İçeriğe Yönlendir

Enjekt&#246r Temizleyiciler

Eyüp Döngel

Recommended Posts

Eyüp Döngel

Arkadaşlar petrol istasyonlarında yedek parçacılarda vs. enjektör temizleyici supap temizleyicisi adı altında birtakım benzin ve dizel yakıt katıkları satılmakta. Bu katıklardan kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Bu katıklar gerçekten motoru temizliyormu 3 gün önce opet marketten benzin enjektör temizleyici diye bir katık aldım depoya kattıp yarım depoda benzin aldım 3 gündür benzinde kullanıyorum egzosun ucu simsiyah olmuş acaba yanlış mı yaptık bunun zararı olmaz inşallah.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Olan olmuş, aslında işe yaramaması en iyi dilek olacaktır, hiçbir otomotiv katkısı depoya-motra konmaz, hep dışarıdan müdahele ile kullanılır (profesyonel belgeli ürünler için)

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
Olan olmuş, aslında işe yaramaması en iyi dilek olacaktır, hiçbir otomotiv katkısı depoya-motra konmaz, hep dışarıdan müdahele ile kullanılır (profesyonel belgeli ürünler için)

Çağlar abi aslında carbon clean yaptıracaktım benim araba 48000'de. Usta dedi gerek yok depoya katık koy heryeri temizler dedi ustanın aklına uyduk. Aslında carbon clean' ada gerek yok arabam çok güzel bir sorunda yok ama duramadım işte neyse birdaha kullanmayız.

Yorum bağlantısı
Fevzi Ekincioğlu

Hocam ben würth ün ürünlerini kullanıyorum enjektör temizliyicisi olsun dizel katkısı olsun gayet iyi piyasadaki diger muadillerine göre biraz pahalı ama işe yarıyor gibi şimdiye kadar bi zararını görmedim

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
Hocam ben würth ün ürünlerini kullanıyorum enjektör temizliyicisi olsun dizel katkısı olsun gayet iyi piyasadaki diger muadillerine göre biraz pahalı ama işe yarıyor gibi şimdiye kadar bi zararını görmedim

Arabanın depoyo yarın ful yapacam bidahada kullanmam böyle şeyler olmazsa hafta sonuda carbon clean yaptırırım.

Yorum bağlantısı
Fevzi Ekincioğlu

C Clean denemedım ben hiç denersenız bu konu altında araca etkilerini yazarsanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Piyasadaki ustaların, tavsiye öncesi nereden ve nasıl bilgi aldıklarını bilemiyorum tabii. Vesile ile, depoya-oraya buraya kimyasal girmiş ise, CC yaptırmadan önce en az 2-3 depo sirkülasyon olsun derim.

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
C Clean denemedım ben hiç denersenız bu konu altında araca etkilerini yazarsanız sevinirim

Önümüzdeki hafta sonu yaptıracam sonucu yazarım.

Yorum bağlantısı
Bülent Bay

bende würth marka enjektör temizleyici kullandım, kullandığım sürece artı bir katkısı olmadı, ama herhangi bir olumsuzluk da yaşamadım. Bu ürünler zaten koruma amaçlı değilmi ? Kullananlar sanırsam ürün kullandıktan sonra muhtemel arızalarla yüz yüze geleceklerini düşünüyorlar. Anladığım kadarıyla bu tür ürünler motoru yıpranmış araçlarda arızaları tetikleyebiliyor. Bu yüzden ürün kullanımından sonra değişiklilik yaşamamak herhalde en iyisi. Sen faydasına inanmıyorsan neden kullandın diye sorarsanız, tamamen psikolojik. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel
Piyasadaki ustaların, tavsiye öncesi nereden ve nasıl bilgi aldıklarını bilemiyorum tabii. Vesile ile, depoya-oraya buraya kimyasal girmiş ise, CC yaptırmadan önce en az 2-3 depo sirkülasyon olsun derim.

Aslında doğrusun abi olmazsa depoyu iyice bitirelim benzin ışığında da bayağı gidim tekrar depoyu fuller biraz daha benzinde gider c. clean yaptırırım.

Ayrıca bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu
Temiz ve kaliteli yakıt kullandıktan sonra katkıya ne gerek var ?

:good1: Yahu Servet abi bu dediğine sen inandın mı?Nerede temiz ve kaliteli yakıt :crazy:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
:crazy: Yahu Servet abi bu dediğine sen inandın mı?Nerede temiz ve kaliteli yakıt :p

Sorsana Servet'e, Kangonun arıza ışığı niye yanıyormuş ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Sorsana Servet'e, Kangonun arıza ışığı niye yanıyormuş :p

Yok abi bana sormasın :D

İşin şakası bir yana benim kangoo senede bir enjektör yer. Yagane sebebi şehir dışlarına çok sık çıkmam ve pekte marka gözetmeden ama yinede bilindik (Po Shell,Bp) gibi yerlerden almak

Amma velakin bir aracımız varki hep şehir içindedir ve benim araca yakın kilometre yapar, hiç enjektör bozmaz. Aynı bölgede çalışan daha önceki araçlarımda enjektör bozmadı. Gebze'de bir yerden yakıt alır. Bunun etkisi çok fazla.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Şükrü Güzelsu

Ben daha yeni koydum depoya carbon clean motorvac enjektor temizleyici aracida yarim saat 3 bin 4bin devir bandinda kullandim bu karki gercekten ise yariyor araba canlandi motor sesindede azalma oldu artik 3 depoda falan atarim bir kutu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...