İçeriğe Yönlendir

Xenon Far Yükseklik Ayarı

Cenk Kara

Recommended Posts

Cenk Kara

selamlar aracıma uzun zamandır 4300k'lık xenon takmayı düşünüyorum uzunlarada beyaz ampul takıcam ama sislere ne takacağımı bilemiyorum sizlere danışayım dedim ayrıca araca xenon taktığımda far yükseklik ayarı çalışıyomu

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

mercekli sanırım farınız,xenonda ampülünüz değişiyor ve ek olarak balast takılıyor far özelliklerinizi değiştirmez,çalışmaya devam eder.. sislere forumdaki arkadaşlardan osram all season kullanıp memnun olanlar var ama bence orjinalleri kalsın... beyazda yapmayın siste önünüzü göremezsiniz..

Yorum bağlantısı
Cenk Kara
mercekli sanırım farınız,xenonda ampülünüz değişiyor ve ek olarak balast takılıyor far özelliklerinizi değiştirmez,çalışmaya devam eder.. sislere forumdaki arkadaşlardan osram all season kullanıp memnun olanlar var ama bence orjinalleri kalsın... beyazda yapmayın siste önünüzü göremezsiniz..

Alanyada yaşıyorum sis S si olmaz bizim burda sadece kışları 2günde 1 yağmur yağar o kadar sislerimin beyaz yanmasını istiyorum bu osram all season beyaz renktemi

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Alanyada yaşıyorum sis S si olmaz bizim burda sadece kışları 2günde 1 yağmur yağar o kadar sislerimin beyaz yanmasını istiyorum bu osram all season beyaz renktemi

beyaz değil sarı renkte.. beyaz istiyorsanız ampülle istediğiniz performansı alamazsınız,sislerede xenon takmanız gerekecek..

Yorum bağlantısı
Cenk Kara
beyaz değil sarı renkte.. beyaz istiyorsanız ampülle istediğiniz performansı alamazsınız,sislerede xenon takmanız gerekecek..

aslında ben performansıda düşünmüyorum beyaz yansın ama uzun ömürlü olsun yeter xenon taksam karşıdan geleni rahatsız etmezmi

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

kısalar mercekliyse etmez,sisler xenon olursa eder muhtemelen.. performası düşünüyorsanız sisler orjinal kalsın farlarınızı bir-xenon yaptırın..

sislere beyaz ampül takabilirsiniz ama uzun ömürlü olmuyor..

Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç

6000K kullandım herşekilde rahatsız ediyor malesef. Ben 2 sene kadar kullandım geçen ay söktüm. Kısa far + sislerim 6000K idi. Uzunların sarı kalması iyi olur selektör açısından. 4300K rahatsız edermi bilemiyeceğim. Yükseklik ayarı çalışıyor fakat belki sadece benimkinde öledir, bir kademe eksik çalışıyordu sadece.

Yorum bağlantısı
Cenk Kara

farlarım mercekli uzunlar hadi neysede sisler kafama en çok takılan

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Madem Alanya'da sis yok, "Sislere dokunma zaten yakmayacaksın" diyeceğim. "Farlar beyaz olunca sarı sisler görüntüyü bozar." diyeceksin...

"Yakmazsan görüntü bozulmaz" diyeceğim. Ama "Yakınca araba daha güzel görünür" diyeceksin...

Sislere beyaz ampul takarsan, "karşıdan geleni rahatsız etmekten başka birşeye yaramaz" diyeceğim. Ama, "herkes yapmış." diyeceksin...

Bahane bulmak çok kolay. Sen kafaya takmışsın bir kere sisleri beyaz yapacaksın.

En güzel beyaz 6000 k lık xenon olur...

Bu sadece görüntü yapar. Birgün sisli bir yola denk gelirsen yanlış yaptığını anlarsın. Yolu göremezsin, ama boşver görüntü güzel. Tak gitsin, yak gitsin... :lol2:

farlarım mercekli uzunlar hadi neysede sisler kafama en çok takılan
Yorum bağlantısı
Cenk Kara
Madem Alanya'da sis yok, "Sislere dokunma zaten yakmayacaksın" diyeceğim. "Farlar beyaz olunca sarı sisler görüntüyü bozar." diyeceksin...

"Yakmazsan görüntü bozulmaz" diyeceğim. Ama "Yakınca araba daha güzel görünür" diyeceksin...

Sislere beyaz ampul takarsan, "karşıdan geleni rahatsız etmekten başka birşeye yaramaz" diyeceğim. Ama, "herkes yapmış." diyeceksin...

Bahane bulmak çok kolay. Sen kafaya takmışsın bir kere sisleri beyaz yapacaksın.

En güzel beyaz 6000 k lık xenon olur...

Bu sadece görüntü yapar. Birgün sisli bir yola denk gelirsen yanlış yaptığını anlarsın. Yolu göremezsin, ama boşver görüntü güzel. Tak gitsin, yak gitsin... :lol2:

yok abicim ben hem görüntü güzel olsun hemde karşıdan gelen rahatsız olmasın istiyorum yani xenona ihtiyacım yok sadece beyaz ve uzun ömürlü bir ampül istiyorum

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

kısa farlımda phılıps 6000k kullanıyorum çok memnunum kimseyi rahatsız etmeden güvenli bir şekilde yolumda ilerliyorum... sislere yapmayın derim amacının dışında kullanılacak olan bir şey bana mantıklı gelmiyor açıksası fakat zevkler ve renkler... plaka aydınlatmalarını led yapın çok fazla ısınıyor buda benden tavsiye... aracınız hayırlı uğurlu olsun...

Yorum bağlantısı
Cenk Kara
(düzenlendi)
kısa farlımda phılıps 6000k kullanıyorum çok memnunum kimseyi rahatsız etmeden güvenli bir şekilde yolumda ilerliyorum... sislere yapmayın derim amacının dışında kullanılacak olan bir şey bana mantıklı gelmiyor açıksası fakat zevkler ve renkler... plaka aydınlatmalarını led yapın çok fazla ısınıyor buda benden tavsiye... aracınız hayırlı uğurlu olsun...

şimdi sanayiden geliyorum philipsin ''p''si bile yok onu geçtim 6000lik sadece H.I.D diye bir marka var oda 8000klık

en iyisi internetten almak bana tavsiye edebileceğiniz bir site varmı ve ampul h7 heralde

tarihinde Cenk Kara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Ben turuncu park ampülü kullanıyorum. Sarıdan çok daha şık duruyor ve beyazdan çok daha güçlü yanıyor. Çok daha fazla farkediliyor.

pict0142.jpg

Bence turuncu park çok daha güzel duruyor ve park ampülü turuncu olmalı.

big_29701804ex6.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...