İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta 1.4 Tdci Buz Beyazı

Ali Çukur

Recommended Posts

KUTAY GÜNDOĞ

Abi güzel proje tebrik ederim.Bende şuanda cooler için işlere başladım fakat sizin proje ile ilgili bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim.Öncelikle cooler yatay sığmadığı içinmi yoksa sizin tercihinizmiydi bu.Ben hava girişi konusunda biraz teredütlü baktım.Coolerın fiyatını ve kaç lt olduğunu da merak ediyorum.Ayrıca aracın güç değerleri farklılaştımı.Ben 1.3 multijet coolerını ızgaranın altına yatay düşünüyordum ancak henüz kimseyle görüşme yapmadım bu projeniz süper olmuş tekrar tebrik ederim ve yanıtları merakla bekliyorum Teşekkürler..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ali hocam yeni proje nos mu olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Abi güzel proje tebrik ederim.Bende şuanda cooler için işlere başladım fakat sizin proje ile ilgili bir kaç sorum var yardımcı olursan sevinirim.Öncelikle cooler yatay sığmadığı içinmi yoksa sizin tercihinizmiydi bu.Ben hava girişi konusunda biraz teredütlü baktım.Coolerın fiyatını ve kaç lt olduğunu da merak ediyorum.Ayrıca aracın güç değerleri farklılaştımı.Ben 1.3 multijet coolerını ızgaranın altına yatay düşünüyordum ancak henüz kimseyle görüşme yapmadım bu projeniz süper olmuş tekrar tebrik ederim ve yanıtları merakla bekliyorum Teşekkürler..

Teşekkür ederim Kutay Bey,

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Yatay intercooler için yer var çok da müsait sport ızgaranın arkası. Fakat amaç görsellikten ziyade peformans ise çok fazla boru ile havayı dolandırmadan min kayıpla soğutup turboya vermeli onun için gerek intercooler LT si olarak gerekse çok fazla dolandırmadan dik intercooler tercih ettim.

İntercooler fiyatı dik model 160 - 250 tl arasında...

Ali hocam yeni proje nos mu olacak

Cihat Abim Dizel NOS için daha erken  :biggrin:

Yeni proje nasipse Methanol Kit ve uygun bi zaman bulabilirsem 1.6 tdı turbosu yani turbo büyütmek ve tabiki de yazılımı stage 3 e çıkartmak.

Yaklaşık 140+ bg için çalışacağız  :f1:

Görsellikte de yarım kalan karartılmış çift mercek bixenon far custom power led & floresan led stop ve ön katlanabilir plakalık :dribble:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Ali Çukur

Çok mu boşladım ne buraları  ;)

:nazar:

8g2m8A.jpg

pg8vEJ.jpg

3Dj2A5.jpg

Wn9WbP.jpg

mP7qEY.jpg

NOT:Plakaları bilinçli kapattım. Bilmediğim şahıslar benden habersiz 6 - 7 defa internet üzerinden aracı uygun fiyattan pazarlayıp kapora aldılar. Bilginize...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Bir kez daha söylüyorum:

Araç (48 plakalı dizel 17 orijinal st jantlı fiesta) satılık de ğil dir !

İnadına bazı ş****sizler ilan açıp kendince uyanık müşterilerden kapora alıp dolandırıyorlar ! (8. Kez başıma geldi)

Özellikle bu siteye yıllar önce yüklediğim fotoğrafları seçiyorlar bilginize...

Yorum bağlantısı

...

Ali Bey,

Mesajlarımızın tümünü büyük harfle yazmıyoruz.

Aracınıza 41 kere maşallah..  :nazar:

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Ali Çukur

Ali Bey,

Mesajlarımızın tümünü büyük harfle yazmıyoruz.

Aracınıza 41 kere maşallah..  :nazar:

Saygılarımla,

Kerem Bey forum kurallarını biliyorum 05.07.2010 tarihinden aktifim konularıma mesaj ve iletilerime baksanız böyle birşeyle karşılaşmazsınız yalnız buradaki durum tamamen uyarı amaçlı olduğu için yazdım yoksa saygısızlık anlaşılmasın 

Maşallah için de teşekkür ederim

Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...