İçeriğe Yönlendir

C-max Ford St

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş
Yok benim jantlar 17 ve orjinal Ford jantıdır. Replika falan değil :p

Kaça satacaksın Emre :shok:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

ST Jant buldugum yere gittim çakma yan sanayi sıfır 700tl ye düştü takasda üste 400tl istedi sagol dedim çıktım ordan

karşıda bir tane jant lastik satan yer vardı bir tane ikinci el 17 inc buldum üste 100tl istedi.

ama janttın metal olan yerlerı temiz degildi dökülme vardı.

bir tane resim çektim sizlerle paylaşıp yorumlarınızı alayım dedim.

20110113002.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
güzel jant yakışır bence

Görüntü olarak güzel ama cercevesinde metal olan yerlerde dökülme var orası boyanırmı bilmiyorum.

Onu araştıracam bide boyama parası verırsek bide oraya para verirsek bu işten karımız olmazki

150tl ye boyuyorlar 100de üste verince 250tl oluyor

Eski jantlarını düzgün bir yerde fırın boya yaptır ve kullan derim,

Bu koyduğun jant en az üzerindeki kadar alakasız C-max in karakteriyle.

17 Konusunda başka bir yerlerde sana fikrimi zaten söylemiştim, iş arama kendine derim ben.

16" en ideal ölçü bu araca Türkiye yolları için.

Şu anda benim janttımda Mustafa abi 17 inc zaten bir fark olmıyacak.

Eski jantımı boyamaya sordum 150tl dediler temiz şekilde.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Yalçın sen benim arabanın jantlarına hiç bakmamışsın anlaşılan :lol2:

photo0050z.jpg

photo0012x.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Yalçın sen benim arabanın jantlarına hiç bakmamışsın anlaşılan :bravo:

photo0050z.jpg

photo0012x.jpg

Baktim abi bakmaz olurmuyum senin arabaya çok güzel olmuş bende 17 inc olanı ıstıyorum bide araba renklerı farklıya nasıl duracak diye merak ediyorum renk uyumu felan nasıl olacak diye

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Jantı değiştireceksen 17 düşünme derim 16 takmaya çalış yakıta etkisi olacaktır :bravo:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Jantı değiştireceksen 17 düşünme derim 16 takmaya çalış yakıta etkisi olacaktır :bravo:

Abi görüntü olarak 17 güzel duruyor hatta 18 daha güzel dururda yay ve lastik ve balonda masrafı olacagı için 18 cok fazla oluyo

17 orta kıvam lastiklerim sıfır cünkü. 16 alsam lastik masrafıda çıkacak tekrar.

acaba Ps ci arkadaşları bekliyorum ben benim arabaya 17 inc st jant takılı halde resimmini=)

nasıl duracak renge uyumu nasıl olacak onu merak ediyorum.

Yalçın abi bence Lokman abinin jantlardan bak sende

Bakıyorum abim ama 17 olanlara bakıyorum tekrar bide lastik masrafı yapmıyalım:)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Lokman Bey,

Yalçın maalesef yaşayarak öğrenmeyi seviyor, bedeli ne olursa olsun :)

Ben şu ana kadarki açtığı konularından bu kanıya vardım artık.

Önce soruyor,

sonra bildiğini yapıyor,

sonra önerileni tekrar yapıyor.

=))) Aşk olsun Mustafa abi ya size sormadan birşe yapmıyayım diyorum cünkü kendi kafamdan yaptıkca para harcıyorum extradan :)

Evet yaşıyarak deniyerek ögrenmeyi seviyorum ama malesef maddi olarakta beni yoruyo ve çok yordu bu araba beni gerçekten.

En iyisi ben yaza kadar bu jantları kullanayım yazın birşeler yaparız yada uygun bir jant denk gelirse takas ederim. yada bunlara alıcı cıkarsa satıp yenısını sıfırda alabilirim jantların şu anda bir acelesi yok üste uygun fiyat deseydı takas edecektım ama uygun fıyat demedi üste.

abi beni vallahi cözmüşsün ama artık şu anda birşe yapacak durumum kalmadı diyebilirim=))

şu ön kaput üstü ızgarayı taktırayım ondan sonra bakalım bir masraf yapmayı dusunmuyorum.

Jantlarda kalsın böle yav birşe denk gelirse artık yaparız birşeler =)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet abi napim yav tamam abi kızma. öle yaptırayım ben olmazsa en iyisi başka bir renge boyatayım.

Abi kayseriye tek araba ile gidelim ya senin araba ile yada benim araba ile cift araba gitmiyelim

Araya laf sokma, seni ve keseni düşünüyoruz, gerisi hevestir gelir geçer, ST jant takarsın acaba şunu da mı yapsam bunu damı yapsam modifiye bitmez. Sonunda arabayı satarken harcamaların gözünün önüne geldiğinde yazık günah der vah vah edersin. Bunların hepsi tecrübeyle sabit şeyler. Arabaya harcamayı düşündüğün ekstra her parayı bir köşeye koy bana da dua et.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Ben de sen daha fazla üzülme ve yorulma diye söylüyorum Yalçıncığım.

Kendin de yazmışsın işte. Maksadım asla seni üzmek değil.

Sadece daha fazla üzlmemeni sağlamak. Bunlar hepimizde tecrübeyle sabit şeyler. İhtiyaç dışı masrafları olabildiğince ötele, buradaki bir çok kişi gibi acil ve gerekli olanları yapmaya çalış bir de elinden gelen küçük modifiyeleri. Emin ol daha keyifli oluyor. Aynı konulara yoğunlaşıp tekrar tekrar masraf ediyorsun. "Bana ne" de diyebilirim tabi, yada sen "sana ne" de diyebilirsin bana. Ama göz göre göre de içi rahat etmiyor insanın.

Sevgiyle ve sağlıcakla kal.

Teşekkür Ederim Mustafa abi doğru sölüyorsun dogru söze ne denirki :D

Bende bilmiyorum valla napacagımı artık=) ama tamam bırakacam masraf etmeyi arabaya yordu beni baya bir ufak tefek şeler yapacam abartmadan.

Abim sizler benim büyüklerimsiniz size danışmadan fikir almadan birşe yapmim dedim.

Janttan Vazgeçilmiştir. İlerliyen zamanlarda dökülsün boyası biraz daha tekrar boyatıp yola devam

İlgin için çok teşekkür ederim Mustafa abi

Araya laf sokma, seni ve keseni düşünüyoruz, gerisi hevestir gelir geçer, ST jant takarsın acaba şunu da mı yapsam bunu damı yapsam modifiye bitmez. Sonunda arabayı satarken harcamaların gözünün önüne geldiğinde yazık günah der vah vah edersin. Bunların hepsi tecrübeyle sabit şeyler. Arabaya harcamayı düşündüğün ekstra her parayı bir köşeye koy bana da dua et.

Sagollasın Ahmet abi evet dedigin gibi bir heves bir anlık başka birşe degil. zaten araba bana 30.000tl yi geçti satsam max.25.000tl eder dedigin gibi abi ne kadar masraf ettikce hepsi kesemden çıkıyor bana bir dönüş yada extrası olmuyor sadece keyfi oluyor artık bendede keyfıde harcama durumu bitti en iyisi ben bu arabaya keyfi masrafdan vazgecim ;)

Sagollasın abim ilgin için Teşekkür ederim

Saygılar

Ford Club Tr Ailesi

İyiki varsınız :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman Bey,

Yalçın maalesef yaşayarak öğrenmeyi seviyor, bedeli ne olursa olsun :D

Ben şu ana kadarki açtığı konularından bu kanıya vardım artık.

Önce soruyor,

sonra bildiğini yapıyor,

sonra önerileni tekrar yapıyor.

aynen katılıyorum :D

ama dersini almış artık :D daha dikkatli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Evet Lokman abi jant konusunu kapattım arabayı servise bırakacam bir kaç işlem yapılacak ozaman en sonda jantlarıda boyatacam

Kendi rengine bu haldemi boyatayım yoksa başka renk tavsiye edermisiniz arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Metalik gri yap, orjinal jant rengi yani.

Bakınca Jant gibi dursun ve görünsün.

Bende gri düşündüm abi ya siyah ya gri ama nasıl duracagını meral ediyorum

potoshoptan anlıyan arkadaşların yardımlarını beklıyoruz üzerindeki janttı gri yapabilirmi acaba anlıyan arkadaşlar =)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...