İçeriğe Yönlendir

Sustalı Anahtar İçin Deri Anahtarlık

Oğuzhan Alp

Recommended Posts

Oğuzhan Alp

Arkadaşlar selamlar. Fordun son sustalı anahtarına uyan deri anahtarlık arayışı içindeyim. Bu anahtarlıklardan nerede bulanabildiğini bilen var mı? Bir türlü rastgelmedim.

Kullanan varsa anahtar takılı halde fotosunu koyarsa çok iyi olur.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ersen Tapan

Bence gerek yok böyle birşeye; gereksiz yere kabalaşır anahtar..

Yorum bağlantısı
Sercan Mungan

Anahtarın yıpranmaması için bence gerekli bir aksesuar.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Çınar
Anahtarın yıpranmaması için bence gerekli bir aksesuar.

Aynen katılıorum...

Yorum bağlantısı
Ceyhun Çınar

Bazı arkadaşlar yardımcı mı olmak istiyor bu tarz bir anahtarlığı nasıl bulabiliriz diye? ki konu başlığı zaten bu yönde...yoksa kafamıza göre fikir mi beyan ediyoruz bu konu başlığı altında...Foruma bugün üye oldum bir istekte ve sualde bulundum cevap hariç hertürlü şey mevcut...Laf olsun,mesaj sayımız artsın diye konuşacaksak sohbet diye bölüm var...Şimdi tekrar soruyorum sevgili Fordclub Türkiye;bu tarz bir anahtarlığı bulma şansımız var mıdır?

Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
:)

Bence alkışlanacak bişey değil. Neticede herkes burada düşüncesini beyan ediyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Bazı arkadaşlar yardımcı mı olmak istiyor bu tarz bir anahtarlığı nasıl bulabiliriz diye? ki konu başlığı zaten bu yönde...yoksa kafamıza göre fikir mi beyan ediyoruz bu konu başlığı altında...Foruma bugün üye oldum bir istekte ve sualde bulundum cevap hariç hertürlü şey mevcut...Laf olsun,mesaj sayımız artsın diye konuşacaksak sohbet diye bölüm var...Şimdi tekrar soruyorum sevgili fordclubtürkiye;bu tarz bir anahtarlığı bulma şansımız var mıdır?

Allah sizi inandırsın bu konuyu görür görmez eskiden cep telefonu kılıfı yapan eski ortağımı arayıp bahsettim...Yaparım ayıp ettin diye cevap verdi, hatta dikişlerini kırmızı düşünmüştüm...Ve yine hatta kenardan anahtar çıkmasın diye orijinal bir fikire ulaşmak üzereydim...Yine hatta bundan bolca yaptırıp daha önceden verdiğimiz anahtarlıklar gibi toplantılarda dağıtayım diyordum ki, sabah gidip kahvesini içip, ısmarlarsa birde yemeğini yiyip geri dönmeye karar verdim... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
bundan bolca yaptırıp daha önceden verdiğimiz anahtarlıklar gibi toplantılarda dağıtayım diyordum :good1:

Sevgili ve şevkatli adminim benim için kenar dikişleri mavi olanından da yaptırırsın değil mi? :D:melek::melek::melek:

:shok::good1:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
Bazı arkadaşlar yardımcı mı olmak istiyor bu tarz bir anahtarlığı nasıl bulabiliriz diye? ki konu başlığı zaten bu yönde...yoksa kafamıza göre fikir mi beyan ediyoruz bu konu başlığı altında...Foruma bugün üye oldum bir istekte ve sualde bulundum cevap hariç hertürlü şey mevcut...Laf olsun,mesaj sayımız artsın diye konuşacaksak sohbet diye bölüm var...Şimdi tekrar soruyorum sevgili Fordclub Türkiye;bu tarz bir anahtarlığı bulma şansımız var mıdır?

buyrun...

iyi alışverişler...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Auto-Genuin...sQ5fAccessories

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/C37-FORD-Ke...lQ5fMerchandise

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Carbon-Fibe...lQ5fMerchandise

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Sevgili ve şevkatli adminim benim için kenar dikişleri mavi olanından da yaptırırsın değil mi? :dil: :):good1::good1:

:unknw::good1:

Üzerindeki işaretler düşündürüyor ama bir çaresi vardır abi...

Yorum bağlantısı
Ceyhun Çınar
Allah sizi inandırsın bu konuyu görür görmez eskiden cep telefonu kılıfı yapan eski ortağımı arayıp bahsettim...Yaparım ayıp ettin diye cevap verdi, hatta dikişlerini kırmızı düşünmüştüm...Ve yine hatta kenardan anahtar çıkmasın diye orijinal bir fikire ulaşmak üzereydim...Yine hatta bundan bolca yaptırıp daha önceden verdiğimiz anahtarlıklar gibi toplantılarda dağıtayım diyordum ki, sabah gidip kahvesini içip, ısmarlarsa birde yemeğini yiyip geri dönmeye karar verdim... :seytan:

Çok teşekkür ederim...işte olay bu

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Dinç Demirer

arkadaşlar bu anahtarlıklardan ben getirdim ve kullanıyorum gayette başarılı bir ürün . fotoğraflarını kısa sürede yüklemeye çalışacağım .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...