Serkan Armahan 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Evet, sonunda ben de arabama kavuştum. Yaklaşık 2 ay önce satın almış oldugum Focus Collection 5K TDCI aracım aralık sonu geldi ve pazartesi günü tüm işlemleri tamamlanarak hazırlandı. İş yoğunlugu nedeniyle bu gün teslim alabildim. İlk izlenim araç beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Alır almaz depoyu doldurdum, 52 lt 175 tl gibi bir rakam söz konusu. İlk gün için fazla kullanma fırsatım olmadı 50km kadar yol yaptım ama yarın yaklaşık 1000kmlik bir otoban seyahati beni bekliyor uzun yol deneyimlerimi de ekleyecegim ayrıca Kar Beyazı arabamı yağan kar altında teslim almak da olaya farklı bir boyut kattı şimdilik birkaç fotografını koyuyorum, güneşli günde yıkandıktan sonra çekilecek fotograflarını da ilerleyen günlerde ekleyecegim. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde zevkle kullanmanı dilerim... Evet, sonunda ben de arabama kavuştum. Yaklaşık 2 ay önce satın almış oldugum Focus Collection 5K TDCI aracım aralık sonu geldi ve pazartesi günü tüm işlemleri tamamlanarak hazırlandı. İş yoğunlugu nedeniyle bu gün teslim alabildim. İlk izlenim araç beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Alır almaz depoyu doldurdum, 52 lt 175 tl gibi bir rakam söz konusu. İlk gün için fazla kullanma fırsatım olmadı 50km kadar yol yaptım ama yarın yaklaşık 1000kmlik bir otoban seyahati beni bekliyor uzun yol deneyimlerimi de ekleyecegim ayrıca Kar Beyazı arabamı yağan kar altında teslim almak da olaya farklı bir boyut kattı şimdilik birkaç fotografını koyuyorum, güneşli günde yıkandıktan sonra çekilecek fotograflarını da ilerleyen günlerde ekleyecegim. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Serkan Bey Hayırlı olsun, kazasız belasız binin Yorum bağlantısı
Bedri Baki 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Çok güzel maşallah. Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Hayırlı olsun, güle güle kullanın... 38 olmasıda ayrıca güzel Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Prafil İstanbul diyor ama, Kayseri Ünallar'ın önü.. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 HAyırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Serkan Armahan 8 Ocak 2011 Yazar Paylaş 8 Ocak 2011 Herkese çok teşekkür ederim.. Hayırlı olsun, güle güle kullanın... 38 olmasıda ayrıca güzel Etiket sağlam, her zamanki gibi Prafil İstanbul diyor ama, Kayseri Ünallar'ın önü.. Güle güle kullanın.. Profil İstanbul, memleket Kayseri. Bir bayram tatili göz kararttık gittik aldık, Ünal'dan almak plan dahilinde degildi. Kısmet. Ee İstanbulda da 38'e binmenin keyfi de bir başka, Yaşar abi anladı onu Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 beyaz ve Ford birlikteliği tam gaz devam... hayırlı olsun doğru tercih olmuş. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Hayırlı olsun, Kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Hayırlı olsun ...İlk günden fazla yormayın... Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts