Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 Merhabalar arkadaşlar Jantlarımda dökülme var bende değiştirmeyi düşünüyorum sizce benim arabaya ford st jant nasıl olur 17 inc ? Yoksa hiç uğraşmıyım o kadar fark ödemiyip boyatayımmı jantları arabanın ön ve arka tamponunu boyatacam ben. onu yaptıracagım yer dedi bu boya çok adi boya ile boyanmış su vuruldukca dökülür dedi gerçektende öle 150tl ye boyarım dedi metalik boya ile. bende bir sorayım dedım sizce yaptırayımmı yoksa böle iyi devammı edeyim bide jant ve lastigi değiştirdigimden berli araba saga cekiyor. ford servisinde ön düzene girdi hata lastikte dediler lastikciye götürdüm aldıgım ben hallerim dedi 2 saat sürer dedi. yogunum dedi bırakamadım bende yogundum. babamda diyor ön düzenle oynatıp bozma diyor cünkü daha önce orjınal jant ve lastıgınde cekme felan yoktu hıc bı sorun problem jant ve lastik degişince oldu ve uzun yoldada cok rahatsız ediyor insanı bir ara ilgilenecem bu saga cekmeyle sizce neden olabilir jant lastik ön düzen? neyse gelelim konumuza=) arkadaşlar sizce nasıl olur yakışırmı benım arabaya potoshoptan ıyı anlıyan arkadaşlar varsa benim aracın üzerine bir kaç resim yerleştirirse çok sevinirim=) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 1. 17 inch St jantı orjinalde yok, muhtelif markalarda benzerleri var 2. 205/50/17 ye geçilecek, balon riski, konfor azalması söz konusu 3. Değişmiş jant+lastik marka durumu nedir? Boya atması genelde sonradan boyanmışlarda başlar, jantlarda tamir var mıydı? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Yazar Paylaş 12 Ocak 2011 Bıkmadın mı be Yalçın )Gelecen mi Kayseri'ye. Hakan'ın konusu kapanana kadar hit almaz bu konu .hihihi.. Ay seviyeyi düşürdüm mü ne )) Yok abi bıkmadım ön tampon , arka tampon boyatacam kaskodan=)) ön kaputuda karbon fiber kaplatmayı düşünüyorum boya korumayıda hediye yapacaklar kompile pasta cila Evet abi gelicem tam kesin bir tarih belli olmadiki ona göre hareket edelim abi çok araç gitmiyelim planlıyalım ona göre toplu gidelim bence? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 st jant çok güzel oluyor.yabancı bir sitede takan vardı resmi ordan aldım. Yok abi bıkmadım ön tampon , arka tampon boyatacam kaskodan=)) ön kaputuda karbon fiber kaplatmayı düşünüyorumboya korumayıda hediye yapacaklar kompile pasta cila Evet abi gelicem tam kesin bir tarih belli olmadiki ona göre hareket edelim abi çok araç gitmiyelim planlıyalım ona göre toplu gidelim bence? nasıl birşey düşünüyosun abi tamponlar için? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 ST jant hangi arabaya yakışmaz ki CMAX e yakışmasın Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Yazar Paylaş 12 Ocak 2011 1. 17 inch St jantı orjinalde yok, muhtelif markalarda benzerleri var2. 205/50/17 ye geçilecek, balon riski, konfor azalması söz konusu 3. Değişmiş jant+lastik marka durumu nedir? Boya atması genelde sonradan boyanmışlarda başlar, jantlarda tamir var mıydı? 1.Hmm ben orjinal zannediyordum çakmadır ozaman =) 2. Şu anda arabamda 17inc var zaten 205-50-17 lastik ve jant balon 2 lastik yaptım gecenlerde bir çukura girmiştimde=)) 3. Markasını bilmiyorum takas ederiz dedi üsteki fiyati konuşmadık ben bir düşüneyim dedim ben benim jantları 1 haftalık diye aldım güya lastikciden ufak bir kazık yedik jantlar boyanmış belli orjinal boyası olsa dökülecegini tahmin etmiyorum. jantlarda herhangibi bir tamir felan yok. sadece boya dökülmesi var ve araç çok güzel bir şekilde sağa çekiyor. alacagım jant bu ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant...-38595900/detay üste 300tl yi felan gözden çıkarttım ben alabilirmiyim acaba bu fiyata:) sizce değermi bu fiyata bu takas? bide Çağlar abi bu benim arabanın sağa cekmesi neden olabilir sence Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Yazar Paylaş 12 Ocak 2011 st jant çok güzel oluyor.yabancı bir sitede takan vardı resmi ordan aldım. nasıl birşey düşünüyosun abi tamponlar için? Güzel durmuş gerçektende acaba benim arabanın renginde nasıl olur ps ci arkadaşların yardımlarını bekliyoruz bu konuda=)) Abim tamponlarda boya dökülmesi ve sürtme felan var hafif eski sahibindeyken olan şeler bende dedim boyatayım ön arka tamponu ön kaputtada çakıl izleri var rutuş yapılmış ama karbon fiber kaplatayım dedim. o ara ön ve arka tamponu boyatınca amerikan parkta taktırayım dedim. amerikan parkları aldım led olanlardan. ama yalnız işte zaman bulup arabayı servise bırakamadım:) sence nasıl olur karbon kaplama ön kaputa ? ve amerikan park ve son olarakta st jant=) 1. 17 inch St jantı orjinalde yok, muhtelif markalarda benzerleri var2. 205/50/17 ye geçilecek, balon riski, konfor azalması söz konusu 3. Değişmiş jant+lastik marka durumu nedir? Boya atması genelde sonradan boyanmışlarda başlar, jantlarda tamir var mıydı? Çağlar abi şu anda üstünde olan benim jant Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 kaputa karbon nasıl olur bilmiyorum abi bir görmek lazım ama ben şu halini çok beğeniyorum http://www.otoclubturkiye.com/forum/Tampon-Boyama-t196967.html Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Yazar Paylaş 12 Ocak 2011 (düzenlendi) ST jant hangi arabaya yakışmaz ki CMAX e yakışmasın Dimi İlteber bey bende öle düşünüyorum yakışacagını ama bir sizin fikirlerinizi alayım dedim üste ne kadar versem yeterli fiyat konusunu konusmadık sadece takas ederiz dedi. Yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar Sen,ben,Ahmet.Tek araba yeterde total ağırlıkla benim zavallı focus çıkmaz Torosları Tamam abi ozaman 3 kişi isek ya benim c-max ile gideriz yada connectle Ahmet abinin Seninki hem benzinliydi bide 3 kişi full olunca dedigin gibi hiç gitmez en iyisi ya Ahmet abinin arabası yada benimkisi abi ozaman nasıl derseniz öle yaparız kaputa karbon nasıl olur bilmiyorum abi bir görmek lazım ama ben şu halini çok beğeniyorum http://www.otoclubturkiye.com/forum/Tampon-Boyama-t196967.html Temiz ve güzel bir görüntü olsun diye düşünüyorum ön kaputu folyo en son yaptıracagım işlerin arasında ilk başta boyalar yapılsın amerikan park yapılsın boya koruma pasta cila yapılsın ve şu sağa cekme sorunu halledilsin ondan sonra ön kaputun caresine bakarım ama ben senin yerinde olsan Çağlar 1 dk durmam çok güzel olmuş o boyanmış hali gerçekten. ben boyatsam oraları bir fark olmiyacak cünkü hemen hemen aynı renkte tamponlarla gövde rengi Bende tampon kaşlarını boyatmayı düşünüyorum ama 12 Ocak 2011 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 Kullanılmış jant alırken 1. Lastik takılı olmadan jant incelenmeli, tamiri sadece bu çekilde görülebilir 2. Çekme yapan vakalarda %90 ı lastik kaynaklı çıkmıştır. 3. İlandaki 17 jantın kalitesi araştırılmalı Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 valla abi çok heveslenmiştim folyocuları araştırıyodum o arada annem rahatsızlandı o yüzden ilgilenip yaptıramadım.aklımda var bunlar biraz havalar düzelsin tekrar başlıycam araştırmaya Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Yazar Paylaş 12 Ocak 2011 Kullanılmış jant alırken1. Lastik takılı olmadan jant incelenmeli, tamiri sadece bu çekilde görülebilir 2. Çekme yapan vakalarda %90 ı lastik kaynaklı çıkmıştır. 3. İlandaki 17 jantın kalitesi araştırılmalı Çağlar abi janttı lastiksiz inceledim cünkü lastikleri sıfır aldım ben. Abi yetkili ford serviside bana dedi zaten lastikten dolayı lastikciye götürdüm yok dedi lastikten değil. Abi şöyle bir baktımda benimde jantlar fena durmuyor 100tl ye felan boya işi biter gibime geliyor boyatayımmı? yoksa st mi olayim O ilandakı jant kalite konusundan hiç anlamadıgım için birşe diyemiyecem. Yalnız en kısa sürede gidip lastikci ile fena bir dövüşecem galiba daha önce gittim dedi ben hallederim dedi ön düzeni bozar diye gitmedim yetkili ford serviside lastikten diyor en iyisi ben bir ara gidim lastikciye bir uğrıyayım böle olmıyacak çok feci saga cekiyor araba ya ama lastikcide diyor ben hallederim bırak diyor anlamadım ben bu işten birşe ön düzen ayarını bozacak diye bırakmakta istemiyorum... valla abi çok heveslenmiştim folyocuları araştırıyodum o arada annem rahatsızlandı o yüzden ilgilenip yaptıramadım.aklımda var bunlar biraz havalar düzelsin tekrar başlıycam araştırmaya Geçmiş olsun Kardeşim iyidir inş şimdi? Ankarada baya oto kaplama işinde uzman arkadaşlar var. Folyoda kaplatabilirsin ama boyada çok yakışmış gerçekten ayrı bir görüntü katmış arabaya ayrı bir hava katmış kesinlikle yaptır bence. Tekrardan kardeşim geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 Lastikçi , muhtemelen sökerek yer-yön değiştirip jant-lastik montajı yapacak, ön düzene şunu-bunu yapayım diye bir beceri yoktur. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 12 Ocak 2011 Yazar Paylaş 12 Ocak 2011 (düzenlendi) Lastikçi , muhtemelen sökerek yer-yön değiştirip jant-lastik montajı yapacak, ön düzene şunu-bunu yapayım diye bir beceri yoktur. Çağlar abi peki napayım ben lastikçiye jantların boyası döküldü. araba saga cekıyor ve sorun giderilmedi. napayım abi bir ara zaman ayırıp ugrıyımmı lastikcinin yanına bir kaç arkadaşla:D 12 Ocak 2011 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Ocak 2011 Paylaş 12 Ocak 2011 Arabanın orasını burasını kurcamala, git jantlarını düzelttir, sonra boyat aslan gibi binmeye de devam et, madem boyattıracaksın siyah rengi iptal et komple almayı düşündüğün jant gibi yaptır jantın rengini, araban zaten koyu renk koyu renk jantla da iğrenç görünüyor. Kayseriye gelirken de hocayı getirmeyi unutma adını unuttum Hocanın. Akıllı ol para harcayıp durma şu arabaya, aklını alacam sonunda o olacak Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Geçmiş olsun Kardeşim iyidir inş şimdi? Ankarada baya oto kaplama işinde uzman arkadaşlar var. Folyoda kaplatabilirsin ama boyada çok yakışmış gerçekten ayrı bir görüntü katmış arabaya ayrı bir hava katmış kesinlikle yaptır bence. Tekrardan kardeşim geçmiş olsun sağolasın abi.ilk zamana göre daha iyi ama tamamen atlatabilmiş değil henüz.çok şiddetli bir baş dönmesi yaşadı.daha etkeleri var üzerinde.bırakıpta bir yerlere çıkamıyorum.biraz daha toparlasın bakınıcam tekrar bu işe. Yorum bağlantısı
Mustafa Yalçın 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 +1919 +1923 Bencede gereksiz masraf yapma Yalçın. Eski jantlarla devam et derim. Çekme olayı için Ford yetkili servisde rot balans ayarlarına baktırsan iyi olur. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 +1 Bencede güzel durur Yalçın..ama riks fazla çukur kasis dikkatli olman lazım birazda sert olacak tabi .Amerikan park lambalarını merak ettim ,aman işin ehli birisi yapsın leş yapmasın sonra tamponlar.. Bakalım hayırlısı zaten şu andakide 17 bir fark olmıyacak Amerikan parkkı boya yaptıracagım yer yapacak. inş güzel olur Arabanın orasını burasını kurcamala, git jantlarını düzelttir, sonra boyat aslan gibi binmeye de devam et, madem boyattıracaksın siyah rengi iptal et komple almayı düşündüğün jant gibi yaptır jantın rengini, araban zaten koyu renk koyu renk jantla da iğrenç görünüyor. Kayseriye gelirken de hocayı getirmeyi unutma adını unuttum Hocanın.Akıllı ol para harcayıp durma şu arabaya, aklını alacam sonunda o olacak Ahmet abi napim yav tamam abi kızma. öle yaptırayım ben olmazsa en iyisi başka bir renge boyatayım. Abi kayseriye tek araba ile gidelim ya senin araba ile yada benim araba ile cift araba gitmiyelim sağolasın abi.ilk zamana göre daha iyi ama tamamen atlatabilmiş değil henüz.çok şiddetli bir baş dönmesi yaşadı.daha etkeleri var üzerinde.bırakıpta bir yerlere çıkamıyorum.biraz daha toparlasın bakınıcam tekrar bu işe. Tekrar çok çok geçmiş olsun kardeşim. +1923Bencede gereksiz masraf yapma Yalçın. Eski jantlarla devam et derim. Çekme olayı için Ford yetkili servisde rot balans ayarlarına baktırsan iyi olur. Mustafa abi ford servisinde ön düzene girdirdim lastikte dedi raporada yazdı lastikciye götürdüm lastikci lastikte degil dedi fıttırttı beni zaten lastikçi. Eski jantlarımı ben tekrar boyatayım en iyisi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Benim jantları satayım... Olur Emre abi ama seninkiler galiba 18 di Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Olur Emre abi ama seninkiler galiba 18 di Bence cokta güzel olur Emreninkiler 17 Yalçın rahat ol Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Bence cokta güzel olur Emreninkiler 17 Yalçın rahat ol Ben bir öglen gideyim jantcıya bakalım üste takasda ne kadar istiyecek ondan sonra kararlaştıralım Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 18 almayı düşünüyorum bende açıkçası. Sana zahmet bir benim arabanın üstüne ps yapabilirmisin 17 inc senın jantları merak edıyorum nasıl duracak diye Eger satmayı düşünürsende anlaşırız ben seninkileri 18 zannedıyordum Yorum bağlantısı
Emre Demir2 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Yok benim jantlar 17 ve orjinal Ford jantıdır. Replika falan değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts