KUTAY GÜNDOĞ 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Abi güzel proje tebrik ederim.Bende şuanda cooler için işlere başladım fakat sizin proje ile ilgili bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim.Öncelikle cooler yatay sığmadığı içinmi yoksa sizin tercihinizmiydi bu.Ben hava girişi konusunda biraz teredütlü baktım.Coolerın fiyatını ve kaç lt olduğunu da merak ediyorum.Ayrıca aracın güç değerleri farklılaştımı.Ben 1.3 multijet coolerını ızgaranın altına yatay düşünüyordum ancak henüz kimseyle görüşme yapmadım bu projeniz süper olmuş tekrar tebrik ederim ve yanıtları merakla bekliyorum Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 8 Mart 2015 Yazar Paylaş 8 Mart 2015 Abi güzel proje tebrik ederim.Bende şuanda cooler için işlere başladım fakat sizin proje ile ilgili bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim.Öncelikle cooler yatay sığmadığı içinmi yoksa sizin tercihinizmiydi bu.Ben hava girişi konusunda biraz teredütlü baktım.Coolerın fiyatını ve kaç lt olduğunu da merak ediyorum.Ayrıca aracın güç değerleri farklılaştımı.Ben 1.3 multijet coolerını ızgaranın altına yatay düşünüyordum ancak henüz kimseyle görüşme yapmadım bu projeniz süper olmuş tekrar tebrik ederim ve yanıtları merakla bekliyorum Teşekkürler.. Teşekkür ederim Kutay Bey, Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Yatay intercooler için yer var çok da müsait sport ızgaranın arkası. Fakat amaç görsellikten ziyade peformans ise çok fazla boru ile havayı dolandırmadan min kayıpla soğutup turboya vermeli onun için gerek intercooler LT si olarak gerekse çok fazla dolandırmadan dik intercooler tercih ettim. İntercooler fiyatı dik model 160 - 250 tl arasında... Ali hocam yeni proje nos mu olacak Cihat Abim Dizel NOS için daha erken Yeni proje nasipse Methanol Kit ve uygun bi zaman bulabilirsem 1.6 tdı turbosu yani turbo büyütmek ve tabiki de yazılımı stage 3 e çıkartmak. Yaklaşık 140+ bg için çalışacağız Görsellikte de yarım kalan karartılmış çift mercek bixenon far custom power led & floresan led stop ve ön katlanabilir plakalık 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 4 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2015 Çok mu boşladım ne buraları NOT:Plakaları bilinçli kapattım. Bilmediğim şahıslar benden habersiz 6 - 7 defa internet üzerinden aracı uygun fiyattan pazarlayıp kapora aldılar. Bilginize... 2 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 Bir kez daha söylüyorum: Araç (48 plakalı dizel 17 orijinal st jantlı fiesta) satılık de ğil dir ! İnadına bazı ş****sizler ilan açıp kendince uyanık müşterilerden kapora alıp dolandırıyorlar ! (8. Kez başıma geldi) Özellikle bu siteye yıllar önce yüklediğim fotoğrafları seçiyorlar bilginize... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 ... Ali Bey, Mesajlarımızın tümünü büyük harfle yazmıyoruz. Aracınıza 41 kere maşallah.. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Ali Çukur 13 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2015 Ali Bey, Mesajlarımızın tümünü büyük harfle yazmıyoruz. Aracınıza 41 kere maşallah.. Saygılarımla, Kerem Bey forum kurallarını biliyorum 05.07.2010 tarihinden aktifim konularıma mesaj ve iletilerime baksanız böyle birşeyle karşılaşmazsınız yalnız buradaki durum tamamen uyarı amaçlı olduğu için yazdım yoksa saygısızlık anlaşılmasın Maşallah için de teşekkür ederim Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Recommended Posts