İçeriğe Yönlendir

Bass Sesi Ile Titreme

İbrahim Şafak

Recommended Posts

İbrahim Şafak
(düzenlendi)

arkadaslar 2011 ford fiesta aracımda bass sesi dum diye vurdugunda kapıdan titreme sesi geliyor tırr diye servise götürmeli miyim? sorunmudur bu sizce kulağımın dibinde rahatsız ediyor

tarihinde Engin Deniz tarafından düzenlendi
chat dili kullanmay?n?z.
Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz

titreme sesi müziği bastıracak kadarsa bir sorun var demektir aksi halde bir sorun olacağını düşünmüyorum ama bu sesler genelde giderek artar önlem almak en iyisi.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bas sesin de normaldir benim aracta 25 cm bas vardi connectin sol tarafındaki sac dalga dalga oluyo du normaldır bu tip sesler izolasyon yapmadıkca kaybolmaz

Yorum bağlantısı

Diğer yorumlara katılıyorum.

Birde hoparlör bağlantısında canlı ve şase ucu ters ise hoparlör bobini ters yöne tepki verir ve bu içe doğru olur buda titreşimi iki kat arttırır.Hoparlör lastiği bas seslerde yukarı doğru çıkıp inmelidir bunu kontrol edini.Mümkün ise hoparlör ile kapı sacı arasına izocam koyabilirsiniz buda titreşimi biraz daha enğeller ses tokluğunada yardımcı olur.

Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

cevaplar için teşekür ediyorum bu zırrt sesi geliyo hemen camın köşeden her iki kapıdada oluyo sanırım fordun yalıtım eksikliğinden servis yolumu göründü servise götürmesem garantiden cıkarmı

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
cevaplar için teşekür ediyorum bu zırrt sesi geliyo hemen camın köşeden her iki kapıdada oluyo sanırım fordun yalıtım eksikliğinden servis yolumu göründü servise götürmesem garantiden cıkarmı

Ben yorumumu hoparlör değişimlerinde falan çok karşılaşılan bir durum olduğu için genel olarak yapmıştım. :D

Bu durumun bence yalıtım eksikliği ile çok ilğisi yok gibi.Yinede götürün baksınlar bu en doğru işlem olur.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...