Semih İzgi 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Efendim herkese selamlar yeni bir modifiyem ile yine ben. Göz sürmesi karşı cinse çok yakıştırdığım bir makyajdır. Dedim ki;bunu neden kendi aracıma uygulamıyorum Normalde 1 2 günlük işi var fakat eğitim ve sosyal yaşantım 3 haftaya yaydı bu modifikasyonumu. Uygulama hikayesi ile beraber işte resimler: Önce şunu belirtmeliyim, Google'da 'far karartma' gibi anahtar kelimeler arattığımda çıkan sonuçlarda 'fırınlamadan kesinlikle olmaz!' yazılarına inat fırınsız yaptık(fırınımız yok ) Ama olsada fırınlamazdım herhalde. Bizde çektik maket bıçaklarımızı ve tornavidalarımızı. gerip gerip koyun derisi yüzer gibi kesikler attık. Çok vakit aldı. Yardım eden sınıf arkadaşım Melih Acar. Sökme işlemi tamamlandıkdan sonra ince bir zımpara atıp soldurduk ve temiz yüzey elde ettik Fiat servisindeki Mat siyah boya ile boyadık. Arslan ustaya selamlar. Ve... Boyamız kurur! Kaşlardaki 3lü çiziklere önce led uygulaması yapacaktım. Çokda şık olurdu fakat,birgün ledlerden biri yansa ciddi görsel bozukluk olacaktı.Bende ince bir detay olarak kımızı 3 çizik oluşmasını sağladım. Ampullerimde geldikden sonra montaja hazırdık. Tozlu ve kirli far yuvalarını yıkamak için kablo uçlarını balonladım Artık temiz ve tozsuzlar Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Güle güle kullanın. Mat siyah çok tatlı olmuş. Benim mercekli farlarda bu renk. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Camımızı içten LCD temizleme seti ile temizliyoruz. Toz bırakmayan fiber bez ile narince temizliyoruz Ve çerçevelerle camlarımızı vidalayıp hazır ediyoruz İşte.... İşin en zor kısmı:''silikonlama''. Tabancasız nekadar zormuş. Okadar çok yoruldumki... Neyseki ilerleyen dakikalarda yaratıcı ve C vitaminli bir tabanca buldum Güzelce kapatıyoruz Kurumaya bırakıyoruz Ertesi gün yeni ampullerimizi takmaya hazırız. Osram NB H4 ve Osram coolblue park ampulleri Ve sonunda araca bugün monte ettik. Tabiki bu güzellik beraberinde şanssız bir kaza getirdi ve aracım zarar gördü. Yapacak birşey yok. Değerli yorumlarınızı bekliyorum, faydalı ve paylaşımcı olabildiysek ne mutlu. Teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Harcadığınız emeğe ve ayırdığınız zamana değmiş.Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Tabiki bu güzellik beraberinde şanssız bir kaza getirdi ve aracım zarar gördü. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Baya bi emek var işin içinde tebrik etmemek elde değil. Elinize, koluna sağlık. Gayet şık olmuş. Merakımı bağışlayın, bunun şıklığın yanında gece görüşüne de faydası var mıdır acaba? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Harcadığınız emeğe ve ayırdığınız zamana değmiş.Güle güle kullanın Çok sağolun teşekkürler İsmet hocam Elinizde sağlık. Güzel olmuş Teşekkür ederim Necati bey Geçmiş olsun. Sağolun Hasan abi. Çok şanssız ve talihsiz bir olaydı hala içim cızlamakta. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Baya bi emek var işin içinde tebrik etmemek elde değil. Elinize, koluna sağlık. Gayet şık olmuş. Merakımı bağışlayın, bunun şıklığın yanında gece görüşüne de faydası var mıdır acaba? Öncelikle çok teşekkür ederim SÜleyman abi beğenmenize sevindim. Far karartmanın değilde Osram NB'lerin gece görüşüne mükemmel bir faydası var. Çok memnun kaldım.Önümü görüyorum artık. Güzel olmuş Semih emeğine sağlık değmiş valla.. Kırmızı çizgiler üzerinde nasıl duruyor fotoğraflarda göremedim. Erkan abicim yarın aracımı yıkayıp doğal ışıkda fotoğraflar çekeceğim. Dış cam kırmızı çizgileri biraz belirginsizleştirdi fakat doğal ışıkda bakmak lazım Beğenmenize sevindim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Farklı ve de güzel olmuş... Elinize sağlık... Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Ne demek kardeşim beğenilmicek gibi değilki..işcilik on numara olmuş..Karatmayı bende düşünüyorumda şu mercek işini yapmışken onuda aradan çıkartırım diyorum.. Merakla bekliyorum fotoğrafları.. Bu gidişle komple modlucan herhalde.. Sırada 3.5cm eibach veya apex yay,KN kapalı filtre ve belki çok hafif cam karartma var Erkan abi. Babam arabasının ne hale geldiğini henüz bilmiyor. Yaz tatili başladığında '' '' bakışı atacağına eminim. Fakat sonra ... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 Babam arabasının ne hale geldiğini henüz bilmiyor. Yaz tatili başladığında '' '' bakışı atacağına eminim. Fakat sonra ... Babaların geneli aynı galiba. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 23 Ocak 2011 Yazar Paylaş 23 Ocak 2011 Farklı ve de güzel olmuş... Elinize sağlık... Güle güle kullanın.. Beğenmenize sevindim Metmet abi. Kayseri toplantısında canlı canlı görmeniz dileğim ile... Harika olmuş güle güle kullanın. Çok teşekkürler Arda bey Çok güzel olmuş. Teşekkürler hocam Elinize sağlık. Çok güzel olmuş. Teşekkürler Metehan bey beğenmenize sevindim Yorum bağlantısı
Melih Özlem 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 (düzenlendi) Çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Yalnız farı açmak için fön makinasını kullansaydınız tornovida yardımı ile basitçe açabilirdiniz öyle uzun sürmezdi. Ben bu şekilde yapmıştım. Kırmızı çizgi hoş bir detay olmuş maşallah tekrardan... 24 Ocak 2011 tarihinde Melih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 elinize sağlık güzel çalışma. çok doğal bir çalışma ortamı varmış ayrıca Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Ocak 2011 Yazar Paylaş 24 Ocak 2011 Çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Yalnız farı açmak için fön makinasını kullansaydınız tornovida yardımı ile basitçe açabilirdiniz öyle uzun sürmezdi. Ben bu şekilde yapmıştım. Kırmızı çizgi hoş bir detay olmuş maşallah tekrardan... Fırınlamada 200C'lerden bahsedilince fön'ün etkisiz kalacağını düşündük ve kullanmadık. Farları birleştirmeden önce kalan siyah silikonları temizlememiz,kazımamız lazımdı, ozaman fön'ün gücünü keşfettik ve tecrübesini edindik Beğenmenize çok sevindim Melih Hocam yorumunuz için teşekkürler elinize sağlık güzel çalışma. çok doğal bir çalışma ortamı varmış ayrıca Çok teşekkürler. Ögrenci evinden daha doğal bir ortam olamaz bu gereksiz işler için Beğenmenize sevindim. Yorum bağlantısı
Özdemir Erten 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Ocak 2011 Yazar Paylaş 24 Ocak 2011 Elinize sağlık, çok güzel sonuçlanmış. Teşekkürler Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Özdemir hocam Beğenilmeyecek gibi değil. Çok güzel çalışma, çok güzel işçilik, eline sağlık. Kırmızı çizgiler ne derece belli oluyor bilemiyorum ama bence iyi düşünmüşsünüz.Kazadan bahsetmişsin, geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur inşallah. Beğenmenize çok sevindim Ahmet abi. Kırmızı çizgiler yakından belli oluyor doğal ışıkta. Yıkatınca fotoğraflar gelecek. Kazamı sormayın, Rampalı lifte çıktım arkada takoz var sanıyordum gelmeye devam ettim ve arabamın arkası liftten düştü. Arkadaki teneke dolaplara çarptım ve altını vurmuş oldum. Çıkartmaya çalışırkende balatalar zorlandı biraz yanık kokusu sardı. Çok üzüldüm biraz pilotaj hatam var. Takoz vardır diye gidilmezki. Gİtmeden önce varmı diye bakmak lazımdı. Hala üzülmekteyim. Aracımın arkasında göçük veya herhangi bir deformasyon yok. boyada çizikler oluştu. Alttaki yere bakan saçlardada biraz ezilme var okadar. Yorum bağlantısı
Bedri Baki 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Tek kelime ile harika olmuş, elinize sağlık. Resimlerle zaten en ince ayrıntısına kadar anlatmışsınız tebrikler. Çok emek harcamışsınız. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 elinize emeğinize sağlık harika olmuş iyi günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 gayet güzel çalışma olmuş.elinize sağlık.resimli anlatımda her şeyi anlatıoyor. kırmızı şerit gibi boyayı sevmedim.ama fazlada çarpıcı olmamış.aslında bu far çerçevesine çok iyi gündüz farı yapılabilir.resimde işaretlediğim yere verdiğim linklerdeki ledlerden uyğulanırsa iyi bir ışık seviyesi ile gündüz farı olabilir. http://ledstok.com/product.php?id_product=93 http://ledstok.com/product.php?id_product=33 Yorum bağlantısı
Recommended Posts