İçeriğe Yönlendir

Güç Kaynağı

Gökhan Ünal

Recommended Posts

Gökhan Ünal

ev için topladığım ses sistemi için elimde olan 14 amperlik güç kaynağını kullanmak istiyorum ama bi sorun yaşarmıyım sormak ve tavsilerinizi almak istedim.

ürünler şunlar:

jbl cs-1214 1000w bas,

xetec vector v200.4 anfi,

jvc cs-v6926 210w hoparlör,

pioneer deh 2250

sistem bu yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Güç kaynağın yeterli gelmeyecektir.Eğerki 13 volt civarında gerilim var ise paralel 27-40 amper arasında kuru akü bağla.Daha verimli olur.

Yorum bağlantısı
ev için topladığım ses sistemi için elimde olan 14 amperlik güç kaynağını kullanmak istiyorum ama bi sorun yaşarmıyım sormak ve tavsilerinizi almak istedim.

ürünler şunlar:

jbl cs-1214 1000w bas,

xetec vector v200.4 anfi,

jvc cs-v6926 210w hoparlör,

pioneer deh 2250

sistem bu yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla

Trafolu güç kaynağı ise yüksek seste bayılır.Tavsiyem kaliteli 18 amper verebilen pc power supply ile kullanman olur.Sestede gürültü minumum olur.+ ve - bağlantılarda kablon en az 1.5 milimetrelik kalın telli olanlardan olsun. :nazar:

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal
Trafolu güç kaynağı ise yüksek seste bayılır.Tavsiyem kaliteli 18 amper verebilen pc power supply ile kullanman olur.Sestede gürültü minumum olur.+ ve - bağlantılarda kablon en az 1.5 milimetrelik kalın telli olanlardan olsun. :nazar:

zaten çok yüksek seste dinleyemem abi evde kullancam.trafolu güç kaynağım elimde olduğu için değerlendirmek istedim yeni almak yerine ama almam gerekiyor sanırım.kabloyu kalın tutacam abi amperden dolayı.

Yorum bağlantısı
zaten çok yüksek seste dinleyemem abi evde kullancam.trafolu güç kaynağım elimde olduğu için değerlendirmek istedim yeni almak yerine ama almam gerekiyor sanırım.kabloyu kalın tutacam abi amperden dolayı.

Çok memnun kalmazsın o trafoludan.Elin yatkın ise 12 volt tarafındaki kondansatörleri en az 6800mf 35volt bulup tak yada güzel pc power edin kullan 8 dolarlıklarda işini tam görmez paran ziyan olur.Fsp power ucuz sayılır bul kullan.

Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal
Çok memnun kalmazsın o trafoludan.Elin yatkın ise 12 volt tarafındaki kondansatörleri en az 6800mf 35volt bulup tak yada güzel pc power edin kullan 8 dolarlıklarda işini tam görmez paran ziyan olur.Fsp power ucuz sayılır bul kullan.

elim yatkın abi kondansatörleri değiştirip bi deneyim.olmadı fsp power bulmaya çalışırım.saol abi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...