Yunus Taylan 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Arkadaşlar öncelikle merhaba.2010 model connect 110 ps glx plus paket aracımda follow me home sistemini nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Var ise, stop ettikten sonra, selektör yapın, 30 s. farlar yanık kalacak. Yorum bağlantısı
Semih Candan 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 Arkadaşlar öncelikle merhaba.2010 model connect 110 ps glx plus paket aracımda follow me home sistemini nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar. araba çalışır durumda iken menü tuşuna basın ve sonra aşağı yukarı ilerlerin orada karşılama ışıkları diye uyarı göreceksin onu etkin kıl diyeceksin Yorum bağlantısı
Fatih Ada 31 Aralık 2010 Paylaş 31 Aralık 2010 araba çalışır durumda iken menü tuşuna basın ve sonra aşağı yukarı ilerlerin orada karşılama ışıkları diye uyarı göreceksin onu etkin kıl diyeceksin etkin kıl dedikten sonra kontağı kapatıp inerken sellektör yapıyor gibi kolu çekeceksiniz kapı açık kaldığı sürece farlarda yanacak kapılar kapandığı andan itibaren 30 saniye sonra sönecektir.. Yorum bağlantısı
Semih Candan 1 Ocak 2011 Paylaş 1 Ocak 2011 etkin kıl dedikten sonra kontağı kapatıp inerken sellektör yapıyor gibi kolu çekeceksiniz kapı açık kaldığı sürece farlarda yanacak kapılar kapandığı andan itibaren 30 saniye sonra sönecektir.. zannedersem kapılar açılınca yanıyor kapandıktan sonra hemen sönüyor Yorum bağlantısı
Yunus Taylan 1 Ocak 2011 Yazar Paylaş 1 Ocak 2011 herkese teşekkürler bugün içinde deneyip,geri dönerim. Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 2 Ocak 2011 Paylaş 2 Ocak 2011 kontağı kapattıktan sonra, far anahtarını park konumuna getirip, tekrar kapatınca sesli ve yazılı uyarı veriyor. Yorum bağlantısı
Yunus Taylan 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 Arkadaşlar Ford servisine bile sordum dedikleri gibi(inerken selektör)yapıyorum ama olmuyor. Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 kontağı kapattıktan sonra, far anahtarını park konumuna getirip, tekrar kapatınca sesli ve yazılı uyarı veriyor. Arkadaşlar Ford servisine bile sordum dedikleri gibi(inerken selektör)yapıyorum ama olmuyor. Benim dediğimi denemedinizmi? Benim de 2010 connect ve anlattığım şekilde oluyor. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 fiestada denedim varmış hoşuma gitti... Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Fiestada nasıl? Connectteki gibi mi? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Fiestada nasıl? Connectteki gibi mi? aynen hiç bi fark yok kontağı kapatıp sellektör yaptığımız anda 30 sn yanıyor sonra sönüyor... Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Connectte selektör yapınca olmuyor. Daha önce de yazmıştım, kontağı kapattıktan sonra yuvarlak far anahtarı 0 konumunda iken park konumuna getirip tekrar 0 konumuna getirince çalışıyor. Önemli bir nokta; park konumundan kastım 0 konumundayken sola değil sağa çevirince olan park konumu, yani gösterge aydınlatmalarının da yandığı konum. Sola çevirince göstergeler yanmıyor, sadece park lambaları yanıyor, aslında asıl park konumu bu ama follow me sistemi diğer konumda çalışıyor. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Connectte selektör yapınca olmuyor. Daha önce de yazmıştım, kontağı kapattıktan sonra yuvarlak far anahtarı 0 konumunda iken park konumuna getirip tekrar 0 konumuna getirince çalışıyor. Önemli bir nokta; park konumundan kastım 0 konumundayken sola değil sağa çevirince olan park konumu, yani gösterge aydınlatmalarının da yandığı konum. Sola çevirince göstergeler yanmıyor, sadece park lambaları yanıyor, aslında asıl park konumu bu ama follow me sistemi diğer konumda çalışıyor. menuden kontrol ettiniz mi peki ? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 erkut senin xenon kitten ses yokmu daha? abi ses var benim zenon kittende bende vakit yok gelmiş ürün abi montaj için gidicez işallah bu hafta kdv ler muhtasar falan baya yoğundum önümüzdeki hafta sigortaları bitirdikten sonra kısmetse bi aksilik çıkmazsa takıcaz abi yoksa taktığımda ilk mesaj atacağım kişi sensin yani... Yorum bağlantısı
Aydoğan Munanoğlu 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 menuden kontrol ettiniz mi peki ? Menüde öyle bir ayar yok. Sizinki fiesta olduğu için farklı olabilir belki. Connect te dediğim gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Arkadaşlar Ford servisine bile sordum dedikleri gibi(inerken selektör)yapıyorum ama olmuyor. Benim arabam c-max trend benim arabamdada çalıştıramadım bu özelligi kontagı kapattım ellektör yaptım ama hiç bişe yanmadı ışık felan Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Benim arabamda arabayı stop ettikten sonra belli bir süre içinde hızlıca parkları açıp kapattığımda biib sesi geliyor ve yanıyor. Yandıktan sonra uzun veya kısa olarak nasıl ayarlrsam o şekilde yanıyor. 29 Ocak 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yunus Taylan 4 Mart 2011 Yazar Paylaş 4 Mart 2011 Arkadaşlar en sonunda çözdüm.Aydoğan arkadaşımın dediği gibi stop ettikten sonra parkları açıp kapatınca sesli ve yazılı uyarı çıkıyor ve farlar yanıyor.Hepinize teşekkürler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts