İçeriğe Yönlendir

Vizyon Mavim Sonunda Geldi

Ruhi Gökhan

Recommended Posts

Ruhi Gökhan
O köpük iyi birşey değil.. Onu kullanma...

Peki abi :nazar: Ama serkanın arabasında gördüğüm Elektrohidrolik direksiyon ozelliği yok, dizele mahsus sanırım.

çok güzel,maşallah..

Teşekkürler

Hayırlı olsun Ruhi bey, Allah kazasız, cezasız kullanmak nasip etsin, sonunda kavuştunuz, rengi müthiş

Teşekkürler İbrahim bey, sizede yarın vereceğim lastikler hayırlı olsun şimdiden :nazar:

Ruhi abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah..

:nazar::nazar:

Rengi çok güzel abi..Allah kazabela vermesin.

Teşekkürler Erkan

Hayırlı olsun gerçekten harika.

Tamir köpüğünü bence hiç kullanmayın.Lastiği kullanılamaz hale getiriyor.

Teşekkürler, ben içine sıkılan zırhın öyle olduğunu biliyordum, demek tamir köpüğüde zararlıymış.

Bir renk bukadar hoş olabilir. Kazasız belasız en güzel günlerde kullanmak nasip olsun. :nazar:

Çok teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

elektrikli direksiyon olayı sadece dizellerde var..

Buğu sorunun devam ederse, servis garantiden değişir..

Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş

Hadi gözün aydın abi, çok güzel, iyi günlerde kullanırsın dilerim :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah bu renk St'de şahane olur hani renk gerçekten çok güzel. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
kazasız belasız aynı renk ve aynı model(hemen hemen) arabaya sahibim, emin ol yıkandığında bu renk ilgi çekicek :nazar:

Teşekkür ederim, haklısınız park halindeyken geçen tekrar bakıyordu :flowers: Allahtan Mavi renk, Allah nazardan korusun.

abi süper tercih yapmışın renk harika
çok güzel bir seçim kazasız belasız sürüşler diliyorum size güle güle kullanın
Hadi gözün aydın abi, çok güzel, iyi günlerde kullanırsın dilerim :nazar:
Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanırsınız inşallah...

Teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ruhi abi hayırlı,uğurlu olsun.Kazasız,belasız günlerde kullanmak nasip olsun.Renk muhteşem... :nazar:

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
O kadar laf söyledin abicim bide bana ''bak beğenmezsem bu rengi'' filan diye nasılmış ama ;)

En güzel rengi bu abicim çok doğru bir seçim oldu bu :nazar:

Kazasız belasız güzel bünlerde kullanman dileğiyle buna güzel bir boya koruma lazım ama bu renge iyi bakacaz artık :D

Gerçekten HB de güzel duruyormuş, birde Jantlarını 5 kolluyla değişmeyi düşünüyordum. Çağlar Abi sayesinde vazgeçtim. Teşekkürler Can.

:nazar: sözler yetersiz :wub::flowers:

Teşekkürler

Maşallah bu renk St'de şahane olur hani renk gerçekten çok güzel. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler, ST Spoiler takmayı düşünüyorum, sanırım başka bir değişiklik yapmam, ama zaman ne gösterir bilmiyorum.

Ruhi abi hayırlı,uğurlu olsun.Kazasız,belasız günlerde kullanmak nasip olsun.Renk muhteşem... :)

Ayhan çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Hakan Cibelik

Çok güzel renk, beyaz takıntım olmasa sadece bu rengi düşünürdüm...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :nazar:

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Tonik mavi güncelliğini kaybetti zaten. Bu renk tonik maviden çok daha tatlı duruyor maşallah.

Çok güzel renk, beyaz takıntım olmasa sadece bu rengi düşünürdüm...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :nazar:

Beyazın da modifiyesi çok tatlı duruyor abi. Beyaz bir araba alacaksın (mümkünse audi a6), altına neon ışığı döşeyeceksin harika.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun
O köpük iyi birşey değil.. Onu kullanma...

Öncelikle arabanız hayırlı olsun çok çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Mehmet abi o köpük o kadar iyi birşeyki başına gelmese anlayamazsın. Gerçi kullandığım köpük değil süt gibi bir sıvıydı. stepnem bir sebepten yerine sıkışmıştı ve bagaj hınca hınç doluydu. Gece vakti ve dağ başıydı. Tek çareydi yandan patlayan lastiği bile tamir edip şişirdi. 25 km kadar dayandı. İlk yerleşim yerinde tamir ettirdim sıvıyı döktüler. O olmasa dağ başında kalmıştı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Öncelikle arabanız hayırlı olsun çok çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah. Mehmet abi o köpük o kadar iyi birşeyki başına gelmese anlayamazsın. Gerçi kullandığım köpük değil süt gibi bir sıvıydı. stepnem bir sebepten yerine sıkışmıştı ve bagaj hınca hınç doluydu. Gece vakti ve dağ başıydı. Tek çareydi yandan patlayan lastiği bile tamir edip şişirdi. 25 km kadar dayandı. İlk yerleşim yerinde tamir ettirdim sıvıyı döktüler. O olmasa dağ başında kalmıştı.

Bunların bazı çeşitleri lastiği kullanılmaz hale getiriyor..

Tabi dağ başında kalınırsa, lastik mi dağ mı seçimi yapılabilir ama.. İmkan varsa kullanmamak lazım..

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
:) Çok güzel bir renk. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Yorum bağlantısı
Gökhan Güdük

Hayırlı uğurlu olsun rengine söylenecek söz yok maşallah çok çok güzel duruyor :)

Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Mükemmel bir renk ve mükemmel bir araba. Allah kazalardan belalardan saklasın.Hayırlı uğurlu olsun

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
Hayırlı olsun.

Sağol Evren

Çok güzel renk, beyaz takıntım olmasa sadece bu rengi düşünürdüm...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :lol2:

Beyazda güzel, Teşekkürler

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Tonik mavi güncelliğini kaybetti zaten. Bu renk tonik maviden çok daha tatlı duruyor maşallah.

Koçta kaporta boyada çalışan Arkadaşda aynısını söylemişti :flowers: Teşekkürler

hayırlı olsun abi, allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun, renk süper :i-ih:
hayırlı olsun,güzel araç

Teşekkürler.

hayırlısı olsun,kazasız belasız günlerde kullanın.sizin arabayı görünce yine içimde kaldı,acaba hb mi alsaydım diye.hb çok daha güzel duruyor...

Teşekkürler, Öyle düşünüp canınızı sıkmayın lütfen, Sedanlarda güzel. Arabanızın keyfini çıkarmaya çalışın :flowers:

Ruhi hayırlı olsun renk süper.

Osman' ım Teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun. :rofl:
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...