İçeriğe Yönlendir

Bu Da Benim Focus St

Serdar Mercan

Recommended Posts

Serdar Mercan
(düzenlendi)
Hayır değil..

tamam 1.4 fiesta ;) bizimki merdiven altı yapım galiba :p

Ruhsattaki bilgiye göre

ST I dediğin kasa 99 - 2000 civarı

ST II - 2010 Model ve üzerin olanlar

Bendeki FOCUS ST ( Sport Trend 130 HP )

Avrupadaki FOCUS ST170 ( Sport Trend 170 HP )

Rallycidekide FOCUS RS ( Rally Sport )

açıklayıcı olmuştur umarım :)

tarihinde Serdar Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
tamam 1.4 fiesta ;) bizimki merdiven altı yapım galiba :p

Ruhsattaki bilgiye göre

ST I dediğin kasa 99 - 2000 civarı

ST II - 2010 Model ve üzerin olanlar

Bendeki FOCUS ST ( Sport Trend 130 HP )

Avrupadaki FOCUS ST170 ( Sport Trend 170 HP )

Rallycidekide FOCUS RS ( Rally Sport )

açıklayıcı olmuştur umarım :)

İşi gırgıra vuracaksak hiç bir bilgiyi paylaşmayalım, kimse doğruyu bilmesin o zaman..

Focus II ST neresinde Sport trend yazıyor?

Yada Focus I ST 170'in neresinde?

Yada Fiesta ST'de?

Sport Trend; Darkline, Trend, Ghia gibi bir terim..

Ben 10 sene Focus I le yaşadım, son 4 sene Focus I le yattım kalktım, senin aracın Fiesta 1.4 değil, 2.0 Focus emin olabilirsin..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
(düzenlendi)

Demekki tam olarak modelleri bilmiyorsun arkadaşım ben çok araştırdım, yanlış bilgiler veriyosun :)

Türkiyede kaçtane ST170 gördün ? 1 tane ilan belki zor bulursun

TRde bulunan 99-2000 arası Sport Trend Diye Geçen Modeller STdir ST olmasaydı nedir o zaman :p ghia mı? ( benim ruhsatta ST yazıyor, büyük ihtimalle noteri hatası ;) )

son çıkan modellerde ST II modelleri.

neyse uzatmaya gerek yok bilen bilir :) size göre ghia bana göre ST :)

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
(düzenlendi)
Helal olsun Vallaha Aracını ST diye Kabul etmişsin kendinide inandırmışsın Aracın Paşalar gibi SPORT TREND kardeşim Aracın orjinal ST olaydı demekki Bize buda RS dicektin Ama malesef Aracın 2.0 cc ford focus sport trend Hatta aracının 1e1 aynısı full ghia donanımlı sedan Pakedide bulunmakta bu o aracın model ismi ise 2.0cc ford focus NB dir (ANIL BERKE) arkadaşımızda da vardır ,Senin Benim aracım ST diyerek kendini kandırmaktan başka yaptığın birşey malesef yok .

(Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır ) sende Yanlış biliyorsun Doğrusunu Öğrenmiş oldun.

En Kötüsü Araban GHİA'da DE

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sport Trend ismi ile çıkmıştı, tek kapı, 2.0 Zetec 130 Ps. St170 ile bir ilgisi yoktur, Sport Trend in baş harf tesadüfü dışında. St nin versiyonu yoktur. 1-2-3 gibi yani.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Arkadaşlar araba ST'dir değildir,bunu farklı şekilde tartışsanız? iki tarafta girmiş bi sidik yarışına hayrolsun..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Almanca dan alıntı : " das ST steht hierbei für Sports Technology " "St nin açılımı: Sport Teknik "olarak tercüme edeyim.

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
Sen 5 senedir fordu Tanıyabilirsin ama ailem 1987 yılından beri forda Hizmet etmiş 1996 - 2001 yılı itibari ile Ford Otosandan 30 yakın taktir ve teşekkürle Ayrılmış bir Yetkili servisliğe hizmet etmiş İnsanım Aracları senden Birazcık daha iyi Tanıyorum .

senin Aracın FORD FOCUS SPORT TREND kendini ST de sanıyorsan öyle san .

edit: Tarihte duzeltme.

ne mutlu size, yalnız bu modeller almanyada üretilenlerden, ben kısaca ST diyorum tüm oto piyasasındaki gibi sesleniyorum :mangal: daha fazla uzatmaya gerek yok konuyu...

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
ÖN panjurum da RS yazıyor aracım RS mi oldu Gücüde çok yuksek ama paşalar gibi 1.8 TDCİ COLLECTİON

hocam 4 kapı RS olmaz zaten :mangal:

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Can niye RS yazdın o zaman Collection yazsana panjura :p

Ayrıca senin araban focus falan değil kimi kandırıyosun,o kadar siyah dumanı anca traktör atar :mangal:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

ST özel ve güçlü bir araçtır.SPORT TREND de sadece 2.0cc bir arabadır.130ps.olan bir araç özel ve güçlü bir araç olamaz ki.

Yorum bağlantısı
Serdar Mercan
ST özel ve güçlü bir araçtır.SPORT TREND de sadece 2.0cc bir arabadır.130ps.olan bir araç özel ve güçlü bir araç olamaz ki.

güçlü bir araç diye iddaa etmedimki zaten hp ve motor hacmine göre bunu herkes bilebilir sadece 1.6-1.8 fordlardan çok farklı herkesin bunu yaşaması gerek, ben sadece piyasadaki ismini kullandım bunu bu kadar abartmanın bi manası yok hocam :D özel ne demek yav :D herkesin aracı özeldir...

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
Demekki tam olarak modelleri bilmiyorsun arkadaşım ben çok araştırdım, yanlış bilgiler veriyosun :)

Türkiyede kaçtane ST170 gördün ? 1 tane ilan belki zor bulursun

TRde bulunan 99-2000 arası Sport Trend Diye Geçen Modeller STdir ST olmasaydı nedir o zaman :) ghia mı? ( benim ruhsatta ST yazıyor, büyük ihtimalle noteri hatası :) )

son çıkan modellerde ST II modelleri.

neyse uzatmaya gerek yok bilen bilir :) size göre ghia bana göre ST :)

Ben size yanlış bildiğiniz bir bilgiyi düzeltmeniz için yardımcı oluyorum siz başka şeyler iddia edip duruyorsunuz.

ST: Sporting Techology'nin kısaltmasıdır..

Fiesta ST olsun Focus II'deki ST olsun hepsi kataloglara ve araç modellerine ST diye geçti de sizin aracınız mı Sport Trend diye geçti

En basitinden;

Kasko değer listesinden alıntı:

53 451 FORD FOCUS ST 2.0 170 3K

53 808 FORD FIESTA ST 3 KAPI 2.0i

3 302 FORD FOCUS 2.0i SPORT TREND

53 810 FORD FOCUS ST 2.5i 3 KAPI

Ayrıca şunu belirtiyim sana ve diğer forum sakinlerine biz burada kimsenin tavuğuna kış demiyoruz, hemen bi atağa geçmeye anlam veremedim, buranın amacı bilgi paylaşımıdır, ama doğru bilgi paylaşımıdır.

Not: Forumdaki punto tokatlama muhabbeti hakikaten artık baydı, her konunun bi yerinde bu mevzu geçiyor yani bırakalım tadında kalsın..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...