İçeriğe Yönlendir

2009 Focus Comfort Özel Yapım

Eyüp Döngel

Recommended Posts

Eyüp Döngel
araç ötv zamanı gelen comfortlardan ama konfor paketli.spoiler sonradan boyanmış.üzerindeki jant replika.yokuş kalkış desteği olacağını sanmıyorum.4 cam elek.bu modellerde yoktu sonradan eklensede mödül değişimi vs biton iştir.100 hp araba lpg ile muhtemelen yolda hiç gitmiyordur.arabanın bana göre tek artı yanı rengi.gerçekten güzel renk.

araç 1.6 100 beygir fabrika ağırlığına 1249 diyor geçenlerde kantara çıkardım içinde kimse yok lpg kırmızıda çeyrek depo benzin sitepnede üzerinde değil evde 1350 kg geldi ve ben bu araca benzindeposu lpg tankı full dolu stepne arkada bagajda da çantada var aracın içindede 4 kişi var otoyolda lpg de eğimsiz düz yolda 200 gördüm. yakıta gelince 35 lt lpg ile uzun yolda 100- 120 km hız aralığı seyirde 450 km yol gidebiliyorum.

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel

Herkese tşekkür ederim sizlerinde araçlarınızı kazasız belasız iyi ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :p

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
(düzenlendi)
egzozlar olmamış

Zevk meselesi. Ama o egzos sadece süs mahiyetinde takılmadı performans vericek şekilde çift yollu abart üstelik düğmeli arada sıra yıkıyorum yolları. Ama şehir içinde kimseyi rahatsız etmiyorum. Ayrıca kutu içi performans filtre var. :unsure2:

tarihinde Ey tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel

Benim usta aracın fotosunu sahibinden com' a koymuş fiyat olarakta 400 yazmış o sadece servisten gelen ön ve arka tampon ekinin ücretidir yan marşpiyeller ve spoiler boyama işçilik pasta cila vs. 1000 tl dedi 850 fit olduk Daha önceden web de gören arkadaşların bilgisine.

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
bence olmuş ama sağ tarafada lağzım aynısından,eksiklik tek tarafta olması

Evet orayada taktıracaktım ama sadece süs mahiyetinde olacağını ve abartı olarak duracağını düşünerek taktırmadım. Bazen diyorum karşısınada taktırayım; ama taktırırsam süs mahiyetli taktırmam o kısmada egzos yaptırırım.

Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen
Evet orayada taktıracaktım ama sadece süs mahiyetinde olacağını ve abartı olarak duracağını düşünerek taktırmadım. Bazen diyorum karşısınada taktırayım; ama taktırırsam süs mahiyetli taktırmam o kısmada egzos yaptırırım.

bence 2 tarafta da olması abartı olurdu, böyle daha şık olmuş..

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben beğenmedim, güle güle kullanın. Hiç rastlamadım Adana'da cadde de :) Adana toplantılarına katılırsınız artık heralde

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
Bu düğme işini bir şahinde görmüştüm, sahibi ile konuşmuştuk, çok hoşuma gitmişti. :)

Egsoz hakkında detay verebilir misiniz? Nasıl bir sistem yapıldı, kullanılan parçalar, ne kadara mal oldu vs.

Bu işlerden iyi anlayan bir arkadaşımın aracılığı ile onun tanıdığı bir egzoscuya gittik ben sadece krom kaplama olan egzos çıkışlarını beğendim ama bunlar sadece egzos ucu değil performansa etkisinin olacağı söylenen bir parçası daha var susturucuya benziyor. Bu çift egzosu 150 tl aldım garantili paslanmaz. sonra arabnın son susturucusu üzerindeki orjinal boruyu kestik susturucudan eşit hav çıkacak şekilde 2 tane çıkış deliği açıldı ve aldığım parçalar oraya iki çıkış şeklinde takıldı. Düğmeli sisteme gelince aslında katalizörü iptal edecekti ben razı olmadım katalizörün bittiği yere motorlu boru taktık kablo çektik koltuğun altınada düğmesini yaptırdım halkın olmadığı yerde bazen açıyorum çıkan ses beni mutlu ediyor. Açınca egzosu patlak araba gibi ses çıkarmıyor tok ve dolgun bir ses ralli arabalarının çıkardığı sesten zaten o sesin çıkması için o boruda özel yapım.

Çift egzos: 150

Düğmeli Sistem: 50

İşçilik: 50

:good1:

Ben beğenmedim, güle güle kullanın. Hiç rastlamadım Adana'da cadde de :) Adana toplantılarına katılırsınız artık heralde

Memleket Adana ama Adana da yaşamıyorum. Arada sırada geliyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ekiz

Güzel güle güle kullanın..Sağ taraf egzoz istiyor yalnız.. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...