İçeriğe Yönlendir

En Sevdiğiniz Araba Yarışı Oyunu? :)

Samet Karabulut

Recommended Posts

Cihan Tiftik
(düzenlendi)
MM2 10 senedir oynarim. :bambam2:

+ben.

San francisco'ya gitsem kaybolmam herhalde. 3-4 sene önce Polonyalı bebelerle araba yapmaya sarmıştık. Onlar da sıkıldı ben de. :bedevi:

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
şu sıralar o kadar çok yarış oyunu yükledimki hangisini oynasam karar veremiyorum test drive unlimited serisinin 2.si çıktı ve gerçekten kendine bağlıyor .Başka bir yeni çıkan oyun ise shift 2 gran turismo 5 kadar olmasada simülasyon severler bu oyunu sevecektir onun dışında wrc 2010,F1 2010, Race On 09 gibi oyunlarda sırasını bekliyor :)

WRC 2010 hayal kırıklığı yarattı bende..shift 2 de direksiyon olmadan pek iyi değil diyorlar.

Richard Burns Rally tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu
WRC 2010 hayal kırıklığı yarattı bende..shift 2 de direksiyon olmadan pek iyi değil diyorlar.

Richard Burns Rally tavsiye ederim.

wrc 2010 da bende hayal kırıklığı yaşadım açıkçası RBR 'i hiç denemedim :D

Yorum bağlantısı
wrc 2010 da bende hayal kırıklığı yaşadım açıkçası RBR 'i hiç denemedim :D

RBR benim favorim

İnternet üzerinden dünya şampiyonası bile düzenleniyor.yarışa kayıt yaptırıyorsun yarıştan 30 dakika önce o yarışın şifresi ve senin start alacağın saat mail olarak geliyor.araç ayarlarını yapıp dünyanın her yerindeki kullanıcılarla yarışıyorsun.

Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu

şu anda iniyor RBR ve + olarak world racing 2 yi deneyeceğim

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Zafer Ayvacı

Dirt 3 çıkmış galiba, memlekete gelmiş mi bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
(düzenlendi)

Ben çok keyif alıyorum Dirt 2'den. Tek eksik direksiyonu 180 derece kullanmak gerek. Yoksa 900 derece ile fırıl fırıl direksiyon kovalamakla geçiyor vakit.

tarihinde Zafer Ayvac? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Hala Nfs Carbon oynuyorum ve hala ilk günki gibi zevk alıyorum . Colin mcrae döneminden beri Wrc oynamıyorum . Baya bir değişiklik olmuş valla kopmuşuz gündemden... :)

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

Kesinlikle hala denemeyen varsa LFS diyorum şanzıman oranlarından kamber ayarına aklınıza gelebilecek herşey mevcut :nazar:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...