktırdık 10000 km oldu bir sıkıntı yaratmadı

Teşekkür ederim Nuri bey. Ben 165'e depoyu fulledim. Şehir içi 350-400 km gidecek gibi duruyor. LPG şimdilik pek düşünmüyorum ama taktırsam da fena olmaz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...