İçeriğe Yönlendir

En Sevdiğiniz Araba Yarışı Oyunu? :)

Samet Karabulut

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

En sevdiğim oyun eskilerden, Commodore Amiga AGA 1200 oyunu olan Süper Skidmarks, hala ondan aldığım zevki alamadım, ahh Amiga ahh, ne makinaydın sen...

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
En yenisi yok daha,eskisi var,leon çupra da var. :)

Ben bu oyunda söktüğüm motoru toparlayamadım bi türlü ya :) Hep bi parça fazla kalıyo boşa mı koymuşlar ney :p

Ben arabanın kendi motorunu toplayamıyorum daha nası modifiye edicem onu hiç anlamadım :)

Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım

Alışırsın...Cihan hep soruyodu bana bu araba niye çalışmıyo diye , ilk bakacağın yer Akü :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
Alışırsın...Cihan hep soruyodu bana bu araba niye çalışmıyo diye , ilk bakacağın yer Akü :D

Akü sorun olmuyor da ben motoru sökmeye korkuyorum bi daha birleştiremiyorum çünkü :D

Bide yarışın daha ilk virajında lastiklerim bitiyo :fiuw:

İyi bir ustaya gitmen lazım :D

Önereceğin iyi bir usta var mı abi :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Eskiden kamyon oyunu oynardım, 18 wheell hard truck. Kamyonu rampa aşağı salmak güzel oluyordu. :) Orhan Baba kasedi de koydun mu tamam, yollar bizim. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Eskiden kamyon oyunu oynardım, 18 wheell hard truck. Kamyonu rampa aşağı salmak güzel oluyordu. :) Orhan Baba kasedi de koydun mu tamam, yollar bizim. :)

Çok oynadım... :)

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

2000 yılında rally masters vardı çok gerçekçi bir rally simülasyon oyunuydu, xp de ve win7 de çalıştırmak için çok uğraştım ama olmadı, win98 e uyumlu bir oyun. bu oyundan sonra en çok vakit harcadığım ve beğendiğim ise richard burns rally. logitech momo ile saatlerce oynuyorum ama çok yorucu oluyor direksiyonla

Yorum bağlantısı
Misafir
2000 yılında rally masters vardı çok gerçekçi bir rally simülasyon oyunuydu, xp de ve win7 de çalıştırmak için çok uğraştım ama olmadı, win98 e uyumlu bir oyun. bu oyundan sonra en çok vakit harcadığım ve beğendiğim ise richard burns rally. logitech momo ile saatlerce oynuyorum ama çok yorucu oluyor direksiyonla

RBR tek geçerim ralli konusunda :lol2: önceden düna şampiyonasında yarışıyordum çok zevli oluyor siz katıldınızmı hiç?

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu
RBR tek geçerim ralli konusunda :lol2: önceden düna şampiyonasında yarışıyordum çok zevli oluyor siz katıldınızmı hiç?

ben katılmadım, ilk başlarda klavye ile oynadım en zorda birkaç kez bitirdim hatta richardın tüm rekorlarını kırdım, 2 yıldır ara ara momo ile oynuyorum. kendi kendime oynuyorum ben aslında katılmak isterim, halen yapılıyormu bu turnuvalar.

Yorum bağlantısı
Misafir

evet devam ediyor.yarışların düzenleneceği haftasonları yarıştan yarım saat önce mail adresinize o hafta yapılacak yarışın şifresi ve start alacağınız saat geliyor (tabi yarışa katılmak için başvuru yaptıysanız).klavye ile oynamak çok zor direksiyon daha iyi.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

amiga commodore 64de lotus esprit oynamak gibisi varmıydı ;) birde Jaguar xj220 oyunu vardı. kendi pistini yapabiliyordun,üstelik 2 disketti :)

Yorum bağlantısı
Misafir
amiga commodore 64de lotus esprit oynamak gibisi varmıydı :) birde Jaguar xj220 oyunu vardı. kendi pistini yapabiliyordun,üstelik 2 disketti :bravo:

Jaguar xj220 için Amiga 500'e ram ilave ettirmek gerekiyordu. 512'lik. Rami taktırıp, oyunu açınca nasıl mutlu olmuştum.

Amga'nın klasik oyunu test drive'dı. Ferrari ile Porsche'nin içinden oynamayı ilk defa bu oyunda görmüştüm:)

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Jaguar xj220 için Amiga 500'e ram ilave ettirmek gerekiyordu. 512'lik. Rami taktırıp, oyunu açınca nasıl mutlu olmuştum.

Amga'nın klasik oyunu test drive'dı. Ferrari ile Porsche'nin içinden oynamayı ilk defa bu oyunda görmüştüm:)

Yanlış hatırlamıyorsam karşıdan gelen araçla çarpıştığınızda, karşı sürücü ve yolcunun ağzı açılıyordu :nazar:. öyle bir sahne var aklımda porsche 959du sanırım araç birde f40. Benim o dönemlerde yaşım küçük olsada, ilgi alanım oldugu için unutmam. :)

İzninizle şu videoyu sizle paylaşmak istiyorum. Her izleyişimde tüylerim diken diken olur. Hayatta en sevdiğim araçdır xj220. Ama koleksiyon sınıfına girdiği için almam bulmam mümkün değil. Onun yerine hayal ettiğim araç yine bir jaguar(xkr). Yurt dışı planlarım tutarsa hedefime çok aşırı uzak sayılmam. Bakarsınız bu genç 4-5 yıl sonra xkr'sini burda abilerine tanıtıyor olur :)

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Test Drive Unlimited benim son zamanlardaki favori oyunumdu. Özellikle galeriye gidip gerçek gibi araba almak yada emlakçıya gidip ev almak hatta mağazaya gidip kıyafet almak gerçekten çok zevkli :rolleyes: Hem araçların sesleri ve markalarda tam olarak oyuna yansıtılmış. Cam açınca içeri gelen ses bile değişiyor. Ayrıca 3 kere çip atılabiliyor. en zevklisi ise direksiyon takımıyla oynamak. Çünkü bildiğiniz şehir ve gezmek bile çok zevkli :lol: Ayrıca motor da kullanabiliyorsunuz. Bence kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Özellikle XJ220 hayranları oynamalı. Arabanın sesi birebir. Turbonun sesi ve gidişe etkisi oyunda bile favoriniz olacak :flowers:

Sesini açarak XJ220 izleyin

Buda fordçulara gelsin FORD GT

Şu sıralar 2'si çıkmak üzere merakla bekliorum. 1.cisinden daha iyi özellikler eklendiği söyleniyor.

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
Özellikle XJ220 hayranları oynamalı. Arabanın sesi birebir. Turbonun sesi ve gidişe etkisi oyunda bile favoriniz olacak :rolleyes:

Sesini açarak XJ220 izleyin

Buda fordçulara gelsin FORD GT

Şu sıralar 2'si çıkmak üzere merakla bekliorum. 1.cisinden daha iyi özellikler eklendiği söyleniyor.

:lol: Nasıl unuttum bu oyunu burada söylemeyi.. Kesinlikle çok iyi bir sürüş keyfi var dreksiyon seti ile. Orta devirlerde giderken bir anda vites düşürmek xj220 ile. Oyun en sevdiğim arabaları barındırıyor xkr'ler mercedes cls ve tabiki xj220.

2yi bende merak ediyorum. Ama asıl merak ettiğim ve hala deneyemediğm oyun Gran Turismo5. :flowers:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
:D Nasıl unuttum bu oyunu burada söylemeyi.. Kesinlikle çok iyi bir sürüş keyfi var dreksiyon seti ile. Orta devirlerde giderken bir anda vites düşürmek xj220 ile. Oyun en sevdiğim arabaları barındırıyor xkr'ler mercedes cls ve tabiki xj220.

2yi bende merak ediyorum. Ama asıl merak ettiğim ve hala deneyemediğm oyun Gran Turismo5. :seytan:

PS3'de oynamıştım ilk çıktığı zamanlarda. Grafikleri inanılmaz derecede. Mesela öndeki araba gaza asıldığında egzozunun sallandığını bile görebiliyorsunuz. Ama belkide alışık olmadığımdan yada kolla oynamamdan dolayı sürüş keyfinden pek etkilenmedim. Ama grafikleri harikaydı gerçekten.

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu

bende bu aralar test drive unlimited 2 yi bekliyorum yağmur ve fırtına haricinde gece ve gündüz dönüşümü olacakmış merakla bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tarık Cihangir
PS3'de oynamıştım ilk çıktığı zamanlarda. Grafikleri inanılmaz derecede. Mesela öndeki araba gaza asıldığında egzozunun sallandığını bile görebiliyorsunuz. Ama belkide alışık olmadığımdan yada kolla oynamamdan dolayı sürüş keyfinden pek etkilenmedim. Ama grafikleri harikaydı gerçekten.

full hd kaliteli bir ledtv, PS3, kaliteli bir direksiyon seti, ve gran turismo 5. tek geçerim.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Güneş Balkan

tabikide nfs2,pcde çığır açan ilk adımdı dolayısıyla ilk göz ağrım :blush:

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu

şu sıralar o kadar çok yarış oyunu yükledimki hangisini oynasam karar veremiyorum test drive unlimited serisinin 2.si çıktı ve gerçekten kendine bağlıyor .Başka bir yeni çıkan oyun ise shift 2 gran turismo 5 kadar olmasada simülasyon severler bu oyunu sevecektir onun dışında wrc 2010,F1 2010, Race On 09 gibi oyunlarda sırasını bekliyor :bambam2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...