Baran Babur 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Arkadaşlar ilk önce herkese selamları mı iletiyorum merhabalar... Ben bir anfi buldum bir arkadaşımdan Pıoneer gm-x332 model bir anfi bunu arabam olan 2008 glx connect aracıma takmayı düşünüyorum ama bunun hakkında pek bilgi sahibi değilim yardımcı olur musunuz lütfen.. örneğin bu anfiden kullanmış veya bilen arkadaşların görüşlerini bekliyorum acele ama Yorum bağlantısı
Baran Babur 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 evet alışverişte var tabi onun içinde bilgi istiyorumda daha çok bu anfiyi nasıl kullanabilirim yani hangi hoparlör falan kullanmam gerek arabanın kendi hoparlörlerine fazladan mit takımı falan koymalımıyım gibi sorulara cevap istiyorum bir zahmet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 2x100W seviyesindeydi galiba, köprülü tek woofer veya 2 adet oval hoparlör ile gayet iyi sonuç verir, 100TL civarında olablir, hatırladığım model ise. 4 kanallı olnaları biraz ısınır, lehim attırırdı. Yorum bağlantısı
Baran Babur 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 2x100W seviyesindeydi galiba, köprülü tek woofer veya 2 adet oval hoparlör ile gayet iyi sonuç verir, 100TL civarında olablir, hatırladığım model ise. 4 kanallı olnaları biraz ısınır, lehim attırırdı. Çağlar bey teşekkür ederim benim bulduğum ikinci el 50 tl ye anlaştık ben tabi almadan önce bir teypçiye götürüm kontrol ettiricem sağlamsa eğer almayı düşünüyorum ve arabaya woofer falan değilde bir kaç sağlam hoparlör düşünüyorum ön ve arka hoparlörleride değiştirebilir işte ne gibi marka hoparlör veya hangi model takmalıyım bunuda söylebilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 50TL bedava, Ben olsam arka şapkalığa 2 adet oval hoparlör takardım 70-100TL arası değişir. Yorum bağlantısı
Baran Babur 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 50TL bedava, Ben olsam arka şapkalığa 2 adet oval hoparlör takardım 70-100TL arası değişir. teşekkürler bilgiler için anfiyi de teypçiye göstereyim bir sağlamlık derecesini de öğrendikten sonra tekrar konuşuruz sağ olun Yorum bağlantısı
Baran Babur 19 Ocak 2011 Yazar Paylaş 19 Ocak 2011 Yanlız ben dikkat etmemişim gözümden kaçmış çağlar bey bizim 2008 glx connectlerde şapkalık yok perde var onu nasıl yapacağız Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2011 Paylaş 20 Ocak 2011 pionner anfi lerde duydugum kadarıyla cok cabuk isindigindan dolayı kendini kapatıyormus connect icin en guzel cozum iki takım mid baglamak ovalle ugrasmamak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2011 Paylaş 20 Ocak 2011 ŞAhsen hiçbir anfimi ısıtamadım, gariplik bendedir herhalde , şapkalık yok ise, kapılarda çalışma yapılabilir. bagaj içinde kutu yapılabilir, yer bol. Yorum bağlantısı
Recommended Posts