İçeriğe Yönlendir

Hangi Mazot Filtresi (resİmlİ)...

Aytaç Göksu

Recommended Posts

Aytaç Göksu
(düzenlendi)

Arkadaşlar ford parçaları satan bilndik bir sitede fiesta için 2 çeşit mazot filtresi mevcut link vermek reklam olabileceginden sadece resimlerini ekledim ...

Birinci(üstteki) resimdeki ithalmiş 37 lira

İkinci(alttaki) resimdeki otosan çıkışlı 74 lira

arada oldukça fark var sizce ithal olanı alsak nolur kulanan var mı tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar

16595547.jpg

35227722.jpg

tarihinde Ayta tarafından düzenlendi
Malum siteden foto?raf payla?mak link vermek yasak...
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

bilen arkadaşlar doğrusunu diyeceklerdir ama iyi olmayan mazot filtre baş ağrıtır mazotu geri kaçırır sıkıntı olur tekrardan değiştirmek gerekir

Yorum bağlantısı
Aytaç Göksu
(düzenlendi)

ya birde bilindik falan yazdım ki reklam olmasın diye arkada birsürü yazıyormuş kör müyüm neyim hemen düzelttim....

tarihinde Ayta tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ojinalden şaşma, ya Ford markalı orjinal al, yada Bosch al kafan rahat olsun, filtre çok önemli ucuza kaçarsan enjektörün tanesi 750 tl. ona göre....

Yorum bağlantısı
Alper Saral

Orijinal Ford Filtreden başka kullanmanızı tavsiye etmem. Orijinal ford marka filtreyi internette 55.50 Tl'ye bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar
her 10.000 km de bir mazot filtremi değiştiriyorum diyorsanız fram alabilirsiniz size tavsiye bir telefon numarası vericem arayın fordcu canın arkadaşıyım deyin bosh filtreye özel bir fiyat verir diye düşünüyorum

0212 588 8 588 arayarak emrah ile görüşün

Fırsat ayağınıza gelmiş. :)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Bir önceki aracımda fram kullandım. Hiç sorun çıkartmadı. :)

Yorum bağlantısı
Alper Saral

Alt resimde bulunan orijinal ford kutulu yakıt filtresinin ürün kodu 2S6Q 9155 AD'dir. Fomoco filtre uygun fiyatlara satılmaktadır. 55.50 Tl'ye orijinal fomoco yakıt filtresi bulabilirsiniz.

Saygılarımla

Alper Saral

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüseyin Dilsiz
Arkadaşlar ford parçaları satan bilndik bir sitede fiesta için 2 çeşit mazot filtresi mevcut link vermek reklam olabileceginden sadece resimlerini ekledim ...

Birinci(üstteki) resimdeki ithalmiş 37 lira

İkinci(alttaki) resimdeki otosan çıkışlı 74 lira

arada oldukça fark var sizce ithal olanı alsak nolur kulanan var mı tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar

16595547.jpg

35227722.jpg

Yakalşık 1 yıldır fram marka kullanıyorum.hiçi bir sıkıntısını görmedim.ama yazılanlardan anlaşılabilecegi gibi senede bir değiştirmek gerekir.nihayetinde her zaman orjinal kullanamak en iyisidir.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Arslan 2

daha iki gün önce götürdüm aracımı özel servise bakım için. usta tanıdığım ve güvendiğim iyi bir ustadır. bana özellikle söyledi. boşuna iki katını verip orjinalini almana gerek yok mazot filtresinde. FRAM marka alabilirsin gayet güzeldir diye söyledi. orjinaline 78 tl istediler. 40 tl ye FRAM aldım. ayrıca orjinalde olsa yerlide olsa her 10.000 km de değişmeli yağ ve filtreler dedi usta.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ustalar müşterinin ayağı alışsın diye öyle derler genelde.Hava filtresine hava tutup değiştirmeye gerek yok derler, siz :i-ih2: de ne iyi adam dersiniz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci

ben ilk mazot filtresini 80binde ikincisinide bugun 131 500km de degistirdim

bide bu filtrede orjinal diye bisey yok servisler hangi markayi ucuza aliryorsa o markayla anlasma yapiyor sadece kartonda amblem farki oluyor ben ilk filtreyi servisten aldim mecafilter di serviste 45€ internette 25€ bugun man taktim 35€ serviten orjinal diye aldiginiz parcanin aynisi disarda yari fiyati peugeot da ayni kaka 73€ verdiydim bi mazot filtresine :)

Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2
Ustalar müşterinin ayağı alışsın diye öyle derler genelde.Hava filtresine hava tutup değiştirmeye gerek yok derler, siz :good1: de ne iyi adam dersiniz.

ilk defa gitsem o servise haklısınız ama yıllardır tanır ve giderim.. bence marka takıntısına gerek yok.. tabi harcayacak fazla para varsa o başka ama.. ben herzaman markadan önce malzemenin kalitesine bakarım... ama enjektör, pompa, beyin, vb.. gibi önemli parçalar olsa elbette yerli üretimden kaçmak gerekir ama altı üstü bi filtre için 2 katı ödemeye gerek yok

Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Murat Bey doğru diyorsunuz ben de size katılıyorum bu konuda ancak mazotu geri kaçıran hava yaptıran filtre çok alıp tekrar orjinalini alıp masraf etmektense güvenilirliğinden emin olunan filtre almak mantıklı yani orjinal alıncak parçalar arasında ben filtreyi de katmak gerektiğini düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2
Murat Bey doğru diyorsunuz ben de size katılıyorum bu konuda ancak mazotu geri kaçıran hava yaptıran filtre çok alıp tekrar orjinalini alıp masraf etmektense güvenilirliğinden emin olunan filtre almak mantıklı yani orjinal alıncak parçalar arasında ben filtreyi de katmak gerektiğini düşünüyorum

mehmetali bey haklısınız bende katılıyorum ama. eğer bu tür parçalar daha önce kullananlar tarafından beğenilmiş ve tavsiye ediliyorsa denemekte yarar var. malum aradaki fark neredeyse yarım depo yakıt parası. örneğin ben son 3 filtremdede orjinal kullanmadım hep FRAM kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Cihan Yaşar

2003 tdcı fıestama yerlı mazot fıltresı 26 tl   ufı marka orjınal 56 tl ( ufı marka müşirli )yazıyordu hangısını almalıyım.yakın zamanda yag ve fıltre degısımı yapıcam.

2003 tdcı fıestama yerlı mazot fıltresı 26 tl   ufı marka orjınal 56 tl ( ufı marka müşirli )yazıyordu hangısını almalıyım.yakın zamanda yag ve fıltre degısımı yapıcam.

yag ve fıltre bakım setını uygun fıyata nasıl bulabilırım?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

yag ve fıltre bakım setını uygun fıyata nasıl bulabilırım?

Ufi al bence, bende bunu kullanıyorum, parçaları pejo yedek parçası satan yerden al ucuza aynı malı al :)

örneğin

https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-14-HDI-FILTRE-SETI-ORJINAL5W30-MOTOR-YAGI,PR-1736.html

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Ufi al bence, bende bunu kullanıyorum, parçaları pejo yedek parçası satan yerden al ucuza aynı malı al :)

örneğin

https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-14-HDI-FILTRE-SETI-ORJINAL5W30-MOTOR-YAGI,PR-1736.html

musırlı musırsız ayrımı varmı?

ayrıca yag fıltresı ve hava fıltresı degısecek orjınalı mı ?yan sanayı ıdare eder mı?yagıda  5 30  petronas  yada mobil almayı dusunuyorum.

aracım 2003 tdcı fıesta 160000  e gelecek.  5,30  petronas  yada mobıl alıcam  satıcıdan alırken dızel motor yagı demem yeterlımı?ayrıca   kodları varmı?

ayrıca yag fıltresı ve hava fıltresı degısecek orjınalı mı ?yan sanayı ıdare eder mı?yagıda  5 30  petronas  yada mobil almayı dusunuyorum.

aracım 2003 tdcı fıesta 160000  e gelecek.  5,30  petronas  yada mobıl alıcam  satıcıdan alırken dızel motor yagı demem yeterlımı?ayrıca   kodları varmı? mobılde esp var  fe var

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

aracım 2003 tdcı fıesta 160000  e gelecek.  5,30  petronas  yada mobıl alıcam  satıcıdan alırken dızel motor yagı demem yeterlımı?ayrıca   kodları varmı?

Muşurlu alsan daha iyi, ama olmayanı ucuz gelirse al, eski filtredeki müşürü yeniye takarsın.

Yağ Mobil al, süper 3000 tam sentetik 5-30 hem dizel hem benzinli içindir zaten.

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Muşurlu alsan daha iyi, ama olmayanı ucuz gelirse al, eski filtredeki müşürü yeniye takarsın.

Yağ Mobil al, süper 3000 tam sentetik 5-30 hem dizel hem benzinli içindir zaten.

petronas ta ozel bır numara  farkı varmıdır?ayrıca mazot fıltre degısımı km ye goremı yada yıla goremı .gecen  10 bin bakımda temız dıye  degısmedı sanırım. ıdare eder mı?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

petronas ta ozel bır numara  farkı varmıdır?ayrıca mazot fıltre degısımı km ye goremı yada yıla goremı .gecen  10 bin bakımda temız dıye  degısmedı sanırım. ıdare eder mı?

mazot km ye göre, 10 bibde değişmesine gerek yok, 15000-30 bin arası değişebilirsin, petronas falan uğraşma, Mobil al kafan rahat olsun.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...