Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2014 Paylaş 14 Mayıs 2014 Teşekkür ederim Ali Bey Evet sislerim xenon ama bu güne kadar insanları rahatsız ettiğine tanık olmadım Genelde trafiğin yoğun olmadığı zaman kullanıyorum Örneğin fotoğrafı çektiğim saat: 04.40 falandı Haklısınız yıllardır başlığımız hala fiesta 6 aslında 7 olmalı... Sislerinin zaten siste aydınlatması şuan sıfır, siz görsel olarak düşündünüz sanırım, evet güzel ama kesinlikle göz alıyor, tepki almamanız tamamen şans yalnız, bence başka birşeyler daha iyi olurdu, boş yolda açmanız hafifletici sebeb diyelim artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 16 Haziran 2014 Yazar Paylaş 16 Haziran 2014 YENİ JANTLARIYLA 48 H 5776 KARŞINIZDA Şimdilik bir eşini görmedim Ford Fiesta MK7.5 ST 17 jantlar 205 / 40 / 17 ebat lastiklerle 3 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 18 Haziran 2014 Yazar Paylaş 18 Haziran 2014 İnşallah müdür heycanla bekliyorum ;-) Yorum bağlantısı
Ali Çukur 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 Coiloverlar yolda... Loading... 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Coiloverlar yolda... Loading... Coilover leride taktıktan sonra başka fiesta tanımam, sana da özel topik açmak lazım ali hocam 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 (düzenlendi) sen öyle san.verdim siparişi geliyomuş. artık uğraşmayacam su eksık tamamla bu eksik tamamla diye Ne o, yeni arabamı aldın kardeş Coiloverlar yolda... Loading... Hayırlı olsun, jantlar fena, inşallah konfor kaybı ve bizim saçma yollarımızla beraber memnun kalırsınız.... 22 Haziran 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Çukur 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 Coilover leride taktıktan sonra başka fiesta tanımam, sana da özel topik açmak lazım ali hocam Teşekkür ederim Cihat Abi Estağfirullah sıradan bir fiesta işte... Zevkimize göre bişiler yapmaya çalıştık... sen öyle san.verdim siparişi geliyomuş. artık uğraşmayacam su eksık tamamla bu eksik tamamla diye Galip neden bizi de uğraştırdın 1 tane de bana mavi sipariş etseydık Ne o, yeni arabamı aldın kardeş Hayırlı olsun, jantlar fena, inşallah konfor kaybı ve bizim saçma yollarımızla beraber memnun kalırsınız.... Teşekkür ederim Ali Bey Konfor olayını Murat Güneş abi ile çok araştırdık ve İstanbul da Başaran Amortisöre yaptırmaya karar verdik. Kendisi dün montajı yaptırdı şuan memnun benimki de yarın kargoya verilecek. Amacımız dip basık gezmek değil sadece ön arka çamurluk lastik arası 1 er parmak kalsın yeter ama özel toplantılarda ön lip yerde sürter heralde 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 25 Haziran 2014 Yazar Paylaş 25 Haziran 2014 Başaran Amortisör 4 adet coilover montajı yapılmıştır Buyurun fotoğrafları: 4 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 25 Haziran 2014 Yazar Paylaş 25 Haziran 2014 Maşallah jantlar çok yakışmış Teşekkür ederim Ozan... Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 26 Haziran 2014 Paylaş 26 Haziran 2014 Arabanın duruşu değişmiş resmen iyi günlerde kullanmanı dilerim... 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah jantlar yakışmış,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Arabanın duruşu değişmiş resmen iyi günlerde kullanmanı dilerim... Teşekkür ederim Sertaç Bey. Maşallah jantlar yakışmış,güle güle kullanın. Teşekkür ederim Muharrem... 1 Yorum bağlantısı
Eren Bayralı 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Ali bey çok şık olmuş aracınız. Tampon eklerini nerede yaptırdınız? Birde arka sisleri nereden aldınız. 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 1 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2014 Ali bey çok şık olmuş aracınız. Tampon eklerini nerede yaptırdınız? Birde arka sisleri nereden aldınız. Teşekkür ederim. Tampon ekleri servisten alındı orijinal plastik ürün. Arka sağ sisi servisten aldım ama arka iki siste 30 ar adet kırmızı mercekli ve soğutuculu power led var. Bi arkadaşım yaptı + 6 farklı çakar ve 1 sabit modda kullanıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=2tHsiCk-wQ4 Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Jantlar güzel durmuş gerçekten. Hayırlı olsun. Bu jantlardan sahibinden.com' da satan birisi vardı, fiyatı çok uygundu 2.200 TL civarı istiyordu. Belkide siz aldınız bilemiyorum O jantları alacaktım, hatta karar verdim, telefonu almak için ilanları aradım ama bulamadım Satmış sanırım. Yorum bağlantısı
İnanç AKTI 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 o jantlar bu jantlar hızlı olan kaptı jantı Kısmet değilmiş demek ki 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 13 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2014 Kısmet değilmiş demek ki Nasip diyelim :') Yorum bağlantısı
Ali Çukur 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Marşbiyerler de değiştirildi. Bugün itibariyle: 4 Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Marşbiyerler de değiştirildi. Bugün itibariyle: Ali abi maşallah hız kesmeden devam... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Ekim 2014 Paylaş 29 Ekim 2014 Arabaları degisek mi Ali hocam. Yaa sattın gül gibi fiestayı 1 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Arabaları degisek mi Ali hocam. Müdürüm ben o makam aracına nasıl binebilirim Sen lazım olunca götür senindir 5776... Ali abi maşallah hız kesmeden devam... Tolgacım durmak bize yakışmaz Loading .... %97 Yaa sattın gül gibi fiestayı Aynen Ali abi .... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts