Aşkın Barçın 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Arkadaşlar merhaba, 10 gün önce bildiğiniz üzere yeni Focus hb TDCi collection sahibi oldum. Dizel kullanım hakkında sorularım olacak ; 1- İlk çalıştırmada gerekli uyarı ışıkları söndükten sonra mı marşa basılmalı ? Yoksa benzinli gibi direkt marşa basıp mı ? 2- Araç ile park ederken motor hemen durdurulmalı mı, yoksa 10-15 saniye beklenmeli mi ? 3- Bilindiği üzere depoda 7 Litre dizel yakıt kaldığında yakıt alma uyarı ışığı yanıyor ( 110-120 km yol bilg.) Bu limiti en fazla ne kadar zorlama lı ? 4- Araç şu an daha 120 km yol yaptı, çok yüksek devirlerde ve yüksek hızlarda ilk 1500 km ye kadar araç zorlanmalı mı ? 5- Dizel araçlarda bilindiği üzere sabahları 3 derece soğuklukta, kalorifer ısınması benzinlilere göre geç oluyor diye biliyorum ama benim focusa inanılmaz 1 km sonra ısınabiliyorum, aca 2011 modellerde bu sorunu çözdüler mi? 6- Lastik hava basınçları fabrikasyon değerleri ile geldiğinden ölçtürdüm 34 psi çıktı, 31-32 olmalı diye düşünüyorum. (205/55-16) 7- Lastikler Hankook çok sert bence. Michelien olsaydı yoldan alttan aldığım sesler sanki yarı yarıya azalır diye düşünüyorum doğru mu ? 8-Araç çok yeni olduğundan ilk 100 km sürekli şehir içidur kalk 7 litre tüketim gösteriyor, kaç bin km.den sonr tam randıaman alabiirim ? 9- Şehir dışı yol şartlarında ortalama 100 km.kullanıldığında kaç litre yakıyor ? ( 4 litre diye tahmin ediyorum ama ?) 10-Dizel kullanımda en önemli kuralları sıralarsanız çok sevinirim. Usta ve tecrübeli arkadaşlarımdan yardım ve rehberlik bekliyorum. Hepinize kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Kullanımdan çok bakıma dikkat edin bence. Birde bildiğiniz yerden kalitel yakıt alın. 29 Ocak 2011 tarihinde Evren Erak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) 1- Uyarı ışıkları söndükten sonra marşa basılmalı. 2- 20 sn beklenmeli. 3- Zorlanmamalı. Zorlamanın anlamı da yok. Işık yandığı andan itibaren akaryakıt istasyonu yolu tutulmalı. 4- Kesinlikle zorlanmamalı. 5- Bilmiyorum. 6- 32 iyidir. 7- Doğrudur. Bizzat kullanıyorum. 8- Şehiriçi çok fazla paramere var. 7 lt nin altına düşeceğini zannetmem. 9- Şehir dışı çok dikkatli (90-100 ü aşmadan) kulanırsan 4 lt yi görmen sürpriz olmaz. Benim en iyi değerim 4.4 lt. 10- a) Turbonun sağlığı açısından ilk çalıştırmada 1 dk bekle sonra yola çık, stop etmeden önce en az 20 sn bekle. b) Stop ederkendebriyaja basarsan araç daha az titrer. c) Hiçbir zaman 4000 d nin üzerine çıkmadan kullan. d) Yağını 10 binde, hava filtresini 5 binde değiştir. Kazasız, belasız, cezasız, keyifli, uzun yıllar sorunsuz kullanmanı dilerim. 1- İlk çalıştırmada gerekli ? Yoksa benzinli gibi direkt marşa basıp mı ?2- Araç ile park ederken motor hemen durdurulmalı mı, yoksa 10-15 saniye beklenmeli mi ? 3- Bilindiği üzere depoda 7 Litre dizel yakıt kaldığında yakıt alma uyarı ışığı yanıyor ( 110-120 km yol bilg.) Bu limiti en fazla ne kadar zorlama lı ? 4- Araç şu an daha 120 km yol yaptı, çok yüksek devirlerde ve yüksek hızlarda ilk 1500 km ye kadar araç zorlanmalı mı ? 5- Dizel araçlarda bilindiği üzere sabahları 3 derece soğuklukta, kalorifer ısınması benzinlilere göre geç oluyor diye biliyorum ama benim focusa inanılmaz 1 km sonra ısınabiliyorum, aca 2011 modellerde bu sorunu çözdüler mi? 6- Lastik hava basınçları fabrikasyon değerleri ile geldiğinden ölçtürdüm 34 psi çıktı, 31-32 olmalı diye düşünüyorum. (205/55-16) 7- Lastikler Hankook çok sert bence. Michelien olsaydı yoldan alttan aldığım sesler sanki yarı yarıya azalır diye düşünüyorum doğru mu ? 8-Araç çok yeni olduğundan ilk 100 km sürekli şehir içidur kalk 7 litre tüketim gösteriyor, kaç bin km.den sonr tam randıaman alabiirim ? 9- Şehir dışı yol şartlarında ortalama 100 km.kullanıldığında kaç litre yakıyor ? ( 4 litre diye tahmin ediyorum ama ?) 10-Dizel kullanımda en önemli kuralları sıralarsanız çok sevinirim. 29 Ocak 2011 tarihinde Turkay Enez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun yeni aracınız. 1. Işıkların sönmesini bekleyiniz. 2. 10-15 sn beklemek iyidir. 3. Işığı yakmamaya özen gösteriniz. 4. Araç hiçbir zaman zorlanmamalı. Gereksiz yere devirli kullanım bazı parçaların aşınımını kolaylaştırır , yakıt tüketimini artırır. 2000 km civarlarına geldiğinde aracınızın sın hızını test edebilirsiniz. Arasıra devir saatinin üst kısımlarıda gezinerek kurum temizliğide yapabilirsiniz. 5. Sorun çözümü değil , direk klima çalışıyor. 6. Fabrika verilerinin altına inmeyiniz. 1-2 ps fazla basınçın zararı olmaz. Tabii lastik önemli faktör burada. 7. Doğru. 8. 3000 km sonrasında normal tüketim değerlerine gelecektir. Daha kısa da sürebilir. 9. 4 lt nin üzerinde olur. 4,5 lt gibi. 10. Maksimum tork devrinin ( 1750 d/d ) altında seyretmeyin , gereksiz hareketler yapmayın , bir yere yetişmiyorsanız üst devirlerde vites küçültüp gaza asılmayın. 2100 d/d civarı seyretmeniz uygundur. 29 Ocak 2011 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Kullanım kılavuzunu okuyun. Rodaj vardır ancak eskisi gibi değildir. İlk 1500-2000 km yüksek devire çıkmayın yüksek torkta araç kullanmayın, soğukken hafif hafif gaza dokunun. Çabuk ısınmasının nedeni rodajda olması. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Ayrıca soğuk havalarda hareket ettikten sonra ilk 2-3 km 2500 deviri pek geçmeyin. Yorum bağlantısı
Nuri Başer 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 - Işıkların sönmesini bekleyin, - Stop etmeden önce bir müddet (30-35 sn kadar) bekleyin (turbo için iyidir).. - Kesinlikle gaza basıp stop etmeyin.. - Sürekli aynı tip-marka (misal shell euro, bp euro gibi) yakıtı kullanın (şampuan değiştirince kepek yapar misali) - Bakımları düzenli ve başında bekleyerek yaptırın.. ne yapıyorlar görün.. - Özellikle hava filtresini 15000 deseler de 6000-8000 civarı değiştirin.. çıktığında yağlanma varmı kontrol edin - Motor soğukken mümkün olduğunca yüksek devir çevirmeyin - İdeal güç-tork 2000-2500 devir civarıdır.. bu aralıkta kullanmaya özen gösterin - Araç boştayken gaza yüklenmeyin.. - Arada bir egzostan çıkan gazın rengine göz atın (bir başkası gaza basarken).. - Tavsiye edilen yağı (misal 10-40) kullanmaya özen gösterin - Arada bir kaputu açıp göz gezdirin.. Dış görünüş bazen arıza öncesi fikir verir.. - Dikkatli ve kurallara uygun kullanın.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.. Aklıma gelenler bunlar.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Depodaki yakıt zaten sizin, akmaz-kaçmaz, çeyrek altına düşürmeyin. 4lt/100km çok ciddi az bir tüketim değeri. açıkçası bu kadar düşük bir tüketim beklemeyin. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Bunu nasıl başarabiliriz? Biraz açar mısın... Bence tam tersi kullanmalıyız. Yani yüksek tork değerini aldığımız devirlerde... Yüksek torkta araç kullanmayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Son cümlenizin yüklemi "devirlerde" Ben torkta diyorum. Yani gaza çok basmayın ivmelenmeye çalışmayın. Dizelin keyfini 1500 km sonra hissedin. Yorum bağlantısı
Guest H. 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 hayırlı olsun iyi bir tercih.kazasız ve keyifli sürüşler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts