İçeriğe Yönlendir

Kar Beyazı

Serkan Armahan

Recommended Posts

Serkan Armahan

Evet, sonunda ben de arabama kavuştum. Yaklaşık 2 ay önce satın almış oldugum Focus Collection 5K TDCI aracım aralık sonu geldi ve pazartesi günü tüm işlemleri tamamlanarak hazırlandı. İş yoğunlugu nedeniyle bu gün teslim alabildim.

İlk izlenim araç beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Alır almaz depoyu doldurdum, 52 lt 175 tl gibi bir rakam söz konusu. İlk gün için fazla kullanma fırsatım olmadı 50km kadar yol yaptım ama yarın yaklaşık 1000kmlik bir otoban seyahati beni bekliyor :) uzun yol deneyimlerimi de ekleyecegim

ayrıca Kar Beyazı arabamı yağan kar altında teslim almak da olaya farklı bir boyut kattı :) şimdilik birkaç fotografını koyuyorum, güneşli günde yıkandıktan sonra çekilecek fotograflarını da ilerleyen günlerde ekleyecegim.

img2329vv.jpg

img2330j.jpg

img2332p.jpg

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde zevkle kullanmanı dilerim...

Evet, sonunda ben de arabama kavuştum. Yaklaşık 2 ay önce satın almış oldugum Focus Collection 5K TDCI aracım aralık sonu geldi ve pazartesi günü tüm işlemleri tamamlanarak hazırlandı. İş yoğunlugu nedeniyle bu gün teslim alabildim.

İlk izlenim araç beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Alır almaz depoyu doldurdum, 52 lt 175 tl gibi bir rakam söz konusu. İlk gün için fazla kullanma fırsatım olmadı 50km kadar yol yaptım ama yarın yaklaşık 1000kmlik bir otoban seyahati beni bekliyor :) uzun yol deneyimlerimi de ekleyecegim

ayrıca Kar Beyazı arabamı yağan kar altında teslim almak da olaya farklı bir boyut kattı :) şimdilik birkaç fotografını koyuyorum, güneşli günde yıkandıktan sonra çekilecek fotograflarını da ilerleyen günlerde ekleyecegim.

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan

Serkan Bey Hayırlı olsun, kazasız belasız binin :)

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
:) kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Çok güzel maşallah. Allah kaza bela vermesin :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

Hayırlı olsun, güle güle kullanın... 38 olmasıda ayrıca güzel

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

hayırlı uğurlu olsun maşallah

:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Prafil İstanbul diyor ama, Kayseri Ünallar'ın önü..

Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Serkan Armahan

Herkese çok teşekkür ederim..

Hayırlı olsun, güle güle kullanın... 38 olmasıda ayrıca güzel

Etiket sağlam, her zamanki gibi :)

Prafil İstanbul diyor ama, Kayseri Ünallar'ın önü..

Güle güle kullanın..

Profil İstanbul, memleket Kayseri. Bir bayram tatili göz kararttık gittik aldık, Ünal'dan almak plan dahilinde degildi. Kısmet. Ee İstanbulda da 38'e binmenin keyfi de bir başka, Yaşar abi anladı onu :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

beyaz ve Ford birlikteliği tam gaz devam... :) hayırlı olsun doğru tercih olmuş.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Hayırlı olsun, Kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olsun. :)

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Hayırlı olsun ...İlk günden fazla yormayın...

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
:) Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Yorum bağlantısı
Melih Özlem

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...