Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Çok değerli forum üyeleri; Şu an kafam çok karıştı ve yardımınıza ihtiyacım var. Şu an kullandığım araç Focus Titanium 1,6 Benzinli 2008 model. Arabamı değiştirmeyi düşünmeye başladım ve bir anda iki araba çıktı karşıma. Birincis Ford Focus 1.6 Titanium Diesel X paketli 2011 model 200 km de yani sıfır. Diğeri ise 2009 model Lancia Delta 1,6 diesel 120hp. 33000 kmde. Fark aynı ama kafam çok karıştı. Lütfen yardım edin hangisini seçeyim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Lütfen yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!!! Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 arabanın karakterinden memnunsanız tit-x tdci güzel seçenek. ama yol sesi felan filan şuanki arabada canınızı skıyorsa lancia deneyin bir de ama tit-x tdci kombinasyonu bence güzel. Lancia da sıradışı ama Türkiyede farklı olmak suç Servis -2. el vs ilede ne olur bilemezsiniz. hiç olmazsa otosanın tavriını az çok anlamışsınızdır. :lol2: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Lancia'nın ülkemizde daha ne kadar kalacağı belli değil. Yedek parça sıkıntısı olabilir bence. İmkan varsa bu iki araçtan tabiiki Ford... Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Biri mahallenin bilinen ve sevilen ağabeyi, öbürü "sürpriz yumurta". Ben ağabeyden yanayım. Yorum bağlantısı
Okay Çetinkaya 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 2.el,servis,bakım,konfor,tüketim,donanım,yedek parça ve dayanıklılık v.s açılarından da karşılaştırın derim :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Aslına bakarsanız beni Lancia prestji çeti ama galiba en mantıklısı sadece 200 km de olan focus herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 lancia tarz sahibi bir araba. Fiat servisleri destek veriyor diye biliyorum ama ne kadar işte onu bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 lancia tarz sahibi bir araba. Fiat servisleri destek veriyor diye biliyorum ama ne kadar işte onu bilmiyorum. Birmot bayileri satıyor aracı. Doğru servisinide Fiat servisleri veriyormuş. Bugün aracı yakından alıcı gözle inceledim aslında çok güzel bir araç fakat içi bir okadar Fiat izleri taşıyor. Bravoyu andırdı bana. Birde donanım olarak Xpk daha dolu. Ama öbürüde yürüdümü mutlaka kafalar dönüyor. Karar veremiyorum... Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Olaya duygusal-mantık hangi çerçeveden hayata baktığınızla ilgili birazda. mantık focus diyor-der. Ama delta gerek görüntü,gerek tarz olarak bence süper. :lol2: Araba elinizde kalacak değil ya,bi şekilde satılır. Ben olsam kesinlikle delta alırdım,öyle 3 e 5 e bakmazdım,dünyaya bi daha mı gelicez. Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 lancia focustan daha prestijli ve klas bir araç.malzeme kalitesi motor çok daha başarılı.2.eli ağır olsada bence değer.tercihim lancia olur Yorum bağlantısı
Buğra Gündoğan 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 bence lancia delta daha değilşik olabilir (: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Lancia Delta listemdeydi, almaya da yakındım, içi yüzünden vaz geçtim, değişiklik olsun diye birgün alabilirim diye de hala düşünüyorum, 200km deki Focusun fiyat avantajı ne kadar (sıfırına göre)? Lancia-focus sahipleri tanıdık mı, yoksa internetten mi? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Lancia Delta listemdeydi, almaya da yakındım, içi yüzünden vaz geçtim, değişiklik olsun diye birgün alabilirim diye de hala düşünüyorum, 200km deki Focusun fiyat avantajı ne kadar (sıfırına göre)? Lancia-focus sahipleri tanıdık mı, yoksa internetten mi? 200km deki focus 42500 alım satım dahil. Tanıdık. Delta internette. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 200km deki focus 42500 alım satım dahil. Tanıdık. Delta internette. focus sedan mı? ne renk? niye 200 km de satıyor? Bir de satıcı telini alayım , bence kaçmaz. Start-stop var mı? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 focus sedan mı? ne renk? niye 200 km de satıyor? Bir de satıcı telini alayım :lol2: , bence kaçmaz. Start-stop var mı? hb mavi start stoplu az önce 1000 tl kapora vererek aracı satın aldım Çağlar Bey. Araç sahibi esnaf bir arkadaşım. O da ihale ile aldı. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Çok teşekkür ederim arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Herkese çok teşekkür ederim. Kendim ve ailem adına. Hepiniz varolun. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Alınmış alınmıştır hayırlı olsun...Ama ben olsam Delta alırdım... Yorum bağlantısı
Naci Özkan 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 hayırlı olsun.kazasız günlerde kullanın inşallah.bu birazda kişisel tercih meselesı bende tercihimi lanciadan yana kullanırdım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Bende Sami Bey gibi düşünüyorum artık almışsınız aracınızı lakin Delta ile Focusu kıyaslamak bir A3-Bmw3-Mercedes C ile Focusu kıyaslamak gibi olur.Bende Delta'yı tercih ederdim açıkçası farklı olmak ve özgün olmak adına.Serviste ise hiçbir problem yok tüm Fiat servisleri hizmet veriyor Lancia ve Alfaya. Deltayı okadar da abartmayın, koltuğuna oturmak yeterli, kullanmak bile gerkesiz. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 start stoplu derken. sadece şu start tuşu değil mi? yoksa ford da araba durunca motoru durduran sisteme geçiti de bizim mi haberimiz yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts