Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta olmadı, bugüne kadar eski Focus 1 otomatik vitesimi özlüyordum.Ama bugün bana göre gizli bir özellik keşfettim Tiptronik olan herkesdemi böyle. D de giderken araç sollamalarında ve ani hızlanmalarda bugüne kadar sona kadar basıyordum ama araç alt vitese geçmekte nazlanıyordu. Böyle oluncada mecburen manuele geçip vites küçültmek zorunda kalıyordum. Ama bugün farkettimki gaz pedalının durduğu yerin daha ileriside varmış. Ayağınızı sona kadar bastığınızda duruyor ve dipgaz orası gibi hissediyorsunuz, ama biraz daha kuvvet uyguladığınızda sanki bir engelden kurtuluyor ve daha ileri gitti anda araç vites küçültüp öne fırlıyor. İşte ben bunu özlemiştim Lagunalardada vardı bu. Özyürek ile konuştuk bu konuyu, ilk kez duyduğunu söyledi, tiptronik kullanan arkadaşlardada aynı olay oluyormu acaba? Saygılar... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta olmadı, bugüne kadar eski Focus 1 otomatik vitesimi özlüyordum.Ama bugün bana göre gizli bir özellik keşfettim Tiptronik olan herkesdemi böyle. D de giderken araç sollamalarında ve ani hızlanmalarda bugüne kadar sona kadar basıyordum ama araç alt vitese geçmekte nazlanıyordu. Böyle oluncada mecburen manuele geçip vites küçültmek zorunda kalıyordum. Ama bugün farkettimki gaz pedalının durduğu yerin daha ileriside varmış. Ayağınızı sona kadar bastığınızda duruyor ve dipgaz orası gibi hissediyorsunuz, ama biraz daha kuvvet uyguladığınızda sanki bir engelden kurtuluyor ve daha ileri gitti anda araç vites küçültüp öne fırlıyor. İşte ben bunu özlemiştim Lagunalardada vardı bu. Özyürek ile konuştuk bu konuyu, ilk kez duyduğunu söyledi, tiptronik kullanan arkadaşlardada aynı olay oluyormu acaba?Saygılar... hadi geçmiş olsun bu özelliği pek kimse bilmez ama inanılmaz bir his yaratır kullanmayı bilene.. dip zannettiğiniz yerden sanki gaz engelden kurtulmuş gibi aşağı indiğinde hissettiğiniz heyecan başka oluyo devir bir anda tavan yapıyo araba yerinden fırlıyo güzel bir his.. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 kısa bir süre astra kullanmıştım fakat hiç böyle bir şey görmedim ilginç ama güzel... sizi baya sevindirmiş Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Arkadaşlar aracı alalı 1 hafta olmadı, bugüne kadar eski Focus 1 otomatik vitesimi özlüyordum.Ama bugün bana göre gizli bir özellik keşfettim Tiptronik olan herkesdemi böyle. D de giderken araç sollamalarında ve ani hızlanmalarda bugüne kadar sona kadar basıyordum ama araç alt vitese geçmekte nazlanıyordu. Böyle oluncada mecburen manuele geçip vites küçültmek zorunda kalıyordum. Ama bugün farkettimki gaz pedalının durduğu yerin daha ileriside varmış. Ayağınızı sona kadar bastığınızda duruyor ve dipgaz orası gibi hissediyorsunuz, ama biraz daha kuvvet uyguladığınızda sanki bir engelden kurtuluyor ve daha ileri gitti anda araç vites küçültüp öne fırlıyor. İşte ben bunu özlemiştim Lagunalardada vardı bu. Özyürek ile konuştuk bu konuyu, ilk kez duyduğunu söyledi, tiptronik kullanan arkadaşlardada aynı olay oluyormu acaba?Saygılar... Aracımı alalı 1,5 yıl kadar oldu aldığım günden beri bu durumu biliyordum sık sıkda kullandığım bir özellik.Forumda daha önce bununla ilgili bir konu açılmaması ilginç aslında Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 mercedeslerde gaz pedalının dibinde bir buton bulunuyor gazı dip yapıyorsunuz devirli hızlanıyor araba ama gaz pedalına biraz daha yüklenip butona bastığınızda araba bir anda yüksek devire çıkıyor,ani hızlanmaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyor ve yüksek devirde vites değiştiriyor,bizim arabalarda ise dip yaptığınız yerde biraz daha yüklendiğinizde aynı mantık devreye giriyor.. Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 KickDown Ağzınıza sağlık mesajı yazdım ama birtürlü aklıma gelmemişti +1905 Yorum bağlantısı
Yusuf Işık 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 ben yaklaşık 3 aydır tiptronic focus II kullanıyordum ama bunu hiç fark etmemiştim.iyi oldu bunu söylediğiniz Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 hadi geçmiş olsun bu özelliği pek kimse bilmez ama inanılmaz bir his yaratır kullanmayı bilene.. dip zannettiğiniz yerden sanki gaz engelden kurtulmuş gibi aşağı indiğinde hissettiğiniz heyecan başka oluyo devir bir anda tavan yapıyo araba yerinden fırlıyo güzel bir his.. Aynen öyle Fatih Ben şimdi sevdim bu tiptroniği Aracımı alalı 1,5 yıl kadar oldu aldığım günden beri bu durumu biliyordum sık sıkda kullandığım bir özellik.Forumda daha önce bununla ilgili bir konu açılmaması ilginç aslında Evet bende araştırdım ama açılmış bir konu bulamadım. Demekki kendi bildiğimiz bazı şeyler başkaları için bilinmeyebiliyor, ben 1 haftada farkettim, Yusuf bey 3 aydır farkında değilmiş. Murat bey neden açmadınız konu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Abi FII lerde gaz kelebeği telli değil sanırım. O sanki pedalın bir yere geçme olayı elektronik gaz pedallarında oluyor genede. kick down yapan olay. Ben mersoda görmüştüm. normal sonuna kadar basıyoruz, sonra bir yuvaya oturur gibi tık pedal döşemeye oturuyor. FI lerde pedal sona dayandımı tps den yapıyor o işi diye biliyorum. Ama benzinin dibine vurduğu an işte o an. ben o yüzden gaza yüklenmeden O/D kapatıyorum böylece gereksiz dip pedal yapmıyorum. Sizde o/d de yok. Mecbur manuele almak lazım. Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Ya işte burada yine ford bayilerinin ilgisizliği ortaya çıkıyor aracı alana kadar sonuna kadar ilgileniyorlar aldıktan sonra birşey yok halbuki aracı teslim ederken size bütün özelliklerini anlatmaları lazım.şahsım adına teslim aldığım bayi araçla ilgili bilmem gereken lazım olabilecek her özelliğini anlattı biliyorum dediklerimi bile anlattı,iyi yine erken fark edebilmişsiniz Ruhi bey bir kaçyıl kullanıpta bilmekte var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Ama FII otomatik zaten FI i aratır motor aynı kasa ağır jant lastik büyük Yorum bağlantısı
Guest Murat Mert 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Aynen öyle Fatih Ben şimdi sevdim bu tiptroniğiEvet bende araştırdım ama açılmış bir konu bulamadım. Demekki kendi bildiğimiz bazı şeyler başkaları için bilinmeyebiliyor, ben 1 haftada farkettim, Yusuf bey 3 aydır farkında değilmiş. Murat bey neden açmadınız konu Ya aslında arabamı alacağım zamanlar bayabir tartışıştık gibi geliyor aslında otomatik le ilgili demekki atlamışız dediğim gibi bayinin size aracı anlatması lazımdı asıl sorun onlarda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Ya aslında arabamı alacağım zamanlar bayabir tartışıştık gibi geliyor aslında otomatik le ilgili demekki atlamışız dediğim gibi bayinin size aracı anlatması lazımdı asıl sorun onlarda Bayi o detayı bilmiyordur büyük ihtimal. kitapçıkta kick downu anlatırken yazmamışlar mı? Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 (düzenlendi) Abi FII lerde gaz kelebeği telli değil sanırım. O sanki pedalın bir yere geçme olayı elektronik gaz pedallarında oluyor genede. kick down yapan olay. Ben mersoda görmüştüm. normal sonuna kadar basıyoruz, sonra bir yuvaya oturur gibi tık pedal döşemeye oturuyor. FI lerde pedal sona dayandımı tps den yapıyor o işi diye biliyorum. Ama benzinin dibine vurduğu an işte o an. ben o yüzden gaza yüklenmeden O/D kapatıyorum böylece gereksiz dip pedal yapmıyorum. Sizde o/d de yok. Mecbur manuele almak lazım. Mustafa yanılıyorsun O/D var onuda çözdüm:) Sağa manuele aldığın pozisyon O/D , 5bin devire kadar dayanınca araç 2 ye geçiyor bir okadar daha dayanınca 3 e geçiyor Zaten manuelde nötr durduğu yerin sağında "S" harfi var, demekki spor sürüşmüş orası Ya işte burada yine ford bayilerinin ilgisizliği ortaya çıkıyor aracı alana kadar sonuna kadar ilgileniyorlar aldıktan sonra birşey yok halbuki aracı teslim ederken size bütün özelliklerini anlatmaları lazım.şahsım adına teslim aldığım bayi araçla ilgili bilmem gereken lazım olabilecek her özelliğini anlattı biliyorum dediklerimi bile anlattı,iyi yine erken fark edebilmişsiniz Ruhi bey bir kaçyıl kullanıpta bilmekte var Murat Bey haklısınız, gerçi bana depocu teslim etmişti arabayı 18 Ocak 2011 tarihinde Ruhi G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Aynen öyle Fatih Ben şimdi sevdim bu tiptroniği abi ben otomatik iyi kaçıyo su dökemezsiniz elimize,manuelde neymiş dediğimde topa tutmaya çalıştılar beni burda nasıl kaçtığın boş ve radarsız yolda bir dene daha iyi anlayacaksın beni Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 5bin devire kadar dayanınca araç 2 ye geçiyor bir okadar daha dayanınca 3 e geçiyor bunu anlamadım. S modu galiba bu yani 5000dd ye gelene kadar vitesle oynanmazsa sabit viteste gidiyor. 5000 de yükseltiyor. Bizdeki 1 e 2 ye kitleme gidi. ama bizde hiç bir şekidle vites değişmiyor o ayrı rolanitden 7000e kadar hep aynı vites Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Abi FII lerde gaz kelebeği telli değil sanırım. O sanki pedalın bir yere geçme olayı elektronik gaz pedallarında oluyor genede. kick down yapan olay. Ben mersoda görmüştüm. normal sonuna kadar basıyoruz, sonra bir yuvaya oturur gibi tık pedal döşemeye oturuyor. FI lerde pedal sona dayandımı tps den yapıyor o işi diye biliyorum. Ama benzinin dibine vurduğu an işte o an. ben o yüzden gaza yüklenmeden O/D kapatıyorum böylece gereksiz dip pedal yapmıyorum. Sizde o/d de yok. Mecbur manuele almak lazım. kickdownu bilmeyen yapamıyo mustafa gaz dibe dayandı zannediyo anca daha önce bii söylediyse yada birine kızıp sollamaya çalışıyosa o gazla gaza asıldığında tık diye giriyo pedal içeri noldu lan diye çekiyo ayağını önce bir sonra fark ediyoki heee dibe daha varmıış Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 bunu anlamadım. S modu galiba bu yani 5000dd ye gelene kadar vitesle oynanmazsa sabit viteste gidiyor. 5000 de yükseltiyor. Bizdeki 1 e 2 ye kitleme gidi. ama bizde hiç bir şekidle vites değişmiyor o ayrı rolanitden 7000e kadar hep aynı vites Klasik O/D modu demek istedim +/- yapmadan sabit kaldığında O/D modunda çalışıyor, Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 hımm sizin araçlarda şu 4.5uncu vites hissediliyor mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Mustafa senin şanzımanda zaten tiptronic seçeneği yok ki. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 hımm sizin araçlarda şu 4.5uncu vites hissediliyor mu 4 deyken bir anda devir düşüyor onumu diyosun? Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 4 deyken bir anda devir düşüyor onumu diyosun? Sahi bunu F1 de hissediyordum, bunun sebebini bilen varmı. 5. vites gibi davranıyordu. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Sahi bunu F1 de hissediyordum, bunun sebebini bilen varmı. 5. vites gibi davranıyordu. hala olması lazım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 Mustafa senin şanzımanda zaten tiptronic seçeneği yok ki. Evet ama mekanik kolumuz yok mu 1-2-D Sahi bunu F1 de hissediyordum, bunun sebebini bilen varmı. 5. vites gibi davranıyordu. O/D işte o mekanik bir kilit var dişli oranı değişiyor yada son vitesi sabitleniyor giib diyeyim .Genelde son viteste 75 kmyi geçince 5 e atar gibi yapıyor. yine tam gaz 1-2-3 giderken vitesi 3 te gidecek gibi yaparsanız 3. vitestede benzer bir şey hissediliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts