Nedim Erol 29 Aralık 2010 Paylaş 29 Aralık 2010 Merhabalar; Sabahları aracı ilk çalıştırdığımda ( 1-2 dk beklerim ) rölantide herhangi bir problem yaşamıyorum. Ancak hareket edip evimin 300 mt ilerisinde caddeye çıkmak için durduğumda rölanti 9000-11000 arası gezmeye başlıyor. Bir süre sonra ( 10dk ) normale dönüyor. Bu durum bir sıkıntı yaratır mı ? Büyük bir problem yaşatmadan önce yapabileceğim bir şey var mı? Tşk.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Aralık 2010 Paylaş 29 Aralık 2010 Araç 11000 devir çevirebiliyorsa bi sıkıntısı yoktur soğukken rölanti problemi olması, otomatik jiklenin görevini aksattığını gösteriyor olabilir, bu bir tahmin sadece, uzman arkadaşlardan cevaplar gelecektir. Yorum bağlantısı
Nedim Erol 31 Aralık 2010 Yazar Paylaş 31 Aralık 2010 Merhabalar;Sabahları aracı ilk çalıştırdığımda ( 1-2 dk beklerim ) rölantide herhangi bir problem yaşamıyorum. Ancak hareket edip evimin 300 mt ilerisinde caddeye çıkmak için durduğumda rölanti 9000-11000 arası gezmeye başlıyor. Bir süre sonra ( 10dk ) normale dönüyor. Bu durum bir sıkıntı yaratır mı ? Büyük bir problem yaşatmadan önce yapabileceğim bir şey var mı? Tşk.. Başka fikri olan arkadaş yok mu? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 soguk havalarda genel de 1000 1100 devir arası calişiyor bende arabanın sıcalıgına gore normal degerlere iniyor Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 evet ya aynı sorun bendede var araç sogukken devir dalgalanması oluyor aşşa yukarı oynuyor devir saatii buna baglı olarak devirde yükselip alçalıyor ! yardım Yorum bağlantısı
Ahmet Özay 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 Bence Rölanti sensörü problemli.Bende Fiat Marea araç vardı.rölanti sensörü hangisi olduğunu biliyordum ve iki ayda bir temizliyordum bu sorunu yapmıyordu. Yorum bağlantısı
Sefa Bostan 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 sensör le alakası yok ahmet bey motorun devride yükseliyor devir saatide dalgalanma oluyo ( motor sogukken ) yapıyor sadece ? Yorum bağlantısı
İbrahim Tufan 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Aynı problem benim Tourneo connectimde de var. Ancak ben şunu fark ettim; sabah evin önünden aracı boşa atıyorum araç yokuş aşağı hızlanıyor , o esnada devir 900-1100 dalgalanırken debriyaja basınca dalgalanma duruyor. Dedim ki durum mekanik mi yoksa elektronik bir problem mi? Bu nedenle evin önünde arabayı çalıştırdım ve debriyaja bastım ancak bir elimle de debriyaj müşürüne basıyorum. (Debriyaj müşürüne basmak debriyaja basmıyormuş gibi kandırır aracın elektroniğini) Bakalım dalgalanacak mı? Sonuç olarak dalgalanma yaptı müşürü bıraktım durdu. Yani mekanik bir problem değil. Müşür elektrik ölçüm aletiyle kısa devre ölçtüm çalışıyor. Müşür arızalı da değil. Problem ne olabilir? Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Aynı problem benim Tourneo connectimde de var. Ancak ben şunu fark ettim; sabah evin önünden aracı boşa atıyorum araç yokuş aşağı hızlanıyor , o esnada devir 900-1100 dalgalanırken debriyaja basınca dalgalanma duruyor. Dedim ki durum mekanik mi yoksa elektronik bir problem mi? Bu nedenle evin önünde arabayı çalıştırdım ve debriyaja bastım ancak bir elimle de debriyaj müşürüne basıyorum. (Debriyaj müşürüne basmak debriyaja basmıyormuş gibi kandırır aracın elektroniğini) Bakalım dalgalanacak mı? Sonuç olarak dalgalanma yaptı müşürü bıraktım durdu. Yani mekanik bir problem değil. Müşür elektrik ölçüm aletiyle kısa devre ölçtüm çalışıyor. Müşür arızalı da değil. Problem ne olabilir? Soğukken yapıyor genelde bendede var o sadece boşa attın mı farkediyorsun viteste belli olmuyor.sıkıntı sayılmaz heralde kronik bişey Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 abiler bahsettiğiniz olay normal sabah soğuklarında motora zarar gelmesin diye 2000 model hondalarda ise 1500 devirde 1 bakla bekleyip ondan sonra yavaş yavaş düşüyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts