İçeriğe Yönlendir

Solar Gard Cam Filmi Hakkında

Öztürk Işık

Recommended Posts

Öztürk Işık

Selam arkadaşlar aracıma cam filmi çektireceğim bir bayiye gittim eski lumar bayisiydi şimdi solar gard bayisi olmuş kalite aynı diyor garnti süreleride aynı 5 yıl garantilisi 150 tl ön cam hariç 10 yıl garantiliside 250 tl ön cam hariç sizce fiyat ve marka nasıl.İşçiliklerini gördüm çok harika ve temiz çalışıyorlar yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Öztürk Işık

Zaten avrupa birliği uyum sürecindeyiz diyorlar işlerine gelen şeyleri değiştiriyorlar gelmeyenide cezalandırıyorlar.Avrupada film çekmek en koyusu dahil serbest bizim ülkemizde neden yasak anlamış değilim.Geçen arkadaşım muayeneye gitti solar gardın 1 numara filminden cektirmişti az kusurlu olarak geçti madem yasak muayeneden nasıl geçiyor.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Anayasa değişikliği ile artık Anayasa Mahkemesine bireysel müracaat hakkınız var, hukuksuz gördüğünüz bir konu varsa müracaat edebilir ve ilgili mevzautın uygulanmasını iptal ettirebilirsiniz. okul bitsin ben müracaat edeğim bir kaç konuda. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ufuk Memiş
(düzenlendi)

merhaba arkadaşlar ben aranıza en yeni katıldım. site, yorumlar, konular ve en önemlisi tecrübeler harika.. ama bende uzun zamandır az çok bu işler peşinde koşturan biriyim.

ben arabamı sıfır aldım 2 gün oldu.(2011 focus hb collection 1.6 dizel füme) camlara film yaptrıcam ama eleman bana camları söksem daha iyi olur dedi şimdilik yaptırmadım.filmi camı söktürmeden mi yaptırayım veya nasıl olucak bu iş?

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Öztürk Işık

Ben yaptırdım solar gard da camları sökmediler sadece döşemeyi hafif gevşettiler harika bir işçilikle sonuç mükemmel oldu.

Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş
İşçiliği iyi olan bir yerde, camları söktürmeden yaptırabilirsiniz. Ben olsam sıfır araçta camları söktürmezdim.

evet bende camları söktüremeden yaptırmaya karar verdim.ama yaptıramadım daha en kısa zamanda yaptırıcam. arkadaşım yaptırmış lumar 3m camları söktürmeden işcilik ve malzeme süer fiyatıda 250tl.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Selam arkadaşlar aracıma cam filmi çektireceğim bir bayiye gittim eski lumar bayisiydi şimdi solar gard bayisi olmuş kalite aynı diyor garnti süreleride aynı 5 yıl garantilisi 150 tl ön cam hariç 10 yıl garantiliside 250 tl ön cam hariç sizce fiyat ve marka nasıl.İşçiliklerini gördüm çok harika ve temiz çalışıyorlar yardımlarınızı bekliyorum.

öztürk bey çok iyi bir fiyat almışınız bu bayi nerde tam olarak?ayrıca camlarıda komple söküp mü yapıyorlar

Yorum bağlantısı
Öztürk Işık

Bayi esenyurt fabrikalar yolunda tam adresi bir ara yollarım size şuan bilmiyorum sadece cam filmi çekiyorlar işleri bu işçiliklrüeri güzel kaliteli ve garanti belgeside verdiler.Camları sökmediler sadece plastik döşemeleri biraz gevşettiler okadar zaten adamlar profesyonel önce camın dışından uyguluyorlar sonrada kalıbı çıkarıpı içerden düzgün bir şekilde yapıyorlar ön cam hariç bana maliyeti 125 tl oldu.

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz
Çağlar Bey %30 dan fazla olmamak kaydıyla pek ellemiyorlar .Asıl merak ettiğim şey şu bir gün boyunca trafikte seyir halinde iken kaç tane filmli polis aracı görüyorsunuz?Ben hepsinin plakalarını aldım bir zamanlar D.Bakır'da görev yaparken Ankara'da durduruldugumda arka camlarımın koyu olmasına laf etti memur bey ve durumu anlattım,çocuklarım arkada oturur genelde ve görülmelerini istemiyorum dedim.Dinlemedi cebimden listeyi cıkararak 06 A ....,06AA...., plakalı araçlara da yazmanızı istiyorum o zaman dedim...Suratıma baktı ve geçin beyefendi dedi.Bir vatandaş isem önce kendilerinin uygulaması gereken kuralları benden istemeleri gerektiğini sorgulama hakkımda var.Ama ne yazıkki kendileri kanun gücü diye azıcık davranış yanlışlıklarına gidebiliyorlar biraz dik durmamız mı gerekir ne?

Cam filminin yasak olmasının sebebi görünmezlik değil, bizzat kaza yaptığınızda camları yekpare tutarak ciddi yaralanmalara sebep olmasıdır, Araçlarda ön cam hariç tüm camlar temperli camdır, darbe anında tuz buz olur ve insana olabildiğince az zarar vermek üzere tasarlanmıştır. Ön Cam ise laminedir yani kat kat imal edilmiştir, ve oldukça sağlamdır, tuz buz da olmaz...

Mesele görünmezlikle ilgili olsaydı, orjinal koyu tonlu arka cama sahip araçlar var (mesela Fiesta Titanium X) onlara dokunmuyorlar :rolleyes:

Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar

fiyat iyi gibi. biz ankarada arkadaşın aracı için 3m den 350 lira fiyat aldık geçen hafta.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...