İçeriğe Yönlendir

Müzik Kutusu Gece Hali

Mustafa Acar

Recommended Posts

Murat Küçük

Güzel bir görüntüsü var.Cihazınızın markası modeli nedir acaba ve yeni aldıysanız fiyatını öğrenebilirmiyim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hakan'ın çamaşır makinası kılıklı cihazına benziyor..

Ama bu Pioneer galiba...

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

Bu gerçekten çamaşır makinasına benziyor ama :(

Pek yanar dönerliymiş.

Yorum bağlantısı
Mustafa Acar

hayır bu daha öncede vardı gündüz çekmiştim şimdi gece çektim sitede var zaten markası sony türkiyede satışı yok yurtdışı arkadaşımdan almıştım

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

double din galbia direk mi taktınız.

Yorum bağlantısı
Mustafa Acar

ön panel aşağı iniyor ve arkasından kaset bolümü çıkıyor profilimde gündüz çekilmiş fotolarıda var

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Kaset çalar sökülüp direk taktınız yani. metal kasa ekeleme oldu mu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Acar

tam oraya uydu sadece kenarları boş kalmıştı çok az birşey oralarada hani şu metalik bantlardan varya çıta olarak kullanılan onun üzerine siyah folyo çektim o zaman orjinal gibi oldu işte bu teybi arkadaşımdan aldım valla tam olarak ya 450 tl yada 400 tl olması lazım yanliş hatırlamıyorsam yanlız şunu söyliyeyim bu teybi kimseye vermem hırsızlar hariç gerçekten çok kaliteli bir ürün ayrıca teybin ışıkları isteğe göre renk değiştiriyor ayrıca yeşil oluyor o zamanda arbayla tam uyum sağlıyor aracın içi ve göstergeleri yeşil olduğu için ayrıca herkese teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Araba nerede duruyor, canlı göreyim bir teybi...Çay borcunda 15 oldu zaten...

Yorum bağlantısı
Mustafa Acar
Araba nerede duruyor, canlı göreyim bir teybi...Çay borcunda 15 oldu zaten...

abi araba garajda yatıyor kışın pek çıkarmıyorum şu an bmw ile idare ediyoruz işte

herkese teşekkür tekrar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...