Cihan Tiftik 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Street Legal Racing - Redline +996 Hiç tavsiye etmem,bağımlılık yapıyor. Ouuz kulakların çınlasın.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Flatout, alışınca, çok farklı-zevkli bir oyun. Kaputlar yamuluyor, egzos borusu kopuyor, yangın çıkıyor Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Live For Speed (LFS) | www.lfs.net +1 önceleri klavye ile oynuyordum. şimdi fareye geçtim beceremesemde güzel oyun Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 simülatör olarak ralli oyunu istiyorsanız RİCHARD BURNS RALLY yi tek geçerim. WRC nin yeni oyunu da çıkmış ama henüz oynamadım nasıldır bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) Flatout, alışınca, çok farklı-zevkli bir oyun. Kaputlar yamuluyor, egzos borusu kopuyor, yangın çıkıyor Lastik havasını eksik bastın diye araba sağa sola çekme yapıyor mu? Ya da yakıt hava karışımındaki %0,5 lik farkı kullanırken hissedebiliyor musun? Motor toplarken,piyasada en ucuz kapak contasını arıyor musun oyunda? Ya da en büyük turbo için farklı egzoz manifoldu?? 16" ile 19" jant arasında performans farkını hissettiriyor mu oyun? Evet ise ona geçelim,yok hayır ise,teknik adam oyununa devam. 5 Ocak 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 simülatör olarak ralli oyunu istiyorsanız RİCHARD BURNS RALLY yi tek geçerim.WRC nin yeni oyunu da çıkmış ama henüz oynamadım nasıldır bilmiyorum. +1 Ek olarak, Dirt 2 de PC için iyi bir sistemle çok keyfli oluyor. +1 önceleri klavye ile oynuyordum. şimdi fareye geçtim beceremesemde güzel oyun Klavye en olmazı bu oyunun. Fare çok daha avantajlı. Ancak en gerçek için direksiyon şart. Örneğin bir DFGT. Logitech Driving Force GT Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 klavye ile daha mantıklı oynuyorum :lol2: direksiyon şart . Yorum bağlantısı
Semih İzgi 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Ooo benim konum;. Logitech Momo veya G25 ile Simbin firmasının GTR2 veya GTR evolution simulasyonları harikadır. GTR2de Lemansda yavaş yavaş kararan hava, patlayan lastiğiniz , arıza veren radyatorunuz, fren sisteminiz,suspansiyonunuz; rakibinizin çok fazla hava koridorunda kalırsanız aşırı ısınan (overheat) motorunuz.. :lol2: kısacası herşey.. Şimdilerde ise f1 2010 vakit geçirdiğim bir simulasyonumsu oyundur. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 +1 önceleri klavye ile oynuyordum. şimdi fareye geçtim beceremesemde güzel oyun :lol2: Acayip fanatikleri var yanlız bir sürü ayarı var çok zevli günlerce hiç sıkılmadan oynamışlığım var. Bende en son fare ile oynuyodum uzun süre oynayıp alışınca daha iyi kullanılıyor fareyle Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) Haha :lol2: 2 foto koyda ortalik şenlensin 5 Ocak 2011 tarihinde O?uz Y?ld?r?m tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Bağantılı olması hasebiyle, daha çok LFS'ciye ulaşmak adına. Buyursunlar efenim :lol2: : http://www.otoclubturkiye.com/forum/Live-Speed...442#entry980442 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 +1Ek olarak, Dirt 2 de PC için iyi bir sistemle çok keyfli oluyor. Klavye en olmazı bu oyunun. Fare çok daha avantajlı. Ancak en gerçek için direksiyon şart. Örneğin bir DFGT. Logitech Driving Force GT Dirt pek RBR kadar gerçekçi degil.biraz daha arcade tarzında. RBR de internet dünya şampiyonası düzenleniyor.haftalık yarışlara katılıyorsunuz puan topluyorsunuz.dünyanın her yerinden binlerce insan oynuyor.çok keyifli ama klavye ile oynamak çok zor.oynansa bile çok iyi zamanlara imza atmak zor.iyi bir direksiyonla başından kalkılmıycak bir oyun. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) :lol2: 5 Ocak 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 (düzenlendi) cihan abi, aman diyorum :lol2: bu gecede uyku yok... abi bu oyunun bu surumunu ilk kez senden duyuyorum link atarmısın? yada nasıl ulaşabilirm? bende oynuyordum ancak demo olduğu için sürüngenlerle takla atmak pahasına yanlayarak sanırım lfs'yle karıştırdım ben onu, neyse en yakın zamanda edinmeliyim çok teşkkürler:) 5 Ocak 2011 tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 az once lfs yukledim üstüne bi faça şahin bide baba korna ekledim deymeyin keyfime Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 Cupra var mı? SLR de? En yenisi yok daha,eskisi var,leon çupra da var. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 su an need for speed hot pursuit 2 tek gecerim grafikler olsun arabalar olsun on numara oyun Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 bende oynuyorum HOT PURsuit 2 yi keyifli bir oyun ama simülatör keyfini vermiyor. WRC 2010 oynayan varmı?ben bi türlü bulamadım oyunu merak ediyorum baya Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 Flatout, alışınca, çok farklı-zevkli bir oyun. Kaputlar yamuluyor, egzos borusu kopuyor, yangın çıkıyor Çağlar Bey, bu oyun dediğiniz gibi çok zevklidir. Arcade, simülasyon karışımı. Nfs'lerden sonra araç gitmiyormuş gibi olur ama bir süre sonra keyif vermeye başlar. Bu ara yeğenimle birlikte PS3'te grand turismo 5'in keyfini sürüyoruz. 3boyutlu olması gerçekçiliği bir hayli arttırmış. Çok oynayınca gözleri yoruyor, bu sefer 2boyut ile deevam ediyoruz. NFS'ye göre biraz daha yavaş bir oyundur. Sİmülasyon olduğu için daha çok keyif için direksiyon lazım ancak biz dualshocklarla da oldukça zevk alıyoruz. , Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts