İçeriğe Yönlendir

06-ys-390

Selim Yılmaz

Recommended Posts

Selim Yılmaz
(düzenlendi)

merhaba arkadaslar bayadır resim paylaşmıyordum sizlerle bazı değişiklikler yaptık bakalım begenecekmisiniz

degişiklikler:

1-camlara flim ugulattık en acık olan 1numara cekildi

2-kapı kolu ve cam kenarlarına nikelaj yaptık.

3-araca ses sistemi döşedik ses sistemi dediğim pioneer 1400w kutu bas + skytech 800rms bas anfisi taktık.Anfiyi tüp takılırken oluşan yükseklikten dolayı strafor koymuslardı bende o stroforu kestım ve anfiyi oraya gömduk.Hersey cok gizli oldu sadece bas gözukuyor.Ses kablolarını arka kapı hoparlöründen aldık ve deck cevirici kullandık göguste hiç bir yer sökülmedi yani 12v sigorta kutusunda ana hattan aldı tesisatı döşeyen arkadaş.Gercekten temiz çalişti zaten ankarada bu işte usta adamlar.ses sisteminin videosu http://www.youtube.com/watch?v=L-WB3YLQC1s

4-kaliperler kırmızıya boyandı

5-plakalıklar degişti

6-xenon takıldı 8000k lık ama bi turlu mercege gecemedım.Mercekli far 800 civarı eskileri vermek istemiyorum eskileri verirsem 450veriyolar.Ben ögrenciyim bu paralar fazla benim için. Diyeceksiniz arabayı nasıl aldın bu para bile fazlaysa babamın hediyesi diyelim beraber kullanıyoruz benim için alındı ama. Dedim kendim yapıyım baktım cok zor bi iş yanıma el becerisi olan bi arkadaşta bulamadım son care 4300k ampul sipariş ettim ona gececem bakalım.

7-panjura uzaktan kumandalı bircok fonksiyonu olan led takıldı.7farklı renk var hızını vb ayarlayabiliyorsunuz. Benım almamdakı amac hem uzaktan kumandalı sadece 12v verıyorsunuz gerisi alarm kumandasına benzer kumandası var ondan ayarlıyorsunuz içeri kablo vb. cekmiyorsunuz hemde kara şimşek efekti var cok hoşuma gitti onun için aldım.Led videosu: http://www.youtube.com/watch?v=y2034gJcD6E

8-egzoz ucu değişti

9-sibob kapakları nikelajlı olanlarla değişti

10-plaka lambaları beyaz ledler ile değişti bunlarda cok patlıyor deli oldum değiştirmekten

11-iç aydınlatma ve bagaj aydınlatmaları beyaz ledler ile değişti

Babam abartı seyleri sevmediğinden şimdilik böyle bakalım ilerde hayırlısı kafam eser baska seyler yaparım:)

Resimleri tek tek eklemiyorum kotası olan arkadaşlar için hemde cok yavaş acılıyo direk link http://img84.imageshack.us/g/26022011042.jpg/

07082010323.jpg

Uploaded with ImageShack.us

26022011042.jpg

dsc01341pf.jpg

12082010329.jpg

keyifli forumlar arkadaşlar

tarihinde Selim Y?lmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
resim burayada ekledim fakat göstermiyo anlamadım

Düzeltme ile uğraşma üzerine tıklanınca resim açılıyor geçici bir resim linklerinin sorunu.

Yorum bağlantısı

Görünüyor zatende arkadaş için yazmıştım. :nazar:

Plaka için takılan ledlerde özellikle diodlusunu bulup almanızı tavsiye ediyorum.Diğer özellikler içinde xenon ampul hariç eline sağlık.İyi günlerde kullan. :D:nazar:

Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz
Güzelmiş. Panjurda harika olmuş... :nazar: Güle güle kullanın. :)

teşekkür ederim sagolasın :rolleyes:

Görünüyor zatende arkadaş için yazmıştım. :D

Plaka için takılan ledlerde özellikle diodlusunu bulup almanızı tavsiye ediyorum.Diğer özellikler içinde xenon ampul hariç eline sağlık.İyi günlerde kullan. :good1::nazar:

abi zaten ayarlarını indirttim faların içerdende 4 alıyorum böylede önumu göremıyorum bakalım 4300k gelsin onuda deniyecem yaza kadar hala mercekli alamazsam sökecem plaka lambalarınıda bi araştırıyım

Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz
Bende görünmüyor,resimlerin üzerine tıklayınca görebiliyorum...Aracınızda çok güzel görünüyor,Allah kaza bela vermesin :nazar:

abi imageshack sitesine uye olman gerekiyor

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
teşekkür ederim sagolasın :nazar:

abi zaten ayarlarını indirttim faların içerdende 4 alıyorum böylede önumu göremıyorum bakalım 4300k gelsin onuda deniyecem yaza kadar hala mercekli alamazsam sökecem plaka lambalarınıda bi araştırıyım

Bu şekilde 4300 k da alsan çok fark olmaz.Ostimde hurdacı var oto güven murat beyi bul Kulubenin yanında az hasarlı orjinal farlar mevcut iç hesaplı veriyor.Gece uçuşu forumunuda incele muhakkak halledersin :nazar:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz
(düzenlendi)
Yeni gördüm bu konuyu.

Maşallah, Allah kaza bela vermesin.

bende uzuluyordum kimse ilgilenmiyor diye tesekkürler abi

Selim şöyle birşey daha eklesen tadından yenmez :Dhttp://urun.gittigidiyor.com/Ford-Focus-2-...0QQidZZ31011855

Aracın maşallahı var :) panjurundaki ışıkları şahsım adına beğenmedim ama diğer herşey yerinde :p

valla tamda internet bende onları inceliyordum hatta karar kıldım bile ama cift taraflı bant ile tutuyormuş havalar ısınsın öyle yapalım dedi arkadaşım oda aklımda teşekkür ederim o panjurdaki seyide polis arabasına benzetmek amaçlı hava olsun diye takmadım yanliş anlaşılmamiştir insallah zaten kesip biçme yok diledigimde söküp atabilirim ama çok hoşuma gidiyor fonksiyonları birde panjurdaki boşlugu dolduruyor:rolleyes: birde şu egsoz ucunu almayı düşünüyorum tabi bu fiyata degil aynısını tl buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...s%20egsoz%20ucu

tarihinde Selim Y?lmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ledi nereden aldınız acaba? Ben olsam torpidomu ikiye kestirirdim ama sigorta tablosundan anfiye hat çektirmezdim.

Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz
Katılıyorum. ama hepsini güle güle kullan.

ledler çirkin mi duruyo abi ondan mı sevmediniz

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Güle güle kullanın. Epeyce uğraş verilmiş.

Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz
Güle güle kullanın. Epeyce uğraş verilmiş.

:) Bunlar ince dokunuslar yaza dogru marşpiyel ve anotomik spoiler ve spor yay takmayı düşünuyorum hayırlısı bakalım

Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz
yay konusunda vogland tavsiye ediyorum

evet abi aynen başka birsey takmam zaten sen kullanıyormusun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...