Yiğitcan Toprak 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 aracım birkaç gündür rolantide yükselip alçalma vardı durmaya yakın titremeler...aldırış etmedim.. bir haftadır kapalı garajdaydı. dün akşam arabayı çıkardım tabi yine rolantide dengesizlik vardı... işimi hallettim aracı evimin önüne park ettim. bugün sabah aracıma bindiğimde birkaç kez marş almadı.. soguktandır dedim..bikaçkez denim marş aldı ancak bu seferde araba rolantide durmadı kendim gaz vererek çalıştırdım 10 dakika kadar gaz verdim ama yine motor durdu.. bu konuda napabilirm... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 (düzenlendi) 1 haftalık beklemede akü zayıflama ihtimali yüksek.Ayağınızla gaz vererek aracı yine çalıştırın.Lpg varsa lpgde rolanti düzelecektir akü biraz kendine gelsin derim.Olmadı aküyü ölçtürün.Titreme vesaire sorunlar için yorumlar gelecektir. 1 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Motor çalıştıktan sonra aküyü söksek bile çalışmaya devam eder. Rölanti kontrol valfi baş şüpheli. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Toprak 1 Şubat 2011 Yazar Paylaş 1 Şubat 2011 araba gaza geçtiğindede motor duruyor zaten bir haftadır devideki hareketlilik banadan rolanti valfinin sorunlu olduğu şüphesi uyandırıyor Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Yiğitcan bey , aynı olay önceki araçta benim başımdanda geçti. Ama benim araba çalışmadığında LPG kumandasına kontak açıkken bastığımda sinyal seside vermiyordu. Devamlı yapmıyordu. Ben ısrarla LPG den dedim, ustalar olasılık düşük dediler. Peki ozaman neden çalışmadığı zamanlarda sinyal sesi gelmiyor dediğimde sessiz kalıyorlardı. Beyin değişti, maf değişti yine devam etti. Siz çalışmadığında deneyin o anda kontağı çalıştırmadan gösterge ışıklarını açın yani I konumuna getirin, o anda LPG kumandasına basıp bip sesini duyun, duymazsanız sorun Lpg de , sorunun kaynağı ise LPG kitine dahil Benzin enjektörlerine enerji verip kesen Röle meme yapmıştır, Eğer bip sesini duyarsanız LPG de sorun yok demektir. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 sıfır araçta olması çok ilginç anlam veremedim.......... sanırım eski aracı bu. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 sıfır araçta olması çok ilginç anlam veremedim.......... Önceki araçta demiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts