Adnan Çakır 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Delta görüntü olarak daha da hoş değil ama farklı olmak iyidir de,kendine has servisi bile olmayan bir marka sonuçta Fiat'ın servisini kullanıyor birisi servisten çıkarken görse şahsen utanırdım onca para ver ortak servis kullan Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Lancia'yı Mercedes'le kıyaslamıyor; Lancia'yı ömrünün sonuna gelmiş her sokakta 3-5 tane bulunan, hiçbir prestiji kalmamış, müstakbel eski kasa Focus'la kıyaslıyor...Motorlar aynı sayılılır, servis durumları aynı, ikisi de HB, ikisi de aynı para...Tek büyük fark ikisini yolda görürsen birine dönüp bakarsın öbürünü farketmezsin bile... Yorum bağlantısı
Necati Dur 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Vay bee neymiş bu Fiat grubu, Audi, Mercedes ve BMW ile aynı ayarda oldu şimdi de. Ferrari, Maserati ve Opel'de Fiat'ta yanılmıyosam Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Ocak 2011 Yazar Paylaş 25 Ocak 2011 Arkadaşlar hepinizin söylediklerinde doğruluk payı var. Ben tercihimi yaparken şu mantıkla yola çıktım; Neticede ben memur bir aileye sahibim. İşim gereği sık sık taşınmak zorundayım ve Türkiyenin her yerinde görev yapıyorum. Evet Lancia dış görünüşte focus tan prestijli olduğu konusunda şüphem yok. Ancak içine bindiğinizde aynı prestij kesinlikle yok. Ayrıca yrın acil bir nedenle aracımı satmak zorunda kalsam sanırım focus Lancia nın bayağı bir farkla önüne geçer. Ayrıca focus bile olsa 0 km le bir araçla 33000 kmdeki bir araç zevk açısından aynı olmuyor. Yorumlarınız ve iyi niyet dilekleriniz için Tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Umarım hepinizin gönlündeki dilekler gerçekleşir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Arabadan anlayan herkesin Lancia nın Premium bir marka olduğuna onay vereceğini düşünüyorum. Bedavaya satıldığı halde almaya tırstığımız o kadar güzel araçlar var ki ? Volvo, Rover, Lancia bunlardan bir kaçı... Bir arabaya iyi diyebiliyoruz ama al diyemiyoruz... Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Deltayı okadar da abartmayın, koltuğuna oturmak yeterli, kullanmak bile gerkesiz. +1905. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Bence focus tercihiniz isabetli olmuş...Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 delta yı focus la kıyaslamak fatta focus iyi demek çok komik olmuş yahu Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 Mustafa bey öyle diyorsunuz ama ben Lancia'ya premium marka dediğimde banada güldü bazı arkadaşlar.Hatta otomobiller konusunda çok güvendiğim bir abimiz bile Focusun Deltadan iyi olduğunu ima etti açıkçası bildiklerim noktasında şüpheye düştüm. Dışarıdan baktığınızda evet delta çok değişik ve müthiş güzel bir dizayn. İç genişliğide öyle. Ancak göğüs vites topuzu ve göstergeler bana dışarıda gördüğüm prestijin içinde olmadığı kanaatini yarattı. Focusu Delta ile bir tutmak abes olabilir. Ancak iç malzeme kaltesi özellikle göğüs için focus daha iyi diyebilirim. Ayarların çoğu gündüz farı v.s. Müzik sisteminin sağına soluna serpiştirilmiş düğmelerde. Seyir halindeyken onlarla uğraşmak tehlikeli. Birde ben ücretli çalışanım. İhtiyacım olduğunda 500 aşağı dedinmi dakikada satılmalı araç. (Allah satmak zorunda bırakmasın) Şu an için yaptığım tercihten memnunum. 200km deki focus 42500 alım satım dahil. Tanıdık. Delta internette. Fiyatı yanlış yazmışım 43500tl herşey dahil. Şimdi okuyunca farkettim kusura bakmayın. Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 deltanın malzeme kalitesini tartışmayalım.focusun x paketli de deri kalitesine bakın,bide deltanın deri koltuğuna bakın.2.elde delta risktir, doğru.ama yaşam risk zaten.beğendiysen alacaksın.çok takılmayacaksın(2.el alırsan en azından değer kaybını bi şekilde absorbe etmiş olursun.15000tl zarar yerine 5000 tl zarar edersin) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Ocak 2011 Yazar Paylaş 30 Ocak 2011 deltanın malzeme kalitesini tartışmayalım.focusun x paketli de deri kalitesine bakın,bide deltanın deri koltuğuna bakın.2.elde delta risktir, doğru.ama yaşam risk zaten.beğendiysen alacaksın.çok takılmayacaksın(2.el alırsan en azından değer kaybını bi şekilde absorbe etmiş olursun.15000tl zarar yerine 5000 tl zarar edersin) Fikirlerinize saygı duyuyorum. Tercihimi focus tan yana kullandım. Allah utandırmasın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts