Ali Elöver 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Fiat'ın ucuz SUV'u Palio Adventure, ama sadece Brezilya pazarı için. TR'ye gelse Dacia Duster'a rakip olur. YOUTUBE PALIO VIDEO Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Sedici vardı, kime rakip oldu? Fiat müşterisine bu oto, Ford müşterisine S-max fazla, Türkiye gerçeği. Hem Tofaş CEO larını rahatsız etme, adamcağızlar prim hesabında.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Sedici çok çirkindi. fusion görünümlü focus olsa başka araba satmazdı. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Sedici vardı, kime rakip oldu? Fiat müşterisine bu oto, Ford müşterisine S-max fazla, Türkiye gerçeği. Hem Tofaş CEO larını rahatsız etme, adamcağızlar prim hesabında.... Hani Çupra, nerde Çupra ? Resim çekek bir gece Var mı şöyel kapalı bir mekan, alsak kameramızı tripotumuzu gelsek çeksek siyah beyaz, hem sonra belki dandik FCTR aylık dergisine koyarlar turbo motorlu canavarlar diye. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 çok sade görünümlü olmuş.içide aynen sade.albenisi yok.sade sevenlerin ilği duyacağı kesin.yurduma gelse ucuzluğundan dolayı ilği duyulur diye düşünüyorum.şimdiki araçları gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Kompresör+turbo lütfen, gücenir sonra. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 13 Ocak 2011 Yazar Paylaş 13 Ocak 2011 Kompresör+turbo lütfen, gücenir sonra. Ben bilmem, görmedik ki yakından bakak anlayak ? Tez zamanda incelemem lazım, sökersem manifoldu falan anlarım ben çifte şarjmı değil mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 AHA işte, 1.6 benzinli alıp lpg ile cipe sahip olmak isteyen için fena değil. Tabi 1.6 bu kasayı kaldırır mı bilinmez... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2011 Paylaş 13 Ocak 2011 Rahat kaldırır, zaten O bir Suzuki. Bende diyorum nereden gözüm ısırıyor, bildiğin SX4 bu ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts