Mutlu Altıngün 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 slm arkadaslar 2 hafta önce punto evo aldım.dizel.ve siteyede yeni üye oldum.biraz gezindim sitede ve hosuma gitti.bende değerli arkadaslarla sohbet etmek,bilmediklerimi öğrenmek vede bildiklerimide paylaşmak için siteye kayıt oldum.insallah arabamdanda ve sitede kuracagım arkadaslıklarımdan da menun olurum.tekrar herkese merhabalar... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 hoşgeldiniz mutlu bey fiat aldınız ve bir ford forumuna üye olmanız hem çok ilginç hem sevindirici bizim için Yorum bağlantısı
Mutlu Altıngün 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 arkadaslar punto evo cuları bekliyorum.araba hakkında sohbet etmek ve bilgileri paylaşmak için mesajlar bekliyorum.ben 2 haftalık deneyimimle sadece sunu söylicem mükemmel bir araba değil ama bence o paraya alınacak konforlu ve ekonomik bir araç.artı ve eksilerini yavas yavas konusuruz sitede.yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar... Yorum bağlantısı
Mutlu Altıngün 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 hoşgeldiniz mutlu bey fiat aldınız ve bir ford forumuna üye olmanız hem çok ilginç hem sevindirici bizim için hosbulduk.kardes sayılırız neden olmasın ki.herseyi artı ve aksileriyle konusmak için üye oldum. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Birazdan Ali Bey gelir (Elöver) ve bu konu rekor kırar söyleyeyim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 2006 dan beri dizel punto kullanıyoruz ufak tefek problemler oldu ama büyük sıkıntılar yaşamadık ilk 2 vitesteki ağır kanlılığı bence çok kötü ama şehir içinde yakıt tüketimi çok güzel neyse arabanızı güle güle kazasız kullanın. Yorum bağlantısı
Mutlu Altıngün 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 hoşgeldiniz. öncelikle siz aracınızı anlatın. beğendiniz beğenmediğiniz yönleri ne oldu. yol tutuşu nasıl ses alıyor mu içeri. ses alma problemi focus çuların en büyük derdi çünkü. siz anlatın biz buradayız. yorumlar gelir. valla ses problemi yok denecek kadar az.bende acıkcası bu kadar beklemiyordum ama valla beni olumlu yönden sasırttı.ayrıca ekonomik yönden paramız yetmediği için dinamik versiyonu alamadık ve baz model olartıları baya var.ama an active alabildik.buna rağmen baz modelde bile güvenlik ön planda tutulmuş.sürücü ve yolcu hava yastığına ilaveten diz hava yastıgı konulmuş ve abs-ebd standart olarak verilmiş.bu bile puntonun tercih edilmesini artırıyor.iç dizayn dersen bravonun konsoluyla aynı ve mükemmel bir kokpit yapmıslar.euro 5 motor koymuslar(yeni nesil)start-stop .özelliği cok avantajlı bir özellik.yakıtı azaltıyor.75 bg olmasıda artı tabiki.artıları baya var. ama eksilerde var tabiki.mesela torpido gözü neredeyse yok kadar küçük.bagajı dısardan acamıyorsun.küçük saklama gözleri ve cepler var ama genelde hiç birşey sığmıyor.ama genel olarak 10 üzerinden 8 falan derim ben.fiesta ve clio da kullandım.ve tüm bu yorumlarımı tarafsız ve genelleme yaparak yazıyorum.sizlerinde tarafsız olmasını bekliyorum arkadaslar.SAYGILAR... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Makyajlı bir kasa, sanırım torpido değişti? Mantıklı bir seçim yapmışsınız, Türkiye gerçekleri ortada Yorum bağlantısı
Mutlu Altıngün 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 2006 dan beri dizel punto kullanıyoruz ufak tefek problemler oldu ama büyük sıkıntılar yaşamadık ilk 2 vitesteki ağır kanlılığı bence çok kötü ama şehir içinde yakıt tüketimi çok güzel neyse arabanızı güle güle kazasız kullanın. cok tesekkürler.herkese kazasız belasız günler diliyorum Makyajlı bir kasa, sanırım torpido değişti? Mantıklı bir seçim yapmışsınız, Türkiye gerçekleri ortada evet makyajlı kasa.gercekten cok değiştirmişler.hem konfor,hem güvenlik,hemde ekonomiyi göz önünde tuttuk ve tercihimizi puntodan yana kullandık.insallah memnun kalırız... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Forumumuzun İtalyan Hükümeti tarafından desteklenmekte olan Fiat şövalyeleri mevcuttur. Mutlaka görür yardımcı olurlar. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Motor yeterli bence, direksiyon çok hafif, rahat. İç mekan epey geniş. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Hayırlı olsun.İyi bir tercih yapmışsınız... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Hoş geldiniz. keyifli forumlar. yalnız buralarda fiatçıları pek sevmezler ona göre hele Ford hakkında atıp tutanları hiç sevmezler adamım. (şaka tabiki ) Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Hayırlı olsun güle güle kullanın Foruma da hoş geldiniz Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Hoş geldiniz.Hayırlı olsun bu sınıf için yeterli olabilir ama Türk Milleti için yeterli olmayan bagaj hacmi sorunu var. Yorum bağlantısı
Okan Duran 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 (düzenlendi) Hoş geldiniz. Kazasız, belasız, güvenli sürüşler dilerim.. 23 Ocak 2011 tarihinde Okan Duran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 hayırlı olsun aracınız,yol tutuşu pek güven vermiyo diye duymuştum virajlarda,yüksek hızlarda ne kadar doğru bilmiyorum focusumu almadan baktığım araçlardan biriydi Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 hoşgeldiniz.. punto evo başarılı bir araç.özelliklede motor konusunda.city mod direksiyon tüy gibi.küçük segmentte doğru tercih.festa fiyatları uçunca punto cazip kaldı bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts