Misafir 15 Şubat 2011 Yazar Paylaş 15 Şubat 2011 Toplarken yardıma gelelim Oktay abi Elime alınca 4 vidası varda ıvır zıvır meselesi çok bunları sökünce halletmeden kapatmak istemedim iş uzuyor haliyle. Takipteyiz Seviniyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2011 Yazar Paylaş 30 Nisan 2011 Mondimin sis farlarıda son halini aldı.Tamamen gümüş griye boyadım.Bir tarafın arka kapağı yoktu hurdacı 30 tl istemişti far arka kapağıyla beraber ayrı ayrı.Bende saklama kabı alarak onu uydurup güzelce siyah silikon ile izole ederek boyadım.Fenada olmadı.İyice harap olmuş kablo ve soketinide değiştirerek içime sinecek hale getirdim.İşte resimler. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2011 Zihni sinir projesi olmuş +1 Haklısınız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 gözükmeyen yere hayatta böyle uğraşmazdım, ya sabır Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 gözükmeyen yere hayatta böyle uğraşmazdım, ya sabır abi öyle deme bak benimkide kayıptı İlker Altan ustaya yaptırmıştı takıldığından beri görmüyorum kabul ama öyle olduğunu bilmekte güzel Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2011 gözükmeyen yere hayatta böyle uğraşmazdım, ya sabır Ustam o zamanki moralsizliğime ilaç gibi geldi bu zihni sinir projesi. Taktığımda sis farı tertemiz uzun süre duracak bunun rahatlığıda olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts