Nevzat Öztürk 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Yarın muayene günü.Genel baktırdım Ümraniye'de yağ kaçakları vardı.Usta silindir contasını değiştirdi.Motor yıkanmalı dedi.Sorun olmaz mı diye sordum.Su kaçtı galiba araç tekliyor.Buji kablolarını da 1 ay önce değiştirmiştim.. Bu arada yarın lastiklerde sorun çıkar ise.. 14 65 185 konforlu ve yol tutuşu iyi bir lastik önerecek var mı acaba? yokohama 14 c drive yokmuş galiba A varmış.. Yorum bağlantısı
Baybora Erentürk 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 lastiklerle ilgili tablo hakkında biraz bilgi verirmisiniz. özellikle yanlarırndaki rakamların manası nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Bujiler ıslanmıştır... Yada bujilerin çevresine su dolmuştur... Buji kablolarını çekip, su çok ise tahliye edin.. Her halukarda, bujilere, çevresine ve buji kablo soketine hava tutun.. Yorum bağlantısı
Nevzat Öztürk 2 Şubat 2011 Yazar Paylaş 2 Şubat 2011 Hava tuttuk temizledik düzelmedi.Osman usta ya gidip bobin, buji kablosu, bujiler ne varsa değiştir diyecem. Bu arada tablo güzel. 14 jant 65 yanak 185 lastik taban genişliği olması lazım. Yorum bağlantısı
Nevzat Öztürk 2 Şubat 2011 Yazar Paylaş 2 Şubat 2011 bu arada farların yönünü saymazsak muayeneden kusursuz geçtik.pendik TÜVTÜRK Yorum bağlantısı
Recommended Posts