Nedim Öner 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Benim gibi sabit telefonu kullanmayanlar ve kaldırmak isteyenlere gündoğdu... Başvuru buraya Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 "TTNET Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık 15 TL)" Ben de sabit telefona 15-19 TL arası ödüyorum zaten. Yanlış anlamadım değil mi? Aylık 15 TL ekstra ücret ödenecek. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 "TTNET Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık 15 TL)"Ben de sabit telefona 15-19 TL arası ödüyorum zaten. Yanlış anlamadım değil mi? Aylık 15 TL ekstra ücret ödenecek. Evet aynen böyle bir durum söz konusu.Telefonu olupta 15-20 tl arası fatura ödeyenler için değişen bir durum yok. Yorum bağlantısı
Nedim Öner 16 Ocak 2011 Yazar Paylaş 16 Ocak 2011 "TTNET Yalın İnternet erişim ücreti aylık bir ücrettir ve İnternet paket ücretlerine ek olarak alınmaktadır" Bu cümleyi sonradan fark ettim. O zaman haklısınız... Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Bu kadar saçmalık olmaz artık. Bizimle resmen dalga geçiliyor ki telefonsuz internet kesinlikle ve kesinlikle ek bir ücret veya ekstra bir maliyeti olmadan kullanılabilir. Bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum.. 3 yıl önce çalıştığım bir ilden Yozgata tayinim çıkınca ev telefonumu iptal ettim, interneti kampanyadan aldığım için iptal etmedim nakil yaptırırım düşüncesi ile. Telefonu kapattım, ancak 1 hafta telefonsuz bir şekilde nete girip çıktım, Sonra evi taşıyacağım gün tekrar telekoma durumu bildirdikten sonra internet bağlantısıda kesildi.. Demek ki maliyetsiz olarak olabilirmiş bu iş telefonsuz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Ya arkadaşlar değişen hiç bir şey yok.Sakın bunlara kanmayın.Avrupa'da da bu şekil falan deniliyor ama orada ufak miktarlar alınıyor.Burada olduğu gibi 15 tl değil...15 i veren 20 yi de verir hiç yoktan telefon ihtiyacını giderir. Yorum bağlantısı
Ahmet Güler 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 TTnet'e en iyi alternatif Türksat'ın Uyduneti. İmkanı olan Uydunet kullansın derim ben. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Süperonline fiber'e can kurban. ttnet'in 2mbitlik sınırsızına, süperonlinede 10mbit sınırsız alabiliyorsunuz. Tek sorun heryerde yok. Yorum bağlantısı
Davut Çavdar 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Süperonline fiber'e can kurban. ttnet'in 2mbitlik sınırsızına, süperonlinede 10mbit sınırsız alabiliyorsunuz. Tek sorun heryerde yok. Biz kullanıyoruz şuan Superonline Fiberi, hız olarak memnunuz + telefon faturası ödemiyoruz. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 resmen bu kandırmaca başka birşey değil dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey yok Yorum bağlantısı
Nuri Başer 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Biz kullanıyoruz şuan Superonline Fiberi, hız olarak memnunuz + telefon faturası ödemiyoruz. +1907 Ben de kullanıyorum.. tek sorun laptop büyüklüğünde modemi var.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Süperonline fiber'e can kurban. ttnet'in 2mbitlik sınırsızına, süperonlinede 10mbit sınırsız alabiliyorsunuz. Tek sorun heryerde yok. Bizim burada yok. Çok istiyorum ama getirmiyorlar... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 geçen senede telefonu aramalara kapattırdım sadece dıştan gelen aramalara açık 9.5 Tl idi şimdi 15 Tl oldu aynı şey galiba Yorum bağlantısı
Vural Sarı 16 Ocak 2011 Paylaş 16 Ocak 2011 Süperonline fiber'e can kurban. ttnet'in 2mbitlik sınırsızına, süperonlinede 10mbit sınırsız alabiliyorsunuz. Tek sorun heryerde yok. Ev telefonumu superonline'a taşıdım.Sabit ücret ödemiyorum.Hem telefon hem internet ikisi bir arada (neskafe reklamı gibi oldu) +1907Ben de kullanıyorum.. tek sorun laptop büyüklüğünde modemi var.. Superonline fiber.Modem Pirelli.4 mevsim lastik gibi,yazlık kışlık derdi yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts