İçeriğe Yönlendir

Mondeo Koltuk

Baybora Erentürk

Recommended Posts

Baybora Erentürk

Merhaba,

97 mondeo sahibiyim. aracımdaki koltuklar çok ses yapıyor ve rahatsız olmaya başladım. acaba yeni kasa mondeo koltukları benim aracıma takılma veya uyum sağlama durumu olabilir mi?

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sadece şöför koltuğunda mı geliyor ? Benim araçta bu şekilde bir ince ses geliyor ama sebebi belli ağrılığımıza koltuk dayanmaz bizim ailece ağırız :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bence uymaz, yan airbagler kesinlikle uymaz ve gereksiz pahalı bir çözüm? Koltuk basit bir mekanizmadır, her şekilde tamir edilebilir, düzeltilebilir.

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk

97 mondeonun yna airbag leri mi var? Uymama nedeni ölçülerden mi yoksa uyumlu olmamasından mı sizce?

Sadece şöför koltuğunda mı geliyor ? Benim araçta bu şekilde bir ince ses geliyor ama sebebi belli ağrılığımıza koltuk dayanmaz bizim ailece ağırız :)

ön koltukların ikisinden de geliyor.. biraz sarstığımda sanki artık deforme olmuş da düzellmez gibi bir izlenim veriyor?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ghia ise 4 airbagli olmalı, yan airbagler de, emniyet kemeri de koltuğa entegre. Özelikle bakma şansı yok ama, montaj yerleri de çok farklı olacak, bu çözülse, airbag ler çözülmez, airbaglerden vazgeçsek, min. 2000TL civarında bir masraftan söz ediyoruz, O da en en en az rakam.

66.000 KM de söktüğüm koltuklarım sıfır kondisyonda airbagli şekilde 200 tl satılık dostum

İyi olacak hasta varmış demek ki :)

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk

ghia evet. bahsettiğiniz rakamlar çok gerçekten. ama inanın moral bozucu. revizyon yaptırsak kaça çıkar sizce?

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk

Can bey,

Aracınız gerçekten ilgi çekici. söktüğünüz koltuklarınızın fotoğrafları mevcutmu peki elinizde?

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk

can bey,

İletişim için numaranızı almak isterim. Dört yıldır aracımı götürdüğüm bir servis var açıkçası onlardan da bilgi almak istiyorum duruma görede sizi arıyabilirim.

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk

Can bey,

servsimin ismi OTOGNENÇLER bostancı sanayi sitesinde. ilk zmanlar HERFORD nihata gidiyordum. Ancak Nihat ustanın servisi çok yoğun ve hep aracı bırakmak zorunda kalıyordum. sonra OTOGENÇLER'e gitmeye başladım uzun süredir. Bülent usta var kendisi DO

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk
Eskiden Kendi yetkili servisimizde sonrasında eşe dosta gidiyoruz

Dolapdere Liderler BEGO BAL,MUSTAFA DURMAZ ,İSMAİL UMUT AYDIN

Levent Aktif ford özel ADEM A

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk
30.000 - 31.000 tl arac dahil maliyeti var çünkü 2 defa köklü değişim yapıldı ilk yapıldığında Bir otomobil klubu org. olan otodrag yarışı vs Tekirdağ bölgesinde düzenleln yarışta vs kullanıldı muhtelif org kullanıldı sonra ise busefer renkte değişiklik yapıldı ferrari mavisi oldu vs vs show car haline getirildi ö.m yolu ile mailinizi paylaşırsanız Mailinize Oktay TOKER beye attığım YAPIM aşaması ve son halleri ile ilgili tüm resim ve bilgileri mail atarım

400 tl değerinde gaslock vites topuzuna kadar herşey vardı diyim

baybora.erenturk@gmail.com

açıkçası heyacanla fotoğrafları ve diğer bigileri paylaşmanızı bekliyorum. herşey vadı dediniz araç artık yok mu?

Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk

açıkçası beyaz olan çok ilgi çekici olmuşş. Ellerinize sağlık. Oktaykana gittiğim bir gün özel toplanmış bir mondiyi oradada görmüştüm. dış görünüşünde fazla bir değşiklik yoktu dışardan bakıldığında sadece komple eksoz ve sadece cant var zannedersin ama hiç göründüğü gibi değildi.

240 bg güce ulaşılmış bir canavardı. ciddi para ve emek harcanmış olduğunu detaylarını anlattıklarında anlamıştım.

kendi aracıma bir yıl daha binmeyi düşünüyorum ama bu aralar aklımda 2.0 tdi ghia otomatik var. 2006 ve üstü olanlar.

inanılmaz ilgimi çekiyor. geçersem büyük ihtimalle o kasaya geçicem gibi geliyor.

piyasada 120 binin altında bulmak zor her alan baya km yapmış valla.

otogençlerdeki ustam bülent de onları çok övüyor ve gerçekten öldüremezsin diyor.

kısmet bakalım.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...