İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim Focus St

Serdar Mercan

Recommended Posts

Serdar Mercan
(düzenlendi)

arkadaşlar herkese merhaba internette ford ile ilgili bilgiler aranırken forumu gördüm ve hoşuma gitti üye olayım dedim :) kendimi kısaca tanıtayım izmirliyim meslek olarak bilgisayarcılık yapıyorum onun dışında turizmdede bulundum :) .Hiç bir araba bu kadar güven vermedi bana malesef hele fiatın arabası vardı bir kaç sene önce ucuz işçilik ve güvensizlikten dolayı tekrar bir focus alma şevki geldi bende aldım sizinle paylaşmak istedim :)

bu fotoğraf ilk aldığım zaman çekmiştim arka stoplardaki zımbırtıları çıkarttım ayrıca üzerinde orjinal oz jantlar vardı biraz yorulmuştu onlarıda değiştirdim, üzerine koni suspansiyon taktırdım :)

1zox3d5.jpg

142g0fp.jpg

2q9x7xv.jpg

qod312.jpg

2a6mhz4.jpg

tarihinde Serdar Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Öncelikle hoş geldiniz ve aracınız hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin :)

Moderatör arkadaşlar kendinizi tanıtmanızı isteyebilir :)

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan

güzel yorumlarınız için teşekkürler, fiat konusuna gelince doblo,punto ve palio kullandım kullanmaz olaydım :) o derecede arabadan soğuttular beni, ekonomik açıdan avantajlı arabalar fakat sürüş keyfi ve güven 0 bana göre şahsi görüşüm :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Maşallah ;güncel foto da isteriz. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hoşgeldiniz Serdar Bey..

Arabanız çok güzel maşallah.. Güle güle kullanın...

güzel yorumlarınız için teşekkürler, fiat konusuna gelince doblo,punto ve palio kullandım kullanmaz olaydım :elveda: o derecede arabadan soğuttular beni, ekonomik açıdan avantajlı arabalar fakat sürüş keyfi ve güven 0 bana göre şahsi görüşüm :)

Valla kavgada söylenmez... :shok:

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan

yorumlarınız için teşekkürler en kısa sürede güncel fotoğraflarını yüklümeği planlıyorum, araç güzelce yıkanıp parlatılınca bundan çok çok güzel bi görüntüsü var fakat malümunuz hep bu kirlilikte genelde işlerden fırsat kalmıyo bakmına :shok:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hoşgeldiniz, aracınızı iyi günlerde kullanın. :shok:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

hoşgeldiniz stoptaki zımbırtıyı çıkarmanız iyi olmuş ;)

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Aramıza hoş geldiniz ;) aracınız hayırlı,uğurlu olsun..iyi günlerde kullanma'nız dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Hoşgeldiniz iyi forumlar ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
hayda keşke bahsetmeseydim fiattan :nazar: ama dost acı söyler kimse yanlış anlamasın yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istedim :)

Güle güle kullan arkadaşım.

Fiat sabıkalı bir marka ve yaşananlar eminim nedensiz değildir. Geçmiş olsun.

Şimdi 2 tane Focus Sport Trend sahibi olarak bir yorum yapmak istiyorum :) , herhalde forumda bu araçtan 2 tane alıp kullanan ender kişilerden biriyim ve aracı çok iyi tanırım bu yüzden dost acı söyler kusuruma bakma.

Araban benim fikrime göre maalesef fazlaca orjinallikten uzaklaşmış. Jantlar olsun, stoplar olsun, deri döşemeler olsun, ön arka tampon, marşpiye eklentileri olsun olumsuz görsellik katmış, sadece Focus ST'nin sade güzelliği kaybolmuş. Focus 1 çok güzel bir arabaydı 1999-2000 yıllarında, yani zamanında ama artık günümüzde motor olsun, donanım olsun oldukça vasat bir araba. O günlerden bu günlere kalan tek olumlu şey yol tutuşu ki keza artık bir çok üretici bu sorunu çözdü ve aşağı yukarı üretilen araçlar aynı güvenlik yol tutuş rezervlerine sahipler.

Eğer Focus ST kasayı çok seviyorsan, güçlü olmayan motoru, uzun şanzıman oranları senin için sorun değilse tavisyem bu aracı satıp daha diri, düşük km'li bir araç bakman. Aracının kondisyonu maalesef pek iyi görünmüyor, resimler de yanıltıcı olabilir tabi ama siyahlaşmış ön sinyaller, solmuş sis farı, sol çamurluk davlumbazının açıklığı, ön tampon altı plastiğinin kopmuş olması bu aracın önceki sahipleri tarafından çok titiz kullanılmadığını gösteriyor. Tabi yanılıyor da olabilirim, sadece dost acı söyler :(

Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sport Trend oldukça iyi bir otomobildir.

Yorum bağlantısı
Tolga Çakar

hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullan

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

hoşgeldiniz.. keyifli sürüşler..

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

hoş geldiniz aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
Güle güle kullan arkadaşım.

Fiat sabıkalı bir marka ve yaşananlar eminim nedensiz değildir. Geçmiş olsun.

Şimdi 2 tane Focus Sport Trend sahibi olarak bir yorum yapmak istiyorum :flowers: , herhalde forumda bu araçtan 2 tane alıp kullanan ender kişilerden biriyim ve aracı çok iyi tanırım bu yüzden dost acı söyler kusuruma bakma.

Araban benim fikrime göre maalesef fazlaca orjinallikten uzaklaşmış. Jantlar olsun, stoplar olsun, deri döşemeler olsun, ön arka tampon, marşpiye eklentileri olsun olumsuz görsellik katmış, sadece Focus ST'nin sade güzelliği kaybolmuş. Focus 1 çok güzel bir arabaydı 1999-2000 yıllarında, yani zamanında ama artık günümüzde motor olsun, donanım olsun oldukça vasat bir araba. O günlerden bu günlere kalan tek olumlu şey yol tutuşu ki keza artık bir çok üretici bu sorunu çözdü ve aşağı yukarı üretilen araçlar aynı güvenlik yol tutuş rezervlerine sahipler.

Eğer Focus ST kasayı çok seviyorsan, güçlü olmayan motoru, uzun şanzıman oranları senin için sorun değilse tavisyem bu aracı satıp daha diri, düşük km'li bir araç bakman. Aracının kondisyonu maalesef pek iyi görünmüyor, resimler de yanıltıcı olabilir tabi ama siyahlaşmış ön sinyaller, solmuş sis farı, sol çamurluk davlumbazının açıklığı, ön tampon altı plastiğinin kopmuş olması bu aracın önceki sahipleri tarafından çok titiz kullanılmadığını gösteriyor. Tabi yanılıyor da olabilirim, sadece dost acı söyler :flowers:

Allah kaza bela vermesin.

merhaba yorumlarınız için teşekkürler, motor olarak beni şuan için yeterince tatmin ediyor sorunsuz bir şekilde :flowers: 1.6 araçlara göre oldukça farklı, benden önceki sahibi bayandı biraz dengesiz değişiklikler yapmış araçta, arka stopları zaten aldıktan 2-3 gün sonra çıkardım yani orjinal stoplar var zaten şuanda , sinyaller kararmış değil boyanmış onlarıda yeniledim araç biraz bakımsızdı ama toparladım şuanda çok iyi durumda. bunun dışında eğer bu aracı satarsam inş Evo alıcam, ST'den sonra 1.6 araçlara bindiğimde ağır ve rahatsız geliyor malesef :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Araç güzel de bi de gerçek ST olsa...

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
Araç güzel de bi de gerçek ST olsa...

Gerçek ST derken ? :)

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
(düzenlendi)
Gerçek ST bu resimdeki Araç. Sizin aracınız 2.0 cc ford focsu Sport Trend.

hocam zaten Sport Trend Kısaltması ST değilmi ? benim bildiğim kadarıyla ST 2000 Motor 130 HP

2 çeşit ST var ( normal ST bendeki - ST170 avrupada yaygın olan )

RS ile karıştırıyorsunuz sanırım ?

tarihinde Serdar Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
hocam zaten Sport Trend Kısaltması ST değilmi ? benim bildiğim kadarıyla ST 2000 Motor 130 HP

2 çeşit ST var ( normal ST bendeki - ST170 avrupada yaygın olan )

RS ile karıştırıyorsunuz sanırım ?

Hayır değil..

Focus I de ST Can'ın koyduğu araçtır, ST170 başka da ST yok

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...