İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 (99) Torpido Kapağı

Levent Altuntaş

Recommended Posts

Levent Altuntaş

herkese iyi akşamlar. sevgili ford severler geçenlerde sık sık ses yapan torpido gözünü söktüm. sebebi çıktı ortaya. torpidoyu göğüse balayan sağ ve solda iki adet klips (parça no 97BB A06 117AA) den biri kırık daha önce tamir görmüş. resmini çektim altta. istanbul ve ankarada tüm ford servislerini ustam aradı telefon ile hepsi yok dedi. sadece istanbulda bir ana dağıtıcı bulabilirim ama en az 250 adet sipariş etmem lazım dedi. ne komik değilmi.. tüm çabalarıma rağmen ne ebayda nede türkiyede sitelerdede bulamadım. daha önce ankara yıldız sanayindede bulamamıştım. son çare üstüne ince saçtan yeniden imal olucak o da çok zor. bu parçadan nereden bulabileceğimi bilen varmı...?

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Verdiğim linkteki adresten murat beyi iste yardımcı olurlar.İkinci el olarak bulabilirsin.

Kendin uğraşacak isen bu şekle uyğun tüm olarak yani çamaşır ipi mandalları var.Uydurabilirsin bence.Yapıştırmak için hızlı spreyli patex yada en iyisi çift karışımlı patex öneririm.

http://www.otoguven.com.tr/turkce/index.aspx

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bence , ana gövde varsa, tamiri yapılabilir, sıfırı kadar hasassa olmasa da.

Yorum bağlantısı
Levent Altuntaş

uzun uğraşlar sonucu ne yurt dışı ne hurdacılar. izmirde erol oto da 2 tane buldum ve hemen aldım. tüm izmirlilere tavsiye ederim. zira ilgili ve alakalılar..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...