İçeriğe Yönlendir

Blaupunkt 3s4t-18c869-ag/ae/af

Eyüp Gökcen

Recommended Posts

Eyüp Gökcen

Merhaba.2002 focus comforta Blaupunkt 3S4T-18C869-AG/AE/AF taktırmak istiyorum.Araçdaki soketlerle Blaupunkt 3S4T-18C869-AG/AE/AF soketleri birbirine uyumlumu.Ara kablo kullanmak gerekiyor mu.Ara kabloyu nereden alabilirim.

Yorum bağlantısı
Eyüp Gökcen

Mehmet Özyürek bey siz bu konuda daha tecrübelisiniz sanırım.Cihazı ebay dan almak istiyorum.Cihazla beraber ara soket gelir mi.fikriniz var mı? 2002 comfort arabama bu cihaz kasa olarak herhalde olur.Fiyatı 99 dolar civarında fiyatı nasıl sizce.yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ara kablo büyük ihtimal gelmez.. Onu ayrıca almanız gerekir..

Yorum bağlantısı
Eyüp Gökcen

teşekkür ederim.Mehmet bey.Siz bu cihazı nasıl kullandınız mı?memnun musunuz.?ebay daha önce hiç alışveriş yapmadım.elinde bu cihaz olup da satacak olan üye arkadaş vardı.sitede okumuştum.ismini çıkaramadım.yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben çok uzun süre kullandım, galiba 3-4 tane de kullandım.. Hepsinin de ekranı bozuldu...

Teyp olarak çok başarılı, ses kalitesi çok iyi.. Ekran dandik. en fazla 2-3 yıl ömrü var..

Yorum bağlantısı
Eyüp Gökcen

mehmet bey çok teşekkür ederim.Bizim Kaset çaların on/off anahtarı ile kaset çıkarma mekanizması bozuldu.Onun için forumda sizin fotoğrafları görünce bilgi alayım dedim.normal mp3 takmak da istemedim.orjinale yakın bir alet olsun istedim.bende vazgeçtim.kasetçaları tamir yaptırabilirsem yaptıracam.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...