Ali Elöver 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz sayın Elöver. Hööyt , demirden korkan GP'ye binmez... Kara çarşaf giyip karşımamı çıkıcan, Diyarbekirde 5 minare ! Yorumunuz için çok teşekkür ederim Ali abi Rica ederim ne demek, güzele güzel bizde. Emeğine sağlık. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 Bu arada 3. ve 4. resimdeki sol baştaki şahısın Ahmet Kıyak olduğundan şüpheleniyoruz. Polis ve Mit araştırıyor bakalım, yakında göz altılar olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 1-Tam tersi demirden korkan GP'ye biner. Çünkü her yanı teneke, demirinden çalmışlar arabanın. 2-Söylemem meslek sırrı, bir şarkı vardı hani; "bir gece ansızın gelebilirim" diye aklıma geldi birden nedense. 3-Aslında bir çeşit çobanlık yapıyorum, abartılacak bir durum yok, alelade bir devlet memuruyum. 4-Semih kardeşimin güzel konusunu da işgal edip saptırmayalım istersen 1- Sende mi Brütüs ? 2- Doğru valla, "bir gece ansızın Jitebilirim" diyorsun, derin devlet seni. 3- Tabur komutanısın yani. Yüzbaşı Volkan gibi. 4- Ben konu mundar etmek ünlüyümdür. Allah iyiliğini versin, öldüm gülmekten. Benziyor da gerçekten Ne benzemesi, senin baskın esnasında çekilmiş resimlerin işte. Vesikalık gibi çıkmışsın işte, hala mı inkar ? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 sen farın içini aç kapat ama gel o plakalığı sökme ... far karartma in plakalık out Yorum bağlantısı
Semih İzgi 26 Ocak 2011 Yazar Paylaş 26 Ocak 2011 sen farın içini aç kapat ama gel o plakalığı sökme ... far karartma in plakalık out Anıl abi kızmayın. Plakada adı geçen şirket aile dostumuz,yakınımız. Her işime koşturuyorlar,plakalığımıda onlarınkinden taktık reklam olsun diye özellikle. Plakalık olmayınca çok değişirmiki aracın görünüşü? Yorum bağlantısı
Mustafa Acar 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 süper olmuş bende yapacam yakında inşallah güle güle kullan kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 FİAT servisi ve ismi "OTO SABIR". Bu kadar da uyumlu ve manidar bir isim olamaz. Sayın Elöver hala inat ediyor anlamamakta. Plakalığı görmüştüm ama yazmayacağım demiştim fakat çok pis orta geldi dayanamadım. :lol: Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Ocak 2011 Yazar Paylaş 27 Ocak 2011 Sol cam ciddi bi şekilde buhulanmış. Yarın söküp dışdan şeffaf silikon geçeceğim.. :/ okadarda dikkat ettim işçiliğe. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Anıl abi kızmayın. Plakada adı geçen şirket aile dostumuz,yakınımız. Her işime koşturuyorlar,plakalığımıda onlarınkinden taktık reklam olsun diye özellikle. Plakalık olmayınca çok değişirmiki aracın görünüşü? sen karar ver ... 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Ocak 2011 Yazar Paylaş 27 Ocak 2011 emanet duruyor Yok yok,beğendim.Özel bir yöntemi varmı yoksa çift taraflı band gücümü? Benim araba ağlıyor şuan. Sol far iyi kapanmamış buhulu içi. Yarın işleme alıcaz plakayada el atarız Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 emanet duruyor Yok yok,beğendim.Özel bir yöntemi varmı yoksa çift taraflı band gücümü? Benim araba ağlıyor şuan. Sol far iyi kapanmamış buhulu içi. Yarın işleme alıcaz plakayada el atarız ben öne vidada atıyorum çok su alıyor arka gibi değil arka sadece bantla duruyor güzelce yapmıştım 2004 den beri sorun yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Metmet Özyürek Abi Benim modlarımı hiç beğenmiyorsun Yaa bana bi asistan lazım... Konuları takip edemiyorum... Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Çok güzel olmuş abicim. Mercek takarsan daha güzel olur... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Ocak 2011 Yazar Paylaş 27 Ocak 2011 Çalışma çok çok güzel, tebrikler... Teşekkürler hocam süper olmuş bende yapacam yakında inşallah güle güle kullan kardeşim Teşekkürler. Far yalıtımını iyi yapın 2. iş çıkmasın ben öne vidada atıyorum çok su alıyor arka gibi değil arka sadece bantla duruyor güzelce yapmıştım 2004 den beri sorun yok plakayı delicez ozaman. yarın bakayım duruma Çok güzel olmuş abicim. Mercek takarsan daha güzel olur... h1 h7li 2 ampullu olsa inan güzel olurdu. Bunda olacak iş değil saol yorumun için Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 FİAT servisi ve ismi "OTO SABIR". Bu kadar da uyumlu ve manidar bir isim olamaz. Sayın Elöver hala inat ediyor anlamamakta. Evet manidar ve bende anlıyorum. Siz nasıl anlayamıyorsunuz ve olumsuz tarafa çekiyorsunuz asıl onu anlamıyorum ??? Fiat Servis, "OTO SABIR": Türkçe meali şu; bu Fiatlar o kadar sağlam ve sorunsuz araba ki, bakım hariç servise uğramıyorlar. Bu yüzden de servis sahibi ve servis personeli " YA SABIR" çekmekten, işsiz güçsüz oturmaktan, sadece rutin 10.000 km bakım yapmaktan sıkılmışlar. Ford Servis, "ÇALIŞKAN OTO": Türkçe meali şu; bu Fordlar o kadar dandik ki, bakınız DİYARBAKIR FORD, gibi servisler durmadan bozulan, arıza yapan Ford araçları tamir etmeye uğraşıyorlar, hep mesai hep tamirat, o yüzden FORD alınmaz anlatamadık size. Bakın ben sattım Focusu kurtuldum Hahaha Bozuk Mondeo'nun kralı u 96 Ghia'lar Yaa bana bi asistan lazım... Konuları takip edemiyorum... Yok Mehmet Abi, asıl sana bir sekreter lazım O yardımcı olsun sana : P Bak bu hanım kızımız Nevşehir'de iş arıyor. Tercihen Sigorta - muhasebe firması ister. Adı: Okşan, Soyadı: Narin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bunu sekreter olarak işe alsam, benim hanım beni vurur Yorum bağlantısı
Ali Elöver 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bunu sekreter olarak işe alsam, benim hanım beni vurur Olsun Mehmet Abi, vurul. Hastaneye yatarsın 2-3 hafta sonra taburcu olunca olaya aman işe kaldığın yerden devam edersin. Bu kız çok iyi alacak verecek (aktif/pasif) hesabı tutuyormuş Ayrıca çok pis trafik ve kasko poliçesi basarmış Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) Bozuk değil bir kere.Yaşlı mondimle çok mutluyum.Artık takozda olmayan mercekli xenonuda var daha ne olsun.her bişi tamam.Ustası ben oluncada napsın garibim.Yinede bana yetiyor. 28 Ocak 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bu kız çok iyi alacak verecek (aktif/pasif) hesabı tutuyormuş I ıh.. Bu sefer de benim hesaplar bozulur... Olmaz Üzgünüm kızımız başka işe baksın.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Bursa 'ya yerleşmeyi düşünürse haberimiz olsun Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 Güzel bir çalışma olmuş bravoo. Saolun Ali Elöver hocam, sizde bi konu açarsınız elbet Mehmet Özyürek abime tüm moldovyalı sekreterler feda olsun. (resimdeki Okşan Narin'de olsun) Yorum bağlantısı
Recommended Posts